**Drogba 'Barcelona' dedi.**

<<< EROSS >>>

New member
Reaction score
0

Drogba 'Barcelona' dedi

İngiltere Premier Lig takımlarından Chelsea'de forma giyen forvet oyuncusu Didier Drogba, gelecek sezon Barcelona'da, bu kulübün golcü oyuncusu Samuel Eto'o ile birlikte oynamak istediğini açıkladı.

Chelsea'yi bırakmaya hazır olduğu mesajını veren Drogba, Nou Camp'ta forma giymek için Barcelona yetkililerini harekete geçmeye çağırdı, İspanya'da oynaması için sadece Barcelonalı yöneticilerin ellerini ceplerine atması gerektiğini söyledi.

Açıklamasında Samuel Eto'o'yu öven Drogba, ''Benim durumumdaki her forvet oyuncusu, Eto'o'nun yanında oynama şansını elde etmekten mutlu olur. Eto'o'suz Barcelona ile İspanya'da oynadığımızda kazanacağımızı biliyorduk. Jose Mourinho ve Chelseali tüm oyuncular aynı şeyi söyler. Mourinho, Ekim 2006'da oynadığımız maçtan önce Eto'o'nun yokluğunu öğrendiğinde 'kazandık' demişti'' diye konuştu.

Drogba'nın Chelsea'deki geleceği, teknik direktör Mourinho'nun takımdan ayrılmasının ardından belirsizleşmişti.

16.01.2008

Kaynak : AA

İyi Demişşş Etoo La Drogba Uçar Forwette

Arouna Kone'yi 1 senedir görereniniz var mı peki ? Şimdi ne alaka demeyin, en formda zamanında bütün takımlar peşindeyken 4 forvetli 1 takımı[sevilla'yı] seçti ve onun sonu oldu..
Aynı şey drogbanın da başına gelebilir.. vee barça'nın o muhteşem forvet hattı;

soldan sağa; Bojan Krkic, Lionel Messi, Giovani Dos Santos, Thierry Henry, Samuel Eto'o, Eidur Gudjohnsen..

sizce bu takıma gitmek akıl karı mı? =)

8730.jpg
4408.jpg
4051.jpg
8872.jpg
9229.jpg
4158.jpg

Bojan Krkic --- Giovani Dos ----SantosEidur Gudjohnsen

en azından bu 3'ünü rahat keser.

Liη & Liη;2535719' Alıntı:
Arouna Kone'yi 1 senedir görereniniz var mı peki ? Şimdi ne alaka demeyin, en formda zamanında bütün takımlar peşindeyken 4 forvetli 1 takımı[sevilla'yı] seçti ve onun sonu oldu..
Aynı şey drogbanın da başına gelebilir.. vee barça'nın o muhteşem forvet hattı;

soldan sağa; Bojan Krkic, Lionel Messi, Giovani Dos Santos, Thierry Henry, Samuel Eto'o, Eidur Gudjohnsen..

sizce bu takıma gitmek akıl karı mı? =)

8730.jpg
4408.jpg
4051.jpg
8872.jpg
9229.jpg
4158.jpg

Giovani Dos Santos --- Bojan Krkic --- Eidur Gudjohnsen
en azından bu 3'ünü rahat keser.

krkic,giovanni zaten her mac sonradan oyuna giren oyuncular.henry nin de banko ilk 11 oynadıgı soylenemez.gudjohnsende kac yasına geldi+ forvet bile sayılmaz bu isimlerin yanında.drogba bugun bir tek real madridte banko oynayamaz..diger bütün kluplerde istisnasız banko oynar bana göre

Drogba Barca'ya giderse biter...

Liη & Liη;2535910' Alıntı:
krkic ve dos santos'u bir maçta izle derim sana ;)
1i 17 biri 19 yaşında daha ama fırtına gibiler

Sendee Drogbayı Seyrett Derimmm:goz: Senn Drogbayı bunlardan Küçük Görüyon gaLiba.Chelseyi Kurtaran adam Drogba.SantosLa Krkic Barcayı Kurtarıyormu Drogba gibi...Cokk Küçük görüyorsun drogbayı

gudjonhsen le kjrkic formayı zor bulur. 3 ü kapışır
yaw zaten barça ne yapacağını ayarlamıştır :D

Sendee Drogbayı Seyrett Derimmm:goz: Senn Drogbayı bunlardan Küçük Görüyon gaLiba.Chelseyi Kurtaran adam Drogba.SantosLa Krkic Barcayı Kurtarıyormu Drogba gibi...Cokk Küçük görüyorsun drogbayı

ya asla ben drogba'yı küçük görmedim, göremem de geçen sezon neler başardığını herkes biliyo, ama ben diyorum ki chelsea'de harika gidiyor, müthiş de forvet neden kendini riske etsin diyorum. boş maceralara gerek yok bence onu belirtmek istedim,

+ krkic santos bi kaç seneye kadar ilk 11'in değişmez ismi kesin olur. [ şimdi yedek olsalar bile ]

barcelona'da oynamayı istemek niye macera olsun ki.zaten avrupa hatta belkide dünyanın en iyi kadrosu var. bide bunların yanına drogbayı eklediğini düşün.drogbayla beraber böyle bir altın takımın maçlarını izlemeyi istemezmisin? seyir zevki açısından güzel olmaz mı yani? bence olur hemde süper olur :D

barcelona'da oynamayı istemek niye macera olsun ki.zaten avrupa hatta belkide dünyanın en iyi kadrosu var. bide bunların yanına drogbayı eklediğini düşün.drogbayla beraber böyle bir altın takımın maçlarını izlemeyi istemezmisin? seyir zevki açısından güzel olmaz mı yani? bence olur hemde süper olur :D

ben anlatamıyorum galiba, drogba açısından boş bi macera bence, chelsea'de banko ilk 11 çıkarken barça'da çıkamamak onun gibi bi yıldıza koymaz mı sizce ?
''Barça maçları daha güzel olmaz mı?'' kesinlikle daha muhteşem olur, ama kastettim o deil, giderse kendine yazık eder bu yani. 1 de bi takımda çokca komutan olması iyi değil biraz da işçi lazım takıma değil mi.

+ beyler fazla uzatmayalım artık hı? isteyen istediği yere gider zaten (=

Geri