Dowload - Upload Hız Problemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RuTH

Altın Üye
Reaction score
0
Arkadaşlar son 3-4 günden beri download hızımda çok fazla bir düşüş söz konusu, upload hızı da hemen hemen aynı. bağlantı hızım 256/64 Kbps. ama bağlantılar 2 kat hızlandı diye biliyorum 512 oldu diye biliyorum ama kontrol panelinde hala 256/64 kbps. yazıyor. aşağıdaki resimler durumu açıklar sanırım. download hızı 3-5 kbps. arası ama daqha sonra daha da düşüyor
yardımcı olacak birileri var mıdır acep :eek:

Dostum o bazen bende de oluyor.2 kat hızlanma 1 Ağustos'tn itibaren.Ama haklısın gıcık bişey...

internet özellikleri /bağlantılar/yere ağ ayarları

burdakı secenkerlın hepsi boş olucak capstakı gibi

i80872_JCKL018.jpg

eger işaretlenmıs olan varsa sorun burdan kaynaklanıyordur.

J@ck@l Kontrol Ettim Ama İşaretlenmiş Bir Seçenek Yok
Başka Bir Fikri Olan Var mı?

o zaman pc'ini güncel bir antivirüs programıyla tarat.vius olabılır.

Kaspersky 6.0 kullanıyorum tarattım ama sistem temiz.
3 dükkan aynı hat üzerinden bağlanıyoruz. ama diğer arkadaşların pc leri kapalı olmasına rağmen bağlantım çok yawaş... İlgine teşekkürler.

herhenagi bi indirme programı indir....mesela download acceleration plus olabilir...sitede aratırsan premium üyeliği için olanıda bulursun....sorun yine düzelmezse senin bilgisayarı tebrik ediyorum..:D

download acceleration plus yada diğer prolar bana pek inandırı gelmiyor. yok %300 hızlı dowload yok % 500 hızlı download, lem bana telekomun verdiği 256 nasıl % 300 artacak anlayabilmiş değilim :) :)

usta o zamn mozilla yükle (firefox deil!!) onda indirme hızı 150 kb dan başlıo(mozillanın kendi indirme programı) saniyede...ben kullanıyorum....istersen linkide verim ben cok mutluyum mozilladan...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri