DTP'nin ev sahibi fettullah konferansını düzenleyen kişi ''Lord Ahmed ''

ben bilmediğimden değil senin nasıl tanımladıgını ogrenmek için sordum ama ne göreyim :biggrin bu işler tesadüfle olmaz zaten biz de onu soyluyoruz organize işler bunlar :melek

İşte öz bu...

Volki arkadaş farkında olmadan mantıklı bir açıklama yaptı :)

Kendisi kendi kendine noktayı koydurdu :D

Tartışmaya artık gerek yok :)

ben bilmediğimden değil senin nasıl tanımladıgını ogrenmek için sordum ama ne göreyim :biggrin bu işler tesadüfle olmaz zaten biz de onu soyluyoruz organize işler bunlar :melek

al işte yine cahilane bir yazı arkadsım orda tesaduf yok derken herseyin Allah tarafından bilindigi her seyin onun elinde oldugu ve hiç bir seyin rastgele olmadıgından bahsetmiştim ama neyse... demek artık daha ayrıntılı yazmak lazım

varya sen harbi komiksin kendini komik durumlara düşürme arkadasım tesaduf kelimesini kullanmamın sebebi baslıgı acan arkadas tesaduf dediği onu eleştirmek içindi ama at gözlüklü arkadas yine anlamamıs yine kendi seviyesini göstermiştir artık bırak bunlarıda işine bak yoksa sitede senı geyik mizaha mod yapacaklar:clap eger aday olursan oyum sana ++++

Ben bir bölüme mod olurum yada bir mahalleye muhtar olabilecek kapasiteye sahibimde ? İşte kuşkum düşündüğüm sensin...

Çok çalışman lazım çok :)

Bu iş Amerikadan doğan güneş gülen ile olmuyor...

Başka bahara artık

NOKTAYI KOYDUK :)

Geri