dsmart local kart ve dreambox

berkinnn

New member
Reaction score
0
arkadaşlar dsmart yasal üyeliğim var dreambox cihazımda bu kartı nasıl izleyebilirim dsmart makineleri çok dandik ben dreambox ta seyretmek istiyorum ne yapabilirim..

arkadaşlar dsmart yasal üyeliğim var dreambox cihazımda bu kartı nasıl izleyebilirim dsmart makineleri çok dandik ben dreambox ta seyretmek istiyorum ne yapabilirim..

local kartını dreambox cipi aşşa gelcek sekilde takıcaksın addons dan scam yukluceksin kanalların açılıcak

Arkadaşım,CCcam1.7.1 ile cihazın BOXKEY'ini HEX'e çevirip config dosyasına yazarak izleyebilirsin.Eğer istersen cihazın altında yazan NDS ID numarasını PM ile bana at sana config dosyası hazırlarım.

Arkadaşım,CCcam1.7.1 ile cihazın BOXKEY'ini HEX'e çevirip config dosyasına yazarak izleyebilirsin.Eğer istersen cihazın altında yazan NDS ID numarasını PM ile bana at sana config dosyası hazırlarım.
aynı sorun bende de var yardımcı olurmusunuz pm yolayamıyorum msn adresımı versem olurmu

[email protected]

:vur:vur:vur

Arkadaşım anlatırmısın kartı takıyorum sizin dediginiz gibi ama olmuyor

merhabalar! konu çözlüebildimi acaba ? dsmart dreambox ta izleniyormu????

ama kartının bloke olma riski var ona göre değişim 100 ytl bu riski almak istersen tak...

Geri