DSP: Peygamber ocağını siyasete çekerek yıpratma

Bugune kadar kimse rest çekmemiş tayyipmi rest çekecek diye bir mantık çok yanlış..Tek başına iktidar olan parti o tabiki onlar çekecek!Abdullah Gül refah tayken hristiyan kulubu dediği AB yi savunuyor aynı şekilde Tayiip erdoğanda bumudur samimiyet..Tavizler vermedilermi tarih aldık diye ankarada gunduz vakti havayi fişek patlatmadılarmı?Bu z,ihniyet 1950 lerle başladı işte ama hala adnan menderes özalı bile savunanlar oluyor onlara ne denir bilmiyorum okusunlar biraz yeter !Tayyip erdoğan gibi samimiyetsiz birinini dini duyarlılıgına nasıl inanicaz?Yazın olan bir örmegi vereyim..Bu ülkede asgari ücretle gecinen kaç aile var?Refah içinde bir ülkemiyizki bu ülkenin başbakanı 7 yıldızlı otelde tatil yapıyor_?Yada maliye bakanı 400 dolarlık ayakkabı giyyor?Bumu müslümanlık bumu samimiyet..

baal' Alıntı:
Cumhuriyetin son hür kalesi Cumhurbaşkanlığı ve Genelkurmayda elegeçirilirse ne vatan kalır ne büyük türkiye
O zaman görürüz büyük ortadoğuyu kürdistan devletini
Seninbile istediğin buysa ben ancak alkışlarım Bravo

İki kişi arasında gayet güzel seviyeli bir tartışma akıyo aslında bu akıcılığı kesmekte istemem yalnız şu sözlerinde bi nokta canımı sıktı bu sıkıntımı paylaşmak istedim şimdiden kusurumu bağışlayın
Lakin cumhuriyetin son hür kalesi cbaşkanlığı ve genelkurmay demişsin
Bunu Tbmm ve diğer saygın kuruluşlara yapılmış yanlış bir yorum olarak algıladım-ki bununda sebebi hür olmadığını iddia ettiğin Tbmm çatısı altıdaki milletvekillerini Seçen kitlenin bu ülkenin vatandaşları olduğu gerçeğidir

Sen cbaşkanlığı ve gkurmay sona kalan hür kalelerdir dersen o meclisteki milletvekillerini seçen halka saygısızlık etmiş olursun
Bunun sebeblerini uzun uzadıya yazmama gerek yok sanırım
Size iyi forumlar

Aynen katılıyorum. O insanları da bu halk seçti. En büyük haksızlık yine halkımıza yapılıyor. Nerde demokrasi ?

bürokrasideki kadrolaşmalar bugün bütün halk tarafından açıkça bilinmektedir
TBMM ye gelince politikacıların işi bu halkı yalanlarıyla çok güzel kandırdılar
onların yaptıklarını türk halkına mal etmek hata olur en azından ben bu hatay düşmem
Gerken cevabı teba verecektir
İlk seçimlerde

Şimdi eğri oturup doğru konuşmak lazımsa
Tayyip Erdoğan yada akpli herhangibi birisi cbaşkanı olmasın
her kim olursa olsun mantığı ne derece doğru bi yaklaşım biçimidir günümüz olaylarına-ki bunun için askeri bile tabiri caizse gizli kulislerle ayartmaya çalışmak aslında Askeri halka karşı kullanmak manasına gelmezmi?
Bu siyasi bir partiye yakışan bir hareketmidir yoksa çaresizliğin acı yüzümüdür

kardeş kim olursa olsun diye bir şey yok getirip Doğu Perinçek gibi adamları o koltuğa oturtun diyende yok
Ama Cumhurbaşkanlığına Anayasayı tam anlamıyla savunacak türklüğe,vatanına,töresine.dinine,cumhuriyetinilkelerine,ananelerine tam bağlı ve bağımsız türkiyeyi savunan Tarafsızlığından ve adaletinden kuşku duyulmayacak bir insanın getirilmesi benim düşüncemdir
Yaşananlar karşısında TSK yı kullanmak doğrumudur bence değildir ama vatanın selameti ve bekası için sarılabilecek en son çaredir bu acizlikmidir evet acizliktir denize düşen yılana sarılır

baal' Alıntı:
türk ocağı kardeşim elbette Akp iktidarının layıkını halk verecektir
Peki Cumhurbaşkanını halkmı seçecek
Ben neyi savunduğu belli olmayan servetini nerden kazandığı bilinmeyen arkasında abd tarafından maşa olarak kullanılan ve ab ye girebilmek için bütün kutsal saydığımız değerlerden taviz veren bir insanın ANAYASANIN KORUYUCUSU VE ORDULARIN BAŞKOMUTANI olmasına şiddetle karşıyım
ve bu vatanın iyiliği ve yükselmesi için mücadele eden yukarıdaki gerçekleri kavramış görüşü ne olursa olsun herkesle aynı yolda mücadele ederim

