dt icin yardim

chotes

New member
Reaction score
0
arkadaslar yardim edinnn..! Burda bunun hakkinda okadar konu var ki aklim karistiii.Bazi arkadaslar msj da gonderdim ama cvp alamadim......
Sorum su ?

laptop var
skystar2 alsam uzerine baska bisey de daha almam gerekiyor mu? card filan bunun gibi seyler???dt teki diger kanallarida seyredebiliyormuyuz?Sanirim canagi cevirdigimzde olucak

yada next&next star kartsiz ama kart yeri var ole diyeyim hotbird teki cogu sifreleri cozuyor... Bunun icin neler yapabiliirm ???

Hangisini tercih edersiniz?

arkadaşım öncelikle laptop için bildiğim kadarıyla harici sky star2 lazım ki öyle zaten.!?fiyatı 150 ytl nin üzerinde.ayriyeten bu işlerin laptop ile çok verimli olmadığını okudum.next için ise; dt için emü yazılımı varmı bilmiyorum.forumlarda araştırma yap.varsa hepsi ok. zaten.selamlar

git paran var ise adamakıllı bi pc al ve skystarınıda al burdaki forumlardanda güncel saftcamları takip et antenini w3 e doğru çevir saftcamları buldukça bütün kanallarını izlersin digitürkün ama laptoptan zor tavsiye etmem

ya usb skystar 2 , ya da emu atılabılen bır receiver

chotes' Alıntı:
arkadaslar yardim edinnn..! Burda bunun hakkinda okadar konu var ki aklim karistiii.Bazi arkadaslar msj da gonderdim ama cvp alamadim......
Sorum su ?

laptop var
skystar2 alsam uzerine baska bisey de daha almam gerekiyor mu? card filan bunun gibi seyler???dt teki diger kanallarida seyredebiliyormuyuz?Sanirim canagi cevirdigimzde olucak

yada next&next star kartsiz ama kart yeri var ole diyeyim hotbird teki cogu sifreleri cozuyor... Bunun icin neler yapabiliirm ???

Hangisini tercih edersiniz?

USB gırıslı Skystar 2 al. 250 YTL.
Linki bu http://www.hemalhemsat.com/main/auctiondetail/322955.php

bunu hem laptopuna baglarsın, hemde ılerde masaustu alırsan pc ne baglarsın veya komsuya gıderken bıle bunu yanında tasırsın, arkadasının evıne gıdersın kurarsın bunu oraya gosterırsın herkese neler yaptıgını. sonucta bu alet tasınabılır oldugundan daha kullanıslı.

bundan baska alıcak hıcbırseyın yok.sadece bunun ıcın para verıceksın.
bundan sonrada prog-dvb kurup, s2 emu 1.23 plug ını kuracaksın,guncel keylerı ınternetten ındırıp plug ın dosyasına ındıreceksın.

ama unutmakı bu aletle sadece bılgısayarda ızleyebılırısn.

2.yol emu atılabılen bır receıver al fıyatları 100ytl den baslıyor

laptopundan guncel keylerı yuklersın receıvara ondan sonra ıster tv ye bagla ıstersen receıvera laptopa bagla goruntuyu monıtorunden al .

not: bu ıkı yontemlede mutlu mesut aileler kanallarını FULL ızlersın

goldmaster 30700 mx cihazım var bu cihaz için emu yazlımı cıktımı dt için???

anteni w3 cevirceksen eger opos almalısın bı de phoneıx kart okuyucu usb sky starında ne kadar verımlı oldugu tartısılır ama param var ben ızlemek ugrasmak ıstıyorum dıyosan

malzemeler

phoneıx kart okuyucu opos kart ve sky star + anten lnb diseq de cabasi :)) kolay gelsin toplam 300-400 u bulur

phoneıx yazıcı ve opos carda gerek yok

mantoman' Alıntı:
anteni w3 cevirceksen eger opos almalısın bı de phoneıx kart okuyucu usb sky starında ne kadar verımlı oldugu tartısılır ama param var ben ızlemek ugrasmak ıstıyorum dıyosan

malzemeler

phoneıx kart okuyucu opos kart ve sky star + anten lnb diseq de cabasi :)) kolay gelsin toplam 300-400 u bulur

arkadasın ıcınde bulundugu duruma gore phoneıx yazıcı veya opos card a ıhtıyacı yok. cunku zaten dt s2emu 1.23 ıle 6 mayıs 2006 tan berı ızlenıyor. Arkadas sadece usb skystar 2 ıcın para verıcek 250 YTL.

NOT:(anten ister w3 e ıster turksata cevrılı olsun s2emu ıle FULL izlersın bahsedılen platformu)

Arkadaşlar softcamlar için teşekkür ederim ama ben sadece ligtvyi izleyemiyorum sebebi nedir diğerleri açılıyor acaba extra bişey lazımmı ....

hepinize yardimlarnizdan dolayi tskler...

:hhman:

Geri