DVD sürücüm ses çıkartıyor?

KillaFlex

Altın Üye
Reaction score
0
İyi günler, iyi forumlar.
Benim dvd sürücüm herhangi bir cdyi taktıktan 2-3 sn sonra ses çıkarmaya başlıyor ve bu ses çıkarma olayı 5 sn sürüyor sonra ses gidiyor normal şekilde çalışıyor.
Bir dvd yazdırdıktan sonra böyle oldu. Yazım sırasında bi anormallik oldu sanırım.
Bu arızayı nasıl düzeltebilirim??

Yardımcı olan ve ya yardımcı olmaya çalışan tüm arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim..

Bu arada okurken ki çıkan ses değil. Aşırı derecede ses çıkıyor.

Benim masaüstümdede o sorun olmuştu. Bir ara teknik serviste çalıştığımdan biliyordum. DVD-rom u söküp içini açtım ve özel köpüğüyle temizledim. Şimdi herşey normal :) (Garantisi çoktan geçmişti...)

genellikle kafa problemi oluyor kingkilla laptoplarda klasik bir problem =)
servisine goturebilirsen (garanti dahilindeyse) goturmen tavsiyem eger garanti disiysa ilgilenelim =)

(daha once hic laptop soktunmu ama buda onemlidir =)

Sorunu hallettim. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim : )

Elimi içeriye soktum, düzeldi :D
Eskisinden iyi çalışıyor : ))

bende nicki gördüm kim bu diyorum ya =)
Allah iyiliğini versin çocuk =)

neyse sorun hallolmuş büyük ihtimalle birşeyler sıkışıyordur kablo vs =)

slm sevgılı üstatlarım benım bır sorunum var dahada bu sitede yenıyım arkadaslar benım dvd hıc bır sorun yoktu sımdı yok ama normal cd takınca calısıyor cd nın ıcerıgını gösterıyor ama normal bır dvd takınca dvd oyun gösterıyor dırek otamatık kurumu gelıyor ama dvd ıcını göremıyorum sag tus ac yapıroum dvd ıcı bos gözukuyor ama dolu oyun kuruyyor ama crack felan yapcam cdnın ıcerıgı görulmedıgınde yapamıyorum lutfen üstatlarım yardımlarınız beklıorum acil please saygılarımla

Doğrudur Benimkide Ses Çıkartıyor :)

slm sevgılı üstatlarım benım bır sorunum var dahada bu sitede yenıyım arkadaslar benım dvd hıc bır sorun yoktu sımdı yok ama normal cd takınca calısıyor cd nın ıcerıgını gösterıyor ama normal bır dvd takınca dvd oyun gösterıyor dırek otamatık kurumu gelıyor ama dvd ıcını göremıyorum sag tus ac yapıroum dvd ıcı bos gözukuyor ama dolu oyun kuruyyor ama crack felan yapcam cdnın ıcerıgı görulmedıgınde yapamıyorum lutfen üstatlarım yardımlarınız beklıorum acil please saygılarımla

şimdi sorunu detaylı irdelemek lazım..
baska dvd medyalarındada aynı problemi yasıyormusunuz
yasıyorsanız optik okuyucuda problem olabilir..

cdnin içini açmak yerina araştır komutu yada baslat calıstır cmd komutu ile cd nin içine erişmeyi deneyin..

eğer erişmiyor ise ve başka pc de calısıyorsa optik..
hiçbir pcde erişmiyorsa medya bozuktur..

kolay gelsin

Geri