Unutmayın Tüm Türkler için Kutsal Olan Sancak Sadece Cumhurbaşkanının önünde eğilir.RTE gibi birinin önünde bu sancak eğilmez eğilemez.

osiris_cemo' Alıntı:
Unutmayın Tüm Türkler için Kutsal Olan Sancak Sadece Cumhurbaşkanının önünde eğilir.RTE gibi birinin önünde bu sancak eğilmez eğilemez.

O sözünü ettiğin sancak cbaşkanıda olsa başbakanda olsa kişilerin önünde eğilmez
Cumhurbaşkanını Meclis meclisteki milletvekillerini seçende halktır
O sancak halkın önünde eğilir kişilerin değil
Bu konuya bu yönden bakmak daha gerçekçi ve tarafsız olur

Ayrıca Ülkenin başbakanı hakkında onun gibi birisi vs gibi çirkin genellemeler yapmak son derece yakışıksız kaçıyor

Bu yorumlarındaki kelimeleri daha düzgün seçersen daha iyi olur Zan altında bıraktığın kişi Türkiye cumhuriyetinin Başbakanı sen hazmedemesende bu olay böyle

B€ZGİN' Alıntı:
O sözünü ettiğin sancak cbaşkanıda olsa başbakanda olsa kişilerin önünde eğilmez
Cumhurbaşkanını Meclis meclisteki milletvekillerini seçende halktır
O sancak halkın önünde eğilir kişilerin değil
Bu konuya bu yönden bakmak daha gerçekçi ve tarafsız olur

Ayrıca Ülkenin başbakanı hakkında onun gibi birisi vs gibi çirkin genellemeler yapmak son derece yakışıksız kaçıyor

Bu yorumlarındaki kelimeleri daha düzgün seçersen daha iyi olur Zan altında bıraktığın kişi Türkiye cumhuriyetinin Başbakanı sen hazmedemesende bu olay böyle

Makamda bulunan kişi o makama LAYIK olmalıdır benim kanaatim ve toplumun pek çoğunun kanaati RTE nin o makama layık olmadığıdır.

Kimseyi zan altında da bırakmıyorum adli sicilinde kaçak ev yapmak ve halkı kin ve düşmanlığa sevketmekten 2 suç kaydı olan mal varlığının kaynağını açıklayamayan vs vs pek çok falsosu olan bir insanı o makama layık görmüyorum.Bu hazım meselesi değil eğer böyle bir zatı sen seni yönetmeye uygun görüyorsan ben bişey diyemem de ben rahatsız oluyorum.Başbakanlığı bile yeterince rahatsız ediciyken bu ülkenin en yüksek makamında onu görmek bana zul geliyor.Maalesef hayatın gerçeği yapacak bişey yok aziz nesin haklıymış demekten gayri.

osiris_cemo' Alıntı:
Makamda bulunan kişi o makama LAYIK olmalıdır benim kanaatim ve toplumun pek çoğunun kanaati RTE nin o makama layık olmadığıdır.

Kimseyi zan altında da bırakmıyorum adli sicilinde kaçak ev yapmak ve halkı kin ve düşmanlığa sevketmekten 2 suç kaydı olan mal varlığının kaynağını açıklayamayan vs vs pek çok falsosu olan bir insanı o makama layık görmüyorum.Bu hazım meselesi değil eğer böyle bir zatı sen seni yönetmeye uygun görüyorsan ben bişey diyemem de ben rahatsız oluyorum.Başbakanlığı bile yeterince rahatsız ediciyken bu ülkenin en yüksek makamında onu görmek bana zul geliyor.Maalesef hayatın gerçeği yapacak bişey yok aziz nesin haklıymış demekten gayri.

