Duyuru!

:(:(:(bu telekomun başka işi yok mu yaaa bizim siteye el attı....
bizim sitelerle uğraşcaklarına gitsinler arap yarım adasındaki kum tanelerinin sayısını bulsunlar olmadı ne bilim petrol arasınlar.....
burdan ilgilileride çağırıyorum bu telekomcular ergenekoncu haaaaa ona göre :D:D:D:D:D:D

şaka bi yana umarım bu sorun bir an önce giderilir :p

beş dakka önce .net e girebiliyodum şimdi explorer hata veriyo sizin yetkiniz yok geyiği yapıo
bu arada adultuda gümletmişler galiba??????
:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

arkadaşlar www.hackhell.net te üzerinden sorunsuz giriş yapabilirsiniz proxy vs gibi eklentiler kullanmanıza gerek yok lütfen hackhell.net i kullanınız.

ben bu siteye aşıktım sanki yaaa okadar siteye üyeyim bunun gibisi yok.tamamen kapatılmaığı sürece bnim için sorunda yok ben girebiliyorum.adult dahil.bu siteden çok şey öğrendim.

bence hiç goruşmeye gerek yok kapatırlarsa kapatsınlar.sanki youtube yi kapattılarda ne oldu.hackhell daki herkes gibi ben de bi şekilde yine hachell a girmeyi başaracağız.formda zaten gerekli bilgi fazlasıyla var yasaklı sitelere giriş için .ya ne kadar da yasakçı bir ulkeyiz

Solariz harbiden adult tamamen kapatıldımı şimdi? Durum nedir? Sizin bu alana giriş yetkiniz yok diyor!! Kafayı yiyecem bi açıklama artık saatlerdir ara ara bakıp bir açıklama bekliyorum. Bir durum analizi yapıldımı? Siteden neler kalkıyor belli mi? Bir bilgilendirme sitiyorum! Eminim benim gibi bir çok kişide bu bilgilendirmeye ihtiyaç duyuyor.

Bu arada net e geçildikten sonra site bende acaip yavaşladı buda teknik bir problem ise bilgin olsun.

teşekkürler...keşke çıkarılan bölüm çıkarılmasaydı......

he bi el atmadıkları burası kalmıştı. işleri güçleri yok nelerle ugraşıyolar. Sansürcü Zihniyete Hayır. kapattılarda ne oldu giremiyomuyoz. giriyoruz. değişen ne. millete eziyet cektirmek. bişiler söylicem sövcem telekoma bide bnm yuzumden kapanmasın buralar.

bence bu bir işarettir arkadaşlar bu sitesinin herkes tarafından bilindiğinin işareti ve büyüdüğümüzün işaretidir. Benim anladığım bu yoksa uğraşlamazlar boşuna onun için rahat olun "BİZİ KİMSE DURDURAMAZ"

Naapsın AB Bizi yahu!... Her şey yasak...Kızmayın AB 'ye şu şöyle demiş bu böyle,haklılar bizi bizden iiyi biliyorlar.

Ben bir sene önce kadar uyarmıştım, adult bölümü soruna yol açara, telekominikasyon kurumu kapatıyor diye. Anlaşılan bize anca sıra gelmiş. Çok üzüldüm duruma. Hackhell.net domaini de Mod arkadaşlardaymış, bir avukat olarak Mod arkadaşlara tavsiyem siteyi hackhell.net üzerinden devam ettirmeleri çünkü bir defalığına olsa bile müstehcen içerik yayınlamakla kanunda öngörülen suçun unsurları oluşmuş sayılıyor. Durum mahkeme aşamasına geçtiğinde suçun unsurları sabit oldığundan malesef kapatma kararı çıkacaktır, daha önce buna benzer bir çok dava gördüm oradan biliyorum. O yüzden hackhell.com dışında bir domainle devam etmek bunca yıldır bu büyük forumun oluşması için harcanan emeklerin boşuna gitmesini önler diye düşünüyorum. Herkese saygılar.

Ben bir sene önce kadar uyarmıştım, adult bölümü soruna yol açara, telekominikasyon kurumu kapatıyor diye. Anlaşılan bize anca sıra gelmiş. Çok üzüldüm duruma. Hackhell.net domaini de Mod arkadaşlardaymış, bir avukat olarak Mod arkadaşlara tavsiyem siteyi hackhell.net üzerinden devam ettirmeleri çünkü bir defalığına olsa bile müstehcen içerik yayınlamakla kanunda öngörülen suçun unsurları oluşmuş sayılıyor. Durum mahkeme aşamasına geçtiğinde suçun unsurları sabit oldığundan malesef kapatma kararı çıkacaktır, daha önce buna benzer bir çok dava gördüm oradan biliyorum. O yüzden hackhell.com dışında bir domainle devam etmek bunca yıldır bu büyük forumun oluşması için harcanan emeklerin boşuna gitmesini önler diye düşünüyorum. Herkese saygılar.

Adult'tan ötürü kapandığını nerden çıkarıyorsunuz?Türkiye'nin en usluplu en displinli Adult'u idi :)

Ne olursa olsun kim engel olmaya çalışırsa çalışsın şu unutulmamalıdırki hackhell ailesi her zaman toplanacak, paylaşım yapacak bir domain kurulduğunda birbirini bilgilendirecek derecede irtibat halindedir.

com yada net farketmez önemli olan irtibat :D

Ayrıca sayın yöneticiler.

Bu gibi durumları sitenin databank'ında mevcut olan üyelere ait e-posta hesaplarına ufak bir post atarak bilgilendirirlerse daha iyi olur.

Muhabbetle

Kısa Zamanda ÇözüLür İnş.

Kanunları kim takıyorki hani

Youtube yasak deniyor en baştaki ben giriyorum diyor. :D

ßen Telekomimidir nedir Onunda Ankaradakininde töße töße

Yakın zamanda DüzeLMEsi DiLEGi iLe..

bılgılendırme ıcın tesekkurler arkadaslar ben bu turktelekoma artık sınır olmaya basladım ıranda aynı durum yoktur sankı serıatla yasıyoruz yaa bu ne sacmalık onlıne ortam serberst bır ortamdır bız kotu bısı yapmıyoruz kısılerı arkadaslarımı bılgılendırıp elımızdekı bılgılerı paylasıyoruz bununda bu sekılde kapatma gıbı bır yonetmelıge sokmaları gercekten yanlıs dıger ulkelerde ınsanlar ıstedıklerı gıbı her ısı rahatca yapıyolar neyse bu konu tartısılırsa uzar gıder arkadaslar alt domaın kullandıgınız ıcın tesekkurler HH aılesını sevıyorum

hepinize saygılarımda arkadaslar iyi günler

eğer bu siteyide kapatırlarsa interneti kapattıracam. n lan bu paramızla rezil oluyoruz.

arkadaşlar bence adult yüzünden olmuş olabilir çünkü son zamanlarda artık saçmalamıştı adult valla her moda şikayet ettim ama çoğunluk istediği için kapanmadı şimdi kapandı ama iş işten geçti

Geri