DTP Milletvekili Fatma Kurtulan'in dagdaki fotografi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cirqn_qraL

New member
Reaction score
0
........................................

Teröristte Gerilla Demişsin Diyarbakırı AMED yapmışsın...

cirqn_qral eğer bir daha bölücü yöndeki konu açılırsa gerği yapılacaktır.. !

Kocası kandil dağında terorist elebaşlarından oda mı yalan.Milleti savaş çığırtkanı diyenler kendilerine baksınlar.Mesela senin avatarının anlamı nedir?Sağa sola molotof kokteyli atmakla mı devrim oluyor?Kandildeki üç bin peşmergeyede , meclisteki otuz hainede haddini bildircek tsk .

o değilse kocasıdamı değil? şerefsizler kapatılan partiyide döndürüp iliştirsinler bi yerlerine

Kocası kandil dağında terorist elebaşlarından oda mı yalan.Milleti savaş çığırtkanı diyenler kendilerine baksınlar.Mesela senin avatarının anlamı nedir?Sağa sola molotof kokteyli atmakla mı devrim oluyor?Kandildeki üç bin peşmergeyede , meclisteki otuz hainede haddini bildircek tsk .

Benim avatarim dünyada yasananlara karsi bilincli ve tepkisini sokaklarda gösteren hakkini arayan birini temsil ediyor. Ve kimse molotof atmayla devrim olacagini idda etmedi degilmi. Evet bugüne kadar herkese bildirdiniz hadlerini bugünden sonrada yaparsiniz....

o değilse kocasıdamı değil? şerefsizler kapatılan partiyide döndürüp iliştirsinler bi yerlerine

Kocasindan o sorumlu degildir ve kocasinin yaptiklariyla sorgulanamaz. Sen mhp akp chp vesayre millet vekillerinin bir cogunun cocuklari nasil yasiyor biliyormusun? bircogu madde bagimlisi.. git onlardan hesap sor.

Benim avatarim dünyada yasananlara karsi bilincli ve tepkisini sokaklarda gösteren hakkini arayan birini temsil ediyor. Ve kimse molotof atmayla devrim olacagini idda etmedi degilmi. Evet bugüne kadar herkese bildirdiniz hadlerini bugünden sonrada yaparsiniz....

Kocasindan o sorumlu degildir ve kocasinin yaptiklariyla sorgulanamaz. Sen mhp akp chp vesayre millet vekillerinin bir cogunun cocuklari nasil yasiyor biliyormusun? bircogu madde bagimlisi.. git onlardan hesap sor.

her koyun kendi bacagından asılır ama kokusu etrafa yayılır, kimlerin avukatlıgını yaptıgını bi daha düşün ve dikkat et bence..

arkadaşım sen ne diyorsun şöle durup bir düşündün mü?

sen kimleri destekliyorsun biliyormusun???

ve daha doğrusu sen kimsin ve dağdaki adamı nasıl savunuyorsun???

sana sorarım ??

bildirdik rahat ol yüzyıllardır bu topraklardayız dahada bi ömür burdayız.. bugunden sonrada yaparız ; )

OTOBÜS YAKMAK ,HALKI KIŞKIRTMAKMI BİLİNÇLİLİK?
3- 5 ÇAPULCUNUN YAPTIĞI ACİZLİKTEN BAŞKA BİŞİ DEYİL...

BAŞLIKTA GERİLLA RESMİ DEMİŞSİN...
TERORİST DENİR ONLARA GERİLLA DEĞİL..

KOCASI NE İSE KARISIDA O DUR!! HEPSİDE PKK LI VE YA SEMPATİZAN...
MİLLET VEKİLLERİNİN ÇOCUKLARI DAĞDA ASKERE KUŞUN SIKMIYOR....

dağdaki 3 - 5 köpek sürüsü gerilla olamaz bu bir
onlara gerilla diyen gerilla kelimesinin ne anlama geldiğini bilmiyodur bu iki
senin habere kaynak verdiğin yeri tanımıyorum bu üç
üstü kapalı pkk çığırtkanlığı yapma delikanlı ol açık açık konuş bu dört

resimdeki o şebekmi yoksa başka şebekmi olayı mevzunun ana fikrini değiştirmez
dttp denen alçaklar ve nankörlerin kurduğu barındığı parti
pkk isimli it sürüsünün siyasi kanatıdır.
bunu göremeyen ya kördür yada hayin