Hazmedemeyebilirsin sana göre pek çok falsosunu bulabilirsin bunu tabikide eleştirebilirsin
fakat eleştirdiğin kişinin senin hazım sorunlarınla ilgisi alakası olmadan halkın ezici diye tabir edilebilecek bir oranda Başbakanlık görevini layık gördüğü bir insansa
üslubuna dikkat ediceksin
bu arada aziz nesin dediğin çakalın türk halkı hakkında söylediği
O aşşağılık cümleyi burda paylaşmaktan çekiniyosan hiç boşuna kelime oyunlarıyla bu halka aptal demeye kalkma

Türk Milleti Asil ve o senin için örnek teşkil eden çakaldan çok daha zekidir
Bundan şüphesi olan kendi zekasından şüphe etsin

B€ZGİN' Alıntı:
Hazmedemeyebilirsin sana göre pek çok falsosunu bulabilirsin bunu tabikide eleştirebilirsin
fakat eleştirdiğin kişinin senin hazım sorunlarınla ilgisi alakası olmadan halkın ezici diye tabir edilebilecek bir oranda Başbakanlık görevini layık gördüğü bir insansa
üslubuna dikkat ediceksin
bu arada aziz nesin dediğin çakalın türk halkı hakkında söylediği
O aşşağılık cümleyi burda paylaşmaktan çekiniyosan hiç boşuna kelime oyunlarıyla bu halka aptal demeye kalkma

Türk Milleti Asil ve o senin için örnek teşkil eden çakaldan çok daha zekidir
Bundan şüphesi olan kendi zekasından şüphe etsin

Komiksin :D Aziz nesin haklı çünki Türk halkı birleşip bir ülküde ilerleyeceğine fraksiyonlara ayrılıp kamplaşmayı sever.Tarih bile buna şahittir.Küçük olsun benim olsun zihniyeti hakimdir bizde.Bizim gibi düşünmeyenler kahrolsun yokolsun.

Ezici çoğunluk dediğin toplam seçmenin sadece %25 inin oyunu aldı neresi ezici çoğunluk bu ülke %40-50 lerle iktidar olanları da gördü onlar bile RTE kadar fütursuz davranmadı.Seçim kanunun cilveleri işte.

Aziz nesine "çakal" diyebilecek kapasitede biri olduğunu zannetmiyorum.Aziz nesin bana örnek teşkil etmiyor sadece vardığı bir yargıya katıldığımı söylüyorum.

osiris_cemo' Alıntı:
Komiksin :D Aziz nesin haklı çünki Türk halkı birleşip bir ülküde ilerleyeceğine fraksiyonlara ayrılıp kamplaşmayı sever.Tarih bile buna şahittir.Küçük olsun benim olsun zihniyeti hakimdir bizde.Bizim gibi düşünmeyenler kahrolsun yokolsun.

Ezici çoğunluk dediğin toplam seçmenin sadece %25 inin oyunu aldı neresi ezici çoğunluk bu ülke %40-50 lerle iktidar olanları da gördü onlar bile RTE kadar fütursuz davranmadı.Seçim kanunun cilveleri işte.

Aziz nesine "çakal" diyebilecek kapasitede biri olduğunu zannetmiyorum.Aziz nesin bana örnek teşkil etmiyor sadece vardığı bir yargıya katıldığımı söylüyorum.

Birincisi senin yorumlarında benim görüşüme göre saçma gelen pek çok nokta olmasına rağmen komiksin yok şusun yok busun diyerek olayı kişiselleştirmeye çalışmadığımı farkedebilecek kapasitede olduğunu düşünüyodum umarım bi dahakine beni yanıltmazsın ona göre başlarsın yorumlarına

Ezici çoğunluktan kastım yapılan seçimlerdeki mevcut seçim sisteminde aldığı ezici galibiyettir-ki akp gelecek diye kimse seçimden önce seçim kanunuyla oynama yapmadı bunnu bildiğinden eminim genede küçük bi hatırlatma olsun istedim-ki yapılan seçimlerde en yakın rakibiyle arasındaki oy farkı ezici denebilcek derecede yüksektir

Aziz nesine çakal diyebilecek kapasitede olmak için Türk olmak yeterlidir kanaatimce çünkü o bir genelleme yaparak Türk halkının yüzde yetmişi aptaldır deme cüretini göstermiştir
Köpek kadar zekası olmayan kişilerdir birlikte yaşadığı millete aptal diyenler
Köpek dahi yediği kaba pislemeye kalkmaz
Türk halkına aptal diyen bir mahlukata çakal vb pek çok kelime kullanabilecek kapasitede olmak için Türk Halkından olmak yeterlidir-ki sözünü ettiğim çakal vb kelimeler sadece Aziz nesine itafen değil Türk halkına böylesine adice ucuz kelimeleri yakıştıran herkeze itafendir dileyen kendi kişiliğine-ki (varsa) uygun olanı içinden seçer

Kendisine bu tip kelimeleri yakıştırmayan kişiler söylediği sözlere dikkat etmek zorundadır

En baştada belirttiğim gibi Türk Halkının zekasından şüphesi olan
Önce kendi küçük beynindeki kokuşmuş düşüncelere kendi zeka seviyesine baksın

