Duyuru!

Solariz

Administration
Reaction score
0
Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı hackhell.com domain adresimizi filitrelemiş durumdadır konuyla ilgili Ankara Telekomünikasyon İletişim Başkanlığıyla görüşmelerimiz sürmektedir içerigimizdeki uygunsuz materyaller çıkartılıp en kısa sürede hackhell.com domainimiz sorunsuz çalışmaya devam edicektir gecici bir süreyle altaki domain adresimizden giriş yapınız.

www.hackhell.net domain adresimizi kullanınız.

Telekomun bir el atmadığı burası kalmıştı. Ne bunlardan çektiğimiz, nereye girsek engelleniyor. Herkese tavsiyem OpenDNS kullanın bu şekilde engel ve problemlerden uzaklaşırsınız. Şahsen ben kullanıyorum. Problem yaşayan arkadaşlara gönüllü olarak yardım edebilirim. İnşallah en kısa sürede problemi giderirsiniz. Bu arada Hackhell.net üzerinden giriş yapılamıyor bilginize.

sağol ama ben DnS yöntemini kullanıyorum daha ıyı gelıyo hackhell.net zaten şuan bende gırmıyo

Görüldüğü kadarıyla Adult bölümü kapatılmış, tam olarak hangi bölümler kapatılacak bilgilendirme yapılabilirmi?

Arkadaşlar herkes birbirinine yani siteye giremeyen ve doğal olarak bu uyarıyı da okuyamayan diğer
üyelerimize msn den hackhell.net adresinden sitemize giriş yapıldığı bilgisini verirse çok iyi olur tşk.

2urb5vn.jpg

2urb5vn.jpg

şöyle bir ekran çıkıyor.

Şu anda bende hackhell.net'ten giriş yapamıyorum,NormaLde yasakLı siteLere girişde sorun oLmuyor ama HH'de sorun var,YönLendirici iLe girdim siteye,
İnşallah en kısa zamanda sorun haLLediLir,

ben şuanda herhangi bir dns veya program değişimi yapmadan giriorum.
hh.net arkadaşın da yolladığı fotodaki gibi yani emin misiniz oranın açıldığına?

1 saat içersinde tekrar deneyiniz. hackhell.net i ayarlamalar bittince aktif olucaktır.

"To change this page, upload your website into the public_html directory"

Bu sayfayı değiştirebilmek için kamu html dizinine web sitenizi yüklemeniz gerekmektedir diyor

Biraz önce giriş yapılabiliyordu sanırım şimdi hackhell.net üzerinde bir problem var : (..

Solariz tam olarak hangi problemden dolayı isim yasaklandı. Bu konuda detaylı bilgi verecekmisiniz?

şuan için bizde bi açıklama bekliyoruz eger açıklamayı alabilirsek sizleri haberdar edicez.bu konuyla ilgili

İlgilendiğin için teşekkürler. Siteyi en az hasarla kurtarırsınız inşallah şimdiden kolay gelsin.

allah tüm yöneticilerimize kolaylık versin en az hasarla atlatırız inş.

ayrıca vistada DNS değiştirmeyi bilen arkadaşlar yardımlarını esirgemesin şuan Ktunnel den giriş yapıyorum lütfen acil lazım

Geri