dumlupınar üni.

herkese selam arkadaslar bende dpü yi kazandim bu sene bakalim dediğiniz kadar kötğyse kütahya yatay geçiişe zorlayacaz kendimizi kenti beni fazla ilgilendirmiyo hatta kotu olmasi daha ii belki 2. üni yi bitirebilirim çalişarak 1. istanbul üni fizik bölümüydü 2 sene kaldim sarma di bende tekrar girdim şimdi dpü endüstri müh kazandim arkadaslarla tanismayi isterim biraz daha okulla bilgi verebilecek arkadas varsa cevap bekliyoum

Bende eem ne geliyorum bu sene.hepimize hayırlı olur inş.

arkadaşlar aranızda kütahya emet myo da okuyan varmı ve de işletme...:D

arkadaşlar aranızda emette okuyan varsa biraz bilgi vereilir mi şimdiden emeğinize sağlık:D

emet myo hakkında bilgi vermek isteyen arkadaşlar varsa [email protected] adresinden bana ulaşsınlar..şimdiden saolun:):)

mraba bnde 2yıllık altıntaşı kazandım izmittenim ve kütahya hakkında bi bilgim yok sizce nasıl altıntaşı bilen var mı ltfn yardımcı olun karar aşamasındayım gitmekle gitmemek arasında

kütahyayla ilgili sorunus varsa sorun demişşiniz ben altıntaş myo muhasebe kazandım bi bilginis var mı ya çok endişeliyim gitsem mi gitmesem mi die merkesle arası ulaşım yurtları fln nasıl acaba yardmcı olun tşkkürler

slm ben altıntaş myo nu kazandım muhasebe bilenler varsa yardımcı olsun nası biyerr ulaşım flnn merkesle ayrıca okul lüütfen yardımcı olunn

en eski dpululerdenim , 94 de ortada bisi yoktu ve kutahya berbattı, saat 8 de dukkanlar kapanırdı ama cok sey degıstı emım olun artık unıversıtede gayet ıyı egıtım verıyor ve kutahyada eskıye oranla dehset degıstı

Millet şehire ne derseniz deyin ama okulu buna karıştırmayın. Ayrıca okul da bir bütün değil, bir sürü fakültesi, bölümü, ıvırı zıvırı var. Siz hangi bölümde okudunuz da beğenmediniz onu soleyin. Eğer varsa elektrik-elektronik müh kazanan, şimdiden soleyeyim, şehri sallayın, okul ve hocalar çok yeterli, Biraz da siz kendinizi yetiştirirseniz o 4 yıl o kadar çabuk geçer anlamazsınız bile :)

evet ya ben bu siteden kütahya ve üni hakkinda bilgi aldim simdi kütahyadayim ama bence guzel sirin biyer hem su gorunuste heryer öğrencileri icin olmus hem sirin rahat biyere benziyo tek sey benim gordugum havasi cok kuru ben zor nefes aliyorum valla ENDÜSTRİ MÜH. KAZANDİM TANISMAK İSTEYEN OLURSA SEVİNİRİM okul da guzel iveco arabalar biraz daha yeni olsa yemede yaninda yat gözünüzü korkutmalarina izin vermeyin

benim daha 1. sinif yeni kaydim anlayacagin

ark lar kutahyayı o kadar kotuluyosunuzda sızın oldunuz yerler cokmu guzel? bır maltepelı olarakta gurur duyorum.korkmayın sız durust oldunuz ve saga sola satsmadınız surece maltepe parkında hıc bısey olmaz.buyuk sehırde yasayan bırı olarakta kutahyayı arıorum.

adam gıbı adam maltepeden korkmazzz.

haklısın.. ben bu sene atatürk lisesinden mezun oldum. 4senem geçti maltepede. o parkta oturmak çok keyiflidir ben orda çok ders çalıştım çok kitap okudum özel ders çalışmaya oraya giderdim hep. hala da giderim :) ev oraya çok yakın. kütahya çok kötü biyer ama sen eğer gideceğin yeri bilirsen hiç bir sorun olmaz. sakin biyer. ucuz ve ulaşım sorunu olmuyor.. birçok yer yürüme mesafesinde.memur ve öğrenci şehri. ayrıca dpü de çok güzel ve çok büyük bir üniversitedir sana katılıyorum biri sataşmadıkça kimse bişey yapmıyor.

Ben de dumlupınar üni tavşanlı m.y.o dayım. Çok güzel bir görünüşü var .başarılaar...

arkadaşlar bütün msjları okudum
bende kütahya da okudum bence süper günlerdi 2003 mezunuyum ingiliz dili ve edebiyatı okudum
eğer istanbul falan gibi büyük şehirlerden geliyorsanız canınız sıkılabilir biraz ama abartıldığı kadar değil, bence dumlupınar alt yapısı ve hocaları bakımından yeterli tabi benim bildiğim bölümlerde öyledi.şehre gelince bence abartıldığı kadar kötü değil kışları soğuktur ama eşkişehirden sonra öğrenci memleketi denebilecek bir yerdir tabi bu benim görüşüm

Geri