DreamScene Installer 32-64 Tr

M.H.Orhan

New member
Reaction score
0
Sağ Tuş Dream Scene Eklentisi ile Masaüstünde Video izleme özelliğini tüm içeriği ile Türkçeye çevirdim,

Otomatik olarak yüklenen bu özelliği sonradan kaldıramıyor olduğunuzu unutmayın
(Kaldırmamanızın herhangibir sakıncası olmayacaktır)

Programın hata iletileri, uyarı ve ayarlarına kadar tam olarak türkçe çevirisi yapıldı ancak sadece 32 bit olanını türkçeye çevirebildim.
(64 bit olanı da en kısa zamanda çevirip paylaşacağım)

Masaüstünde Sağ tıkladığınızda
2edpapg.jpg

Video üzerinde sağ tıkladığınızda (WMV)
fy07c3.jpg

RapidShare

Hotfile

SpeedyShare

bide masaüstü videodan caps atsaydın keşke neyse eLine sağlık bi ara denemekte fayda var

Sağ Tuş Dream Scene Eklentisi ile Masaüstünde Video izleme özelliğini tüm içeriği ile Türkçeye çevirdim,

Otomatik olarak yüklenen bu özelliği sonradan kaldıramıyor olduğunuzu unutmayın
(Kaldırmamanızın herhangibir sakıncası olmayacaktır)

Programın hata iletileri, uyarı ve ayarlarına kadar tam olarak türkçe çevirisi yapıldı ancak sadece 32 bit olanını türkçeye çevirebildim.
(64 bit olanı da en kısa zamanda çevirip paylaşacağım)

Masaüstünde Sağ tıkladığınızda
2edpapg.jpg

Video üzerinde sağ tıkladığınızda (WMV)
fy07c3.jpg

RapidShare

Hotfile

SpeedyShare

hoca bişey dikkatimi çekti sağ tuşta dosya gizle gösteri nasıl yapıyorsunuz windows 7 de yardımcı olurmusun bu konuda.

Öncelikle Program bölümünde paylaştığım bir All in one var, All in one Tweaks adında, ve bunun içinde bunu yapabilen bir patch mevcut, Win7 de Xpdeki gibi de yapılabiliyor ama yapmadan önce UAC (Kullanıcı hesabı denetimi) kapalı olmalı.
Sonra açılabilir tabi.
Ancak Win7 de kayıt defterinden yapmayı tercih ediyorum, dll yüklemesi olmadığından az da olsa sistem kaynağı kullanmamış oluyorum.

Geri