Merhaba arkadaşlar,sizleri okuyup anlamaya çalışıyorum.Bazen birbirinizi kırıyor bazende
bir çok konuda nasıl iyi anlaşabileceğinizi gösteriyorsunuz.Fakat güzel olan şey neticede herkesin bu memleketi çok sevdiği konusunda anlaşıyorsunuz.Önemli olanda budur bu vatanı
çok sevmek ve kalkınması için birşeyler yapmak.Bütün bunları yaparken herkesin metodları elbette farklı olacaktır.Kimisi diyecekki kurtuluş yalnız İslam bayrağı altındadır,bir diğeri hayır kurtuluş sadece Cumhuriyet ilkeleri ile olmalıdır,bir diğeri başka birşey vs.İşte demokrasi denen sistemde budur herkes fikrini söyleyecek,fakat diğer fikirleri dinleyip anlamaya çalışacak.Bu günkü gençlik tartışmayı öğreniyor ve biliyor.Bazen fazla çabuk heyecanlanıyor.
Kim ne derse desin bu heyecanı kaybetmeyin,bu vatan sizlerden çok şey bekliyor.Bu ülkenin geleceği sizlersiniz.Birbirinizle konuşun tartışın ve bu memleketin düşmanlarını tanıyın.Fakat birbirinizi düşman ilan etmeyiniz.Bizleri bir arada tutan önemli şeyler var,başka hiçbir millette yok bunlar.1-Rabbimiz bir 2-Dinimiz bir 3-Peygamberimiz bir 4-Kitabımız bir 5-Bayrağımız bir
6-Vatanımız bir.Daha bir çok birler var.Bu kadar ortak özellikleri olan bir başka millet bulamazsınız.Öyleyse bu kavga neden ?Sizleri seviyoruz Allah'a emanet olun.

özdemir sonuna kadar halısın
fakat bunlardan 1 tanesi bile eksilerse bu birlik bozulur
bizim dikkat çekmek istediğimiz konu adamlar türklük türk bayrağı ve cumhuriyet kavramlarını yok etme çabasındalar ve bunları bilmeden bu adamları savunan arkadaşlarımız var istiyoruzki bu gerçeğin farkına varsınlar

1- Asla kişiselleştirmedim kişiselleştirmem de.
2-Seçimde aldıkları oy oranları arasındaki fark çok fazla değil akp %34 chp%22 aldı yanlış hatırlamıyorsam.Ancak çıkardıkları vekil adedi arasında çok büyük bir fark olduğu gerçek.Buna ezici galibiyet demek pek doğru olmaz kanaatindeyim.
3-Aziz nesinin o sözü neden dediğini ne demek istediğini anlayamaman senin kabahatin kusura bakma.Anlatmak isterdim ama gerek yok boşver sen kafana göre takıl.
4-Bu son sözüm bu konuda.

osiris_cemo' Alıntı:
1- Asla kişiselleştirmedim kişiselleştirmem de.
2-Seçimde aldıkları oy oranları arasındaki fark çok fazla değil akp %34 chp%22 aldı yanlış hatırlamıyorsam.Ancak çıkardıkları vekil adedi arasında çok büyük bir fark olduğu gerçek.Buna ezici galibiyet demek pek doğru olmaz kanaatindeyim.
3-Aziz nesinin o sözü neden dediğini ne demek istediğini anlayamaman senin kabahatin kusura bakma.Anlatmak isterdim ama gerek yok boşver sen kafana göre takıl.
4-Bu son sözüm bu konuda.

Hepsine eyvallah ederim senin düşüncendir sonuçta yalnız
Aziz nesin o sözü neden söylemiş bunu sen anlayamazsın bende anlatamam triplerine gerek yoktu bu fikir ayrılığından öte bi noktaya çeker konuyu mantıklı bi açıklaması varsa eminim senin bakış açında vardır ya anlatmayı denersin yada anlatırım ama anlamazsın triplerine girmezsin

Sonuç itibarı ile sabaha kadar anlatmaya çalışsan genede anlatamazsın anlatılcak bi yanı hoşgörülcek bi tarafı yok belkide sebebi budur

bu mıllet akp ye %34.28* oy verdi,
napalım ulkeyı 2 ye mı bolelım?
yoksa saygı mı gosterelım?
sonuçta 3'kişiden 1'ı oy verdi..

saygı, saygı , saygı

*(yerel seçimlerde ise %50'den fazla)

dada bilmiyosan araştır 3 kişiden biri akp ye oy vermedi baraj olduğu için öle sayıldı
barajı aşamayan partilerin oyları paylaştırıldı
yani Akp ülkenin %15 ini ancak temsil ediyor

Geri