DayWalkerr
ABDUSSABUR
*Ve bir gün çıka Gelse Gül yüzlü...
-BİR GÜN PEYGAMBERİMİZİN EVİMİZE ZİYARETE GELDİĞİNİ DÜŞÜNÜN? BİR GÜN PEYGAMBERİMİZ KAPIMIZI ÇALARSA
--Eğer birgün Peygamber Efendimiz ziyaretinize gelse yalnızca bir kaç günlüğüne.Aniden çalsa kapınızı merak ediyorum.Neler yapacağınızı
--Biliyorum böylesine şerefli bir konuğa açacağınızı en güzel odanızı O'na sunacağınız tüm yemekleri en iyisi olacağını ....
--Ve inandırmaya çalışacağınızı O'nu evinizde görüyor olmaktan mutluluk duyacağınızı.Gerçekten de evinizde O'na hizmet etmekten alacağımız hazzı.
--Fakat söyleyin bana Efendimizi evinize doğru gelirken gördüğünüzde
--O'nu kapınızda mı karşılayacaksınız? Yoksa onu içeri almadan önce ,
--Aceleyle bazı dergileri, gazeteleri çabucak saklayıp ;yerine Kuarn-ı Kerimimi koyacaksınız?Peki hala Amerkan filimlerini seyredecek misiniz, televizyonda ?
--Ya da kapatmaya mı koşacaksınız aceleyle O size kızmadan önce?
--Kimbilir belkide ağzınızdan hiç çıkmamış olmasını dilerdiniz.Hatırlayabildiğiniz en son çirkin kelimenin ....
--Peki ya;
--Dünyalık müziğinizi, kasetlerinizi de saklayacak mısınız?
--Ve bunu yerine ortalığa kitaplığınızın raflarında tozlanmış hadis kitapları mı çıkaracaksınız?
--Yoksa telaşla "ne yapayım" diyerek, sağa sola mı koşturacaksınız ?
--Merak ediyorum
--Eğer Peygamber Efendimiz,
--Birkaç günlüğüne sizinle birlikte yaşasa yapmaya devam edecek misiniz.Her zaman yaptığınız şeyleri?Ailenizdeki sohbetler eski halini koruyacak mı?Her yemekten sonra sofra duası etmeyi yine zor mu bulacaksınız?
--Hiç yüzünüzü asmandan
--Oflayıp puflamadan her vakit namazınızı kılacak mısınız?
--Ya sabah namazı için, sıcacık yataktan erkenden fırlayacak mısınız?
--Peki ya yine mırıldayacak mısınız?
--Her zaman söylediğiniz şarkıları
--Ve okuyacak mısınız her zaman okuduğunuz kitapları?
--Peki izin verecek misiniz ?
--Aklınızın ve ruhunuzun beslediği şeylere?
--Yoksa hiç bilmemesini mi isterdiniz?Şöyle diyelim ya da,
--Gideceğiniz her yere götürebilecek misiniz Peygamberi de?
--Yoksa birkaç günlüğüne değişecek mi planlarınız?
--Tanıştırmaktan onur duyarmısınız en yakın arkadaşlarınızı O'nunla?
--Yoksa hiç karşılaştırmamasını mı umardınız Peygamberin ziyareti bitene dek birbirleriyle ?
--Şimdi söyleyin açık yüreklilikle O'nun kalmasını ister misiniz sizinle sonsuza dek, hep birlikte?
--Yoksa rahat bir nefes mi alacaksınız.Ziyareti bitip gittiğinde?
--Gerçekten bilmek ilgi çekici olabilir değil mi*
--Bilmek ve düşünmek eğer bir gün Peygamber Efendimiz ziyaretimize gelse yapacağımız şeyleri?

-BİR GÜN PEYGAMBERİMİZİN EVİMİZE ZİYARETE GELDİĞİNİ DÜŞÜNÜN? BİR GÜN PEYGAMBERİMİZ KAPIMIZI ÇALARSA
--Eğer birgün Peygamber Efendimiz ziyaretinize gelse yalnızca bir kaç günlüğüne.Aniden çalsa kapınızı merak ediyorum.Neler yapacağınızı
--Biliyorum böylesine şerefli bir konuğa açacağınızı en güzel odanızı O'na sunacağınız tüm yemekleri en iyisi olacağını ....
--Ve inandırmaya çalışacağınızı O'nu evinizde görüyor olmaktan mutluluk duyacağınızı.Gerçekten de evinizde O'na hizmet etmekten alacağımız hazzı.
--Fakat söyleyin bana Efendimizi evinize doğru gelirken gördüğünüzde
--O'nu kapınızda mı karşılayacaksınız? Yoksa onu içeri almadan önce ,
--Aceleyle bazı dergileri, gazeteleri çabucak saklayıp ;yerine Kuarn-ı Kerimimi koyacaksınız?Peki hala Amerkan filimlerini seyredecek misiniz, televizyonda ?
--Ya da kapatmaya mı koşacaksınız aceleyle O size kızmadan önