DSP: Peygamber ocağını siyasete çekerek yıpratma

react

Admin
Süper Moderatör
Reaction score
0
DSP lideri Zeki Sezer, Türkiye'nin sorunlarını demokrasi içerisinde çözmesi gerektiğini söyledi. Sezer, Baykal'ı kastederek "Birileri 'Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığına engel olunmalı' diyor. Bu çok üzücü." ifadesini kullandı.
dsp.jpg
ARI hareketi tarafından düzenlenen sohbet toplantısına katılan Sezer, son dönemde Türk Silahlı Kuvvetleri'nin yıpratılmasına yönelik girişimler olduğunu vurguladı. Bazı siyasetçilerin geçmişte de demokrasi dışı girişimlerden medet umduğunu hatırlatan Sezer, bunların bir fayda getirmediğine dikkat çekti. Sezer, şöyle konuştu: "Bu millet TSK'yı 'peygamber ocağı' olarak görüyor. Peygamber ocağını yıpratmaya da siyasetin içine çekmeye de kimsenin hakkı yok."

İstanbul, Zaman

orduyu siyasete çekmek gerçekten çok acı bir şey hele müdahaleye gerek kalması daha da acı
bir darbe ülkenin 50 yıl geri gitmesi demektir
ama irtica bir ülkenin yok olması demektir
karar halkın acaba ne olacak ?

baal' Alıntı:
orduyu siyete çekmek gerçekten çok acı bir şey hele müdahaleye gerek kalması daha da acı
bir darbe ülkenin 50 yıl geri gitmesi demektir
ama irtica bir ülkenin yok olması demektir
karar halkın acaba ne olacak ?
yaa kardeşim ne iltacası ya nerde iltica
İLTİCA,İLTİCA DİYEREK ÜLKEDEKİ GÜNDEMİ DEGİŞTİRYORLAR

senin ikisinin arasındaki farkı bilmediğine eminim :)
fazla zorlama kendini
o bozkurt Akp nin amblemi değil

baal' Alıntı:
senin ikisinin arasındaki farkı bilmediğine eminim :)
fazla zorlama kendini
o bozkurt Akp nin amblemi değil
NE AKP' Sİ LAN AGZIMI BOZDURMA BENIM YA OLIM SİE GİT BAŞKA İŞİN YOKMU SENIN YA GİT MUHATAP OLMUYORUM SENLE
BAŞKASINA DALAŞ

_bozkurt_ gibi bir dengesizin forumda yeri olmadigi icin sinirsiz banlandi.

bozkurt kardeşimiz ebedi istirahatgahına önce iltica talebinde bulunmuş, sonra da son yolculuğuna uğurlanmış, aha şimdi oldu iltica :D

Dünyanın işine bak, MHP nin söylemesi gereken sözü DSP söylemiş helal olsun. ha bu arada uslubu yanlış olsada bozkurt arkadaşıma sonuna kadar katılıyorum.
Ayrıca sırf AKP düşmanlığı yapacağım diye irtica dolmuşuna binip cunta heveslisi haline gelen sözüm ona milliyetçi geçinenleride kınıyorum.

varsa yoksa AKP!!! artık bırakın arkadaşlar ülkümizi krizden aldı adam ne hallere soktu!! en basit kaç kişi internete bağlanabiliyordu??? hatırlayın gerilere bakın bakalım??

baal' Alıntı:
Türk Ocağı kardeşim
Elinde tesbih,belinde silah,iki tane o Ozan arif kaseti dinlemekle milliyetçi olunuyosa ben değilim.
Ben o ateşin içinde piştim nasıl yakar iyibilirim.
Akp nin amblemi ne zamandır bozkurt olmuş?
Lütfen bu soruya cevap

BUYRUN AKP İCRAATLARINA

BUYRUN AKP İCRAATLARINA

Sistemli bir şekilde mhp ve tabanının chp tandanslı bir söyleme çekilmek istendiğinin farkına varmanızı temenni ediyorum. Rahatsız olduğum nokta budur. Chp ve avanesinin kurulduğu günden beri dini olan herşeye direkman karşı olmak ve orduyu da kendi ideolojilerine alet etmek istemesi gibi yanlış tavırların görülmesi ve bu tavırlara herkesten önce türk milliyetçilerinin karşı olması gerekmektedir.
Ülkücü dünya görüşü böyle bir tavır almayı gerektirir. Böyle bir tavrı akp yanlısıymış gibi lanse etmek doğru değildir. Akp nin bozkurt vs. gibi motiflere yaklaşımı hepimiz tarafından bilinmektedir. Vermiş olduğun istatiklerinde farkındayız.
Hiç kimseye ülkücü hocalığı yapma, akıl verme niyetim yoktur. Bu davayı temelinden, aslından bilen biri olarak uyarmak nihayi görevimdir. Hüküm sahibi yanlızca cenab-ı Haktır.
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=226719
''Elinde tesbih,belinde silah,iki tane o Ozan arif kaseti dinlemek'' diye nitelendirdiğin insanlardan çok daha farklı olduğumu sen bilmezsin ama bilen bilir.
Müslüman, müslümanın kardeşidir, tefrikaya, fitneye fırsat vermez olayları değerlendirirken dikkat etmesi gereken husus bu olmalıdır.

