Duyuru!

ben bu telekomun kardeşim ayıptır ya her sey yasak nabıcaz artık qlimizden öte nereye gidelim dioruz adamlar zorla zinaya teşvik yapıyor

Özgürlüklerimizi bştan verirlerken ses etmedik kanunu çıkarırlarken umursamadık şimdi ağlamanın faydası yok.

Ya Ne Guzel Bı Adult Bolumumuz Vardı He Takılıyoduk Makara Falan Oda Yalan Oldu...:):):) Telekomu Kınıyoruz......

bir baktım ki hackhell yasaklanmış dedim nasıl olurr?? ihbarr hattına dedim ki bari dedim interneti komple yasaklayın da rahat edin.. :) bu ne yaa a onu açıyosun yasak bunu açıyosun yasak bu yasakçı zihniyete karşı bişeyler yapmıcakmıyız beylerr ne bileyim başbakana herkes mektup gönderiyorr bu ara bi sorun olduğunda biz de mail bombardımanına mı tutsak.. O da derki ben giriyorum siz de girin :D hackhellin yasaklanması beni çok sinirlendirdi...bi o kadar da üzdü :( dünden beri bakıyom bakıyom düzelmiş mi diye yok gene aynı.. aklıma proxy geldi de böyle girdik net uzantılı bi şekilde girebiliyoruz neyseki, yasaklamayı kesin rakip sitelerin tanıdığı biri yapmıştır.. yaa sebebi ne olursa olsun bu yasakların hiç bir mantıklı gerekçesi yok..ama hackheli engelleyemezler durmak yok yola devam..neyse artık bi süre böyle idare edelim inşallah düzelir tamamen.. eğer 1 hafta içinde açılmazsa yöneticiler üyelere mail göndersinler bari...

hackhelli yasaklayanın ta başka işi yokmu ya bu heriflerin.

yahu okadar dine millete bayrağa söven ve adult bölü apacık ortada sergileniyo yargı hiç bişey yapmıyo anca o tür siteler türk hackerları tarafından bitiriliyoki onlarıda her zaman yanındayız anca bu yargı ne yaptığına özen gösteren yerlere al atıyo ve kapıyo ayrıca ben bu netin parasını her ay veriyosam her yere girmek cıkmak hakkımdır diye düsünüyorum son zamanlarda küresel ısınmadan heralde ülkenin yüksek kesimlerindekinlere biseyler oldu heralde cok gerilediler cook acıyorum geleceğimize neyse birazdaha konusursam bi dalgada bana vurcakmış gibi geliyo biraz sumam gerekir yoksa ilerleyen zamanda yazıcaklarım içimde kalıcak olmaz...bu arada hackhell ailesinden biri olarak herzaman ailemin yanında destek vermeye hazırım...işllh hatadan kısa zamanda dönerler...

Bence Bunu Herke Bılmelı Herkez Msnsine Kucuk Bıryer Ayırıp Yassın Bilmeyenler Bılenlere Söylesin

Ben şu anda HACKHELL.COM adresinden direkt giriş yapabiliyorum, hiçbir oynama (dns, antisansür) yapmadan. Açıldı mı hh ?

arkadaşlar şuan için bakanlık tarafından bize ulaşan bilgilere göre dnslerimiz eski haline getirilmesi için teknik çalışma başlamış 2 3 gün içinde tam oturucaktır dnslerimiz hackhell.com üzerinden giriş yapabiliceksiniz.

arkadaşlar şuan için bakanlık tarafından bize ulaşan bilgilere göre dnslerimiz eski haline getirilmesi için teknik çalışma başlamış 2 3 gün içinde tam oturucaktır dnslerimiz hackhell.com üzerinden giriş yapabiliceksiniz.

iŞTe Çok GüzeL Haßer :biggrin :biggrin :biggrin :clap :clap :clap :clap

bugun aldıgım en güzel haber..

adult bölümü tekrar açılacak mı ? :durdurun

Geri