dowload yaparken pc res atıyo:((

mistisizm

New member
Reaction score
0
arkadaşlar yaklaşık 20 gün önce bilgisayara format attık..ve formattan sonra nedense bilgisayarda download yapmaya çalıştığım zaman bilgisayar kendi kendine res atyıo..bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz..pc den çok anladığım söylenemez açıklayıcı yazarsanız çok sevinirim..çift çekirdekli pc,özelliklerinden bi sorun olcağıı sanmıyorumm...çnkü formattan önce yoktu böle bi sorun...
YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞAN HERKESE ÇOK TEŞEKKLÜRLER ŞİMDİDEN...

klasik mavi ekran hatasıdır.

restart attığından mavi ekranı göremiyorsunuz.

bir kereliğine pc yi başlatırken F8 e basın devamlı ve gelen listeden sistem hatasında otomatik yeniden başlatmayı devre dışı bırak diyin.sonra sistemi başlatın.

tekrar bişi indirmeye çalışın.bu sefer mavi ekran görmeniz gerek.

mavi ekran çıktığında 0x00 gibi kodların hepsini google a yada buraya yazın biz araştıralım.

cevap o kodlardadır =)

f8 e basıp girdim sistem hatasında otomatik devredışı bırakmayı devre dışı bırak dedim sistemi başlattım ama yine kapandı bilgisayarr..mavi ekranı da görmedimm..hemen oturum kapanıyo yazısı geliyo res atıyo:(( başka yapmam gerekn bişi var mı acaba...he birde bu problem olduktan sonra arkadaşın teki bilsigayara sağ tıkla gelişmiş de orada sistem başlangıcından ayarlardan otomatik olarak yeniden başlat seçeneğini iptal ettirmişti onunda bi payı olabilir mi..çözemedim bi türlü problemii...

Güvenlik çözümü olarak bir antivirüs mü kullanıyorsunuz yoksa Smart Security mi?
Smart security kullanıyorsanız aynı ürünün Antivirüsüne geçip yeniden indirmeleri denemenizi öneririm.

f8 e basıp girdim sistem hatasında otomatik devredışı bırakmayı devre dışı bırak dedim sistemi başlattım ama yine kapandı bilgisayarr..mavi ekranı da görmedimm..hemen oturum kapanıyo yazısı geliyo res atıyo:(( başka yapmam gerekn bişi var mı acaba...he birde bu problem olduktan sonra arkadaşın teki bilsigayara sağ tıkla gelişmiş de orada sistem başlangıcından ayarlardan otomatik olarak yeniden başlat seçeneğini iptal ettirmişti onunda bi payı olabilir mi..çözemedim bi türlü problemii...

işte arkadaşının dediği şeyde aynı şey benim dediğim ile ben uzun yolu dedim nedense =)

bu hata bendede olmuştu ama unuttum nedenini =)

driver sorunu olabilir ram olabilir.

iki ram varsa birini çıkartmayı dene bide...

Geri