dosyayi sılemiyorumm

engineng

New member
Reaction score
0
abiler ablalar dedi etti beni yardim lutfenn
xp varkende vistaya gectikten sonrada silinmedi ipoint diye bir klasör

benim microsoft klavye mouse takımının driverida ipoint sanirim bi ara yanlışlıkla buraya kurdum iste ccleaner felan demeyin disk birlestirme bile yaptimm gene yok gne yok

hayir hayir c de vista var
d de xp var
klasor ise e de yani hic alakasi yok

virüs oLabilir ..neden dersen >
caLısmakta olan bir dosyayı siLemiyoruz örneğin müzik dinlerken müzik dosyasını siLemiyoRuz..
Bunun gibi ..ArkapLanda caLısan bisi oLabiLirR..​

ya arka plan da da olsa msdos da baslatip silmeyi denedim bu seferde dosyayi gormuyor arkadaslar ne oldur biri yardim etsinn:D:D

benim microsoft klavye mouse takımının driverida ipoint sanirim
dogru microsoft klavye+mouse takimina ait bir program sürücüsüdür.

Microsoft IntelliPoint üretici firma Microsoft Corporation
karakteristik özelligi C:\Program Files icinde olmasi gerekir. büyüklügü Windows XP de 461584 byts.program görünmezdir,program dijital sinyal merkezinden yönetilir,windows boot yapdiginda bu program aktiv hale gelir.kayit defterinden BAKABILIRSINIZ
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run). ipoint.exe windows system tepsisine ait isletim e dahil bir program olmadigindan siz eger C:\Windows\System32 de bulunuyorsa bir virüs ihtimalini degerlendirin, bazi programlar bu tür kamuflaj (svchost.exe SISTEME AIT OLMASINA KARSIN ayni islevi görüyormus gibi baglanti benzerligi olusturan hatta kasan zararli programlar olabiliyor. ) yöntemleriyle browser ayarlari na müdahalede bulunabiliyor. lakin degilse BASINDA DA BELIRTTIGIM GIBI KURDUGUNUZ BIR DRIVER DAN IBARET OLUP KAIT DEFTERINDEN takip sonucu silebilirsiniz. AMA DIKKAT burada takimlariniz calismayabilir. uyarmis olayim, microsoft klasöründe degilse TEHLIKE VAR DEMEKDIR KOLAY GELSIN ..

Geri