türk ocağı kardeşim hiç kimsenin şahsiyetiyle kişiliğiyle işim yok
ben her fırsatta savunulmaya çalışılan Akp hükümetinin gerçek yüzlerinin görülmesi için uraşıyorum
benim hiç kimsenin inancıyla alıp veremediğimde yok herkes inanmak istediği allaha inanır onu allahtan başka yargılayacak yoktur
Ayrıca ülkücü değilim hoca değilim olmaniyetinde hiç değilim
Herkes kişiliğe saldırmadan görüşlerini özgürce ifade etsin
Ama Akp nin yaklaşımını bildiğin halde neden onların savunuculuğunu üstlendin anlayabilmiş değilim
Sadece sol görüşlü insanlar Akp tehlikesinden bahsettiği için onların savunuculuğunu yapmak bana göre yanlıştır

baal' Alıntı:
türk ocağı kardeşim hiç kimsenin şahsiyetiyle kişiliğiyle işim yok
ben her fırsatta savunulmaya çalışılan Akp hükümetinin gerçek yüzlerinin görülmesi için uraşıyorum
benim hiç kimsenin inancıyla alıp veremediğimde yok herkes inanmak istediği allaha inanır onu allahtan başka yargılayacak yoktur
Ayrıca ülkücü değilim hoca değilim olmaniyetinde hiç değilim
Herkes kişiliğe saldırmadan görüşlerini özgürce ifade etsin
Ama Akp nin yaklaşımını bildiğin halde neden onların savunuculuğunu üstlendin anlayabilmiş değilim
Sadece sol görüşlü insanlar Akp tehlikesinden bahsettiği için onların savunuculuğunu yapmak bana göre yanlıştır
Eyvallah arkadaşım kişiliğinle ilgili problemim yok öyle bir intiba uyandıysa affola, art niyet yok yanlış anlama var sanırım.
Müslümanları topyekün savunma hissiyatımın akp savunuculuğu olarak anlaşılmamasını temenni ediyorum, her kim yanlış yaparsa eleştirilebilir. Yanlış yapanın sağı solu yoktur şu an yanlışı yapan akp, bundan önce mhp yapıyordu.
Akp tehlikesi diye bir tehlike bana göre yoktur halk memnun değilse ilk seçimde indirir olur biter tıpkı diğerlerinin indiği gibi.
Ancak art niyetliler yapılan yanlışları AKP ye paralel olarak islami duyarlılığı olanlara lanse etmeye çalışarak islama dil uzatırlarsa o dil kesilir. Bizim savunuculuğunu üstlendiğimiz durum sadece budur.

türk ocağı kardeşim elbette Akp iktidarının layıkını halk verecektir
Peki Cumhurbaşkanını halkmı seçecek
Ben neyi savunduğu belli olmayan servetini nerden kazandığı bilinmeyen arkasında abd tarafından maşa olarak kullanılan ve ab ye girebilmek için bütün kutsal saydığımız değerlerden taviz veren bir insanın ANAYASANIN KORUYUCUSU VE ORDULARIN BAŞKOMUTANI olmasına şiddetle karşıyım
ve bu vatanın iyiliği ve yükselmesi için mücadele eden yukarıdaki gerçekleri kavramış görüşü ne olursa olsun herkesle aynı yolda mücadele ederim

Baal kardeşim, cumhurbaşkanlığı için endişe ediyorsunda meclis çoğunluğunu elinde tutan bir partiyi silip atamazsın ki o zaman en iyi yöntem adayların açıklanıp referanduma gidilmesi ancak şuda bir gerçekki malum parti seçim araştırmalarında hala birinci parti çıkıyor onu napacaz.
Hem senin ab dediğin davaya şimdi başkoyulmadıki 1900 bilmem kaçlardan beri ab ye girmeye çalışıyor bu ülke, tayyipmi çıkardı bunu? ABD nin de 1950 den beri maalesef maşalığını yapıyoruz kim yumruğu masaya vurup restini çekmişki bu güne kadar tayyip çekecek.
Liberal sistemin bu ülkedeki en hararetli savunucusu ve uygulayıcısı turgut özal olmuştur e bu zat cumhurbaşkanlığıda yaptı ona niye bu kadar yaygara kopmamıştı?
Bence bu kadar hoplanmasının sebebi tayyip erdoğanın dini duyarlılığıdır. Gönlümüzde yatan aday ise hem dini hem milli hassasiyeti olan tam bağımsız ülke hedefleyen bir adaydır.

AB konusu tamamen bir hayaldir istenmediğimiz yerin kapısında inatla beklemenin manasını ben kavrayamam
Artık ülkemiz bu hayalleri bırakıp özüne dönmelirdir
cumhur başkanlığı konusunda yapılan anketler açık Tayyip Erdoğanın istenmediği halk tarafından netlik kazanmıştır
Cumhuriyetin son hür kalesi Cumhurbaşkanlığı ve Genelkurmayda elegeçirilirse ne vatan kalır ne büyük türkiye
O zaman görürüz büyük ortadoğuyu kürdistan devletini
Seninbile istediğin buysa ben ancak alkışlarım Bravo

Geri