Kocasindan o sorumlu degildir ve kocasinin yaptiklariyla sorgulanamaz.

hadi yaa kocasından sorumlu değilmiş
kocasıyla aynı kulvarda koşuyor kocası dağda ne yazıkki o mecliste

Sen mhp akp chp vesayre millet vekillerinin bir cogunun cocuklari nasil yasiyor biliyormusun? bircogu madde bagimlisi.. git onlardan hesap sor.

daha sağlam daha akılcı örnekler ver komik olma
madde bağımlısı çocuğun nesinin hesabı sorulur
o çocuk kendine yapar kendini mahveder
o çocukla terörist koca kıyaslanırmı ?

Amed değil DİYARBAKIR
gerilla değil TERÖRİST

bunları böyle bil!

haber kaynağı olarak verdiğin site nüsvettesinin "gerilla değildir" ibaresini de kaale almıyorum
terörist savunması yapmak ve de Akşam gazetesine çamur atmaktan başka hiçbir niteliği olmayan bir haber
terörist destekçisi haber kaynaklarının olduğu bir konunun açık kalması da son derece üzücü ve de sinir bozucu :mad:

madde bagımlılıgı kendine zarar verir terör ülkeye!sigarada madde bagımlılıgıdır , alkolde ,esrarda hepsi aynı .. ancak bu kadın kocasını hoşgörebiliyorsa demekki ondada meğillilik var demektir..

Ayrıca amed Değil Diyarbakır!Gerilla değil terörist! yazan şerefsizlere duyurulur..

Bu kadın dağda eğitim almadı diyelim. Hadi haberlerde yalan diyelim. Ama adını bile telaffuz etmek istemediğim o şerefsizleri, ne derecede ve açıkca destekledikleri belli değilmi zaten. Bu damı yalan. Ya hainler resmen bu teröristlere destek veriyorlar, hemde Türkiye Büyük Millet Meclisinde. Bunu herkes görüyor, duyuyor ve biliyor. Artık kapatacaklarmı bu partiyi, yoksa hepsini içerimi atacaklar, ne yapılacaksa yapılsın artık. Bu hainlere daha ne kadar göz yumacağız? Daha ne kadar sessiz kalacağız?

Ve bilsinler ki; Türkiye bir bütündür, bölünemez ve parçalanamaz. Buna kimsenin gücü yetmez.

BU VATAN; Türk olmayı onur, Müslüman'lığı gurur sayanların. Bol yıldızlı değil, AY YILDIZ'lı bayrak altındakilerindir!...

NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE

Gerilla resminin Kurtulan'a benzemediği açığa çıktı

Gerilla Değil - Terörist . ( hepsi şerefsiz köpek )

Sen bu yazılarında açıkça bir sempatizan olduğunu kanıtlamışsın .
Halkları kardeşliği , biz barış istiyoruz nidaları atanların yanında Ben ve Benim gibiler olmaz .
Onların hizmet ettiği amaç bellidir .
Yıllardır Türk - kürt kardeş diye bağıranlarDa - ayıranlarda onlardır .

Sen sulüm gören milletleri desteklemeye devam et .
Tabi birilerinin bu ülkede Zulüm Gördüğünü iddaa etmek değil Kanıtlamak gerekir .

Son söz olarak .
Artık klasik gibi geliyor ama ağzına yakışmayanlar zaten kullanmasın .
Ne MutLu Türk Olana Değil , NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !

Haber Kaynağı Terör ve PKK Yanlısı Bir Site, Tarafsız ve Objektiflikten Uzak Olduğu İçin Kapandı...

........................................

Teröristte Gerilla Demişsin Diyarbakırı AMED yapmışsın...

cirqn_qral eğer bir daha bölücü yöndeki konu açılırsa gerği yapılacaktır..

eline sağlık firatay abi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri