Nightmare_23
New member
haklısın kanki ama ne bileyim ya o zaman hemen hemen heryerde keyler veriliyordu yani şuan farklı durum birazdaha ozaman dediğin gibi en iyisi msn ben kaydettim zaten haremin adresini...
harem' Alıntı:evet arkadaslar msn den gorusup herkese kullanıcı adı ve pass vermeyi dusunuyorum.msn mi bilenlerle zaten msn den gorusuruz bilmeyenler ise bana pm den ulasabilirler.
Nightmare_23' Alıntı:....Joewarriorda katılacaktır mutlaka....
harem' Alıntı:evet arkadaslar msn den gorusup herkese kullanıcı adı ve pass vermeyi dusunuyorum.msn mi bilenlerle zaten msn den gorusuruz bilmeyenler ise bana pm den ulasabilirler.
Arkadaşım sana nasıl ulaşacağız.ne pm nede mail olmuyor.harem' Alıntı:evet arkadaslar msn den gorusup herkese kullanıcı adı ve pass vermeyi dusunuyorum.msn mi bilenlerle zaten msn den gorusuruz bilmeyenler ise bana pm den ulasabilirler.
kazbek' Alıntı:Arkadaşlar harem isimli üye bu işi paralı yapıyor, bana pm attığında 50ytl istemişti aylık...
maxdmc' Alıntı:yanlışın var, yıllıktır o rakam.
yörükan' Alıntı:arkadaşım HAREM sana nasıl ulaşırım.kart paylaşımından yararlanmak istiyorum.bende skystra 2 var.lütfen mail [email protected]
HAREM benimle temasa geçer misin?
[email protected]