"DTP, dağdaki eşkıyanın şehirdeki uzantısıdır

Yaşasın DTP.Türkiyede dtp dışında hak parti yoktur.

şimdiye kadar DTP nin ne eşkiyalığını gördünüz lan böle konuşuyonuz ne yaptılarsa hep eşkiyadır diyenler yaptı hep akp ve yandaşları taptı ama dtp nin üzerine yıktılar.bende bir DTP liyim ve DTP li olduğum için gurur duyuyorum çekemeyenler başlarını duvarlara vursunlar.Biz kürtler hep vardık hepte var olacaz.........

Ya bu ibnenin evladına burda nasihat etsen ne mal maldır bunun başka bir açıklaması yok akılları sıra devlet kuracaklar siz ancak kümes kurarsınız senin gibi kuş beyinliler toplanır oraya biz türk miletide gelir arada yemleriz sizi ama sizde öyle bir inanç varki ordada yediğiniz kaba tükürürsünüz.

Konumun kapatılmasını istiyorum.Bazı ayrılıkçı, bağımsızlık isteyen pislikler gelip burda insanları tahrik ediyo.Ciğerleri beş para etmez soysuzlar yüzünden kimse ban cezası almasın

şimdiye kadar DTP nin ne eşkiyalığını gördünüz lan böle konuşuyonuz ne yaptılarsa hep eşkiyadır diyenler yaptı hep akp ve yandaşları taptı ama dtp nin üzerine yıktılar.bende bir DTP liyim ve DTP li olduğum için gurur duyuyorum çekemeyenler başlarını duvarlara vursunlar.Biz kürtler hep vardık hepte var olacaz.........

DTP nin kimlere hizmet ettigini,hemen hemen herkes biliyor.
sizin gibi üc bes kendini bilmez..(ayni DTP gibi )dis güclerin kullandigi zavalilardan baska birsey deyilsiniz.amerika ve avrupa emperyalizmin sizlere (DTP) verdigi bölücü görevi yapmaya calisiyorsunuz.sizin gibilerin Türk Kürt ayrimciligi görevini üstlendigini bilmeyen kalmadi..sizin gibi usaklarin,hainlerin, unuttugu birsey var..bizler Kürt olsun Türk olsun vs,vs, bizler kardesiz..bizlerin birligini ne senin gibi hainler ne amerika gibi pis emelleri olan devletler bozar.

DTP nin kimlere hizmet ettigini,hemen hemen herkes biliyor.
sizin gibi üc bes kendini bilmez..(ayni DTP gibi )dis güclerin kullandigi zavalilardan baska birsey deyilsiniz.amerika ve avrupa emperyalizmin sizlere (DTP) verdigi bölücü görevi yapmaya calisiyorsunuz.sizin gibilerin Türk Kürt ayrimciligi görevini üstlendigini bilmeyen kalmadi..sizin gibi usaklarin,hainlerin, unuttugu birsey var..bizler Kürt olsun Türk olsun vs,vs, bizler kardesiz..bizlerin birligini ne senin gibi hainler ne amerika gibi pis emelleri olan devletler bozar.

sen kime hain diyon asıl hain olan o mesajı orada yayınlayandır.mademki türkiyede herkez kardeş biz kürtleri veya başka ırkları kötüleyecek yazılar yayınlanmasın.

Akşam Akşam Adamı DeLi Ettiniz.

Atın Şu Kürt KimLiğinizi.KeLime OyunLarı Yapmayın

Burda Bana Dtp'yi DestekLeyen Şerefsizin Dağdaki Onun Bunun ÇocukLarından Farkı Yoktur.

Hepinizin Sonu Aynı oLucak Ama.

~SiLenT ScЯeaM~;4197847' Alıntı:
Akşam Akşam Adamı DeLi Ettiniz.

Atın Şu Kürt KimLiğinizi.KeLime OyunLarı Yapmayın

Burda Bana Dtp'yi DestekLeyen Şerefsizin Dağdaki Onun Bunun ÇocukLarından Farkı Yoktur.

Hepinizin Sonu Aynı oLucak Ama.

şerefsiz senin gibi satılıklardır sizin sonunuzuda görecez dağdakilerin çocuğu....

sen kime hain diyon asıl hain olan o mesajı orada yayınlayandır.mademki türkiyede herkez kardeş biz kürtleri veya başka ırkları kötüleyecek yazılar yayınlanmasın.

Konumu kapatın dedim kapatmadılar, senin gibi adiler yüzünden ceza almak istemezdim ama bu saatten sonra sana karşılık vermek hak oldu.Madem DTP lisin o zaman oy verdiğin, sevdiğin ve gönlündeki partinin PKK yı desteklemediğini, Osman Paşanında partiye haksızlık ettiğini yazsana.Yazamazsın çünkü paşa doğru söylüyo.Çünkü paşanın düşündüğü gibi düşünüyosun sende ve bundan gurur duyuyosun

Bebek katili, şerefsiz Aponuzun bugün doğum günüymüş kutladınızmı?Henüz kırkı çıkmamış sabiye kurşun sıktıran, hamile kadınları rum komitacılar gibi öldüren,12-13 yaşındaki çocukları kandırıp dağa götürüp, eline keleş verip köy bastıran, asker vurduran bir zihniyetin tohumlarısınız.Size hizmet vermesi için tayin edilen öğretmeni öldüren, doktoru öldüren, yolunuzu yapmaya giden iş makinalarını yakan,metropolerde insanların geçtiği yerlere bomba koyup çoluk çocuk demeden öldüren, salidrırları bi kenarde keyifle seyreden kahpenin tohumları, eğer bağımsızlık istiyosanız doğru Ermenistana; ırkdaşlarınız sizi orda bekliyo

Doğu bölgelerdeki kürt kökenli vatandaşlarımız yıllardan beri dış mihrakların oyuncağı oldu. Bu durumdan herkes sorumludur. Fakat birileride eline silahı alıp dağa çıkıyorsa gereken yapılmıştır yapılır. Ne yapıldığı burada mevcut.

şerefsiz senin gibi satılıklardır sizin sonunuzuda görecez dağdakilerin çocuğu....

3 Noktayı TamamLıyım Hemen.

DağdakiLerin Çocuğunu Koynundaki Karısını Evdeki Anasını...

Bu Üç Noktayıda TamamLayan TamamLar Artık :goz:

Tekrar SöyLüyorum TeröristLerin Ve YandaşLarının Sonu Bu İtLer Gibi oLcak :goz:

yenı mı ogrendin be paşam:(

~SiLenT ScЯeaM~;4197987' Alıntı:

3 Noktayı TamamLıyım Hemen.

DağdakiLerin Çocuğunu Koynundaki Karısını Evdeki Anasını...

Bu Üç Noktayıda TamamLayan TamamLar Artık :goz:

Tekrar SöyLüyorum TeröristLerin Ve YandaşLarının Sonu Bu İtLer Gibi oLcak :goz:

way be dostum güzel yapmıssın ellerıne saglık

dagdaki itlerden bi farkın yok şerefsiz. kürtler hep vardı hem ... idi bakıorum o ... lardan kurtulamamıslar. arkadaş dogru solemiş. siz anca kümes kurarsınız kuş beyinliler. kürdim diosan sittrpgitcen buradan. artık iş birlikci abd yemi gidersin gider rassmusenin kucaanamı oturursun ırakamı gidersin bni ilgilendirmez. snn bu ülkede yaşamaya hakkın yok. hem bu ulkenn ekmegini yicen hemde baş kaldıracan. yakındır koçum seninde o başını ezerler.

Yüzünüze tükürsem Yarabbi çok Şükür diyeceksiniz

Aynen arkadaşım!! Böylelerini oturtsan karşına 1 hafta laf anlatsan bi b.k anlamazlar!! Bu yaşıam kadar bir şeyi çok iyi anladım....

En büyük düşmanın cahillik!!!!!! Adamlarn bi kere akıllarına girmişler!! Cahilin aklıan girmek çok kolaydır!! Ama cahilin aklına bi kere girildi mi, o kafasına sokulan düşünceyi söküp çok ama çok zordur!!! Dediğim gibi burda bu ger.zekalıya sabaha laf anlatsak boş!!

Biliyo musn lan sırf şu askere gitmek istememin enbüyük nedeni, dağdaki senin gibilerin tam anlının ortasında mıhlamak!! Ondan sonra da o görüntüleri resimleyip internette yayımlayacağım!!

Geri