Duke Nuke'm Forever sonunda gerçekten çıkıyor.

kent55

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0

Yıllardır beklenen, yapılan, bırakılan ve baştan yapılan Duke Nuke'm Forever sonunda gerçekten çıkıyor.

2009 yılında 3D Realms bu oyunu geliştirmeyi bıraktıklarını, sonunda pes ettiklerini duyurduktan sonra hayranlar büyük tepki gösterdi. 2010 yılında Gearbox Software hayranların imdadına yetişerek projeyi diriltti. Duke Nuke'm Forever gerçek olacaktı: 2011'de piyasaya çıkacaktı.

Geçtiğimiz ay Twitter'ın en çok konuşulan konularından birisi olan kesin değill. Sağlık barında EGO yazan, kahramanının maceraya pisuvarda işerken başladığı bu oyunun mizah anlayışı ve eğlenceli tarzı, onu benzerlerinden ayırıyor. Çıkış tarihi için ilk açıklanan 1 Şubat henüz kesin değil

kaynak

Duke Nuke'm videoda!

eskiden doom, duke nukem, quake ve unreal kronolojik sıralamasıyla efsane oyunlardı. sonunda duke nukem dahada bi efsane olmaya gelio süper action olacak. teşekkürler

kaç yıldır bekliyoruz sayamıyorum artık =)

It's time to kick ass and chew bubble gum... and I'm all outta gum.

İnanmıyorum :durdurun

Insallah cıkar ya manhattan da kaldık yıllardır : ) buyuk bır ılgı ıle beklıyorum ne yalan soylıyım .

Tamı tamına 10 senelik bekleyiş artık son bulacak hadi gözümüz aydın eğer bunda da gecikme veya son dakika ertelemesi olursa artık birdaha kimse yapmaz bu oyunu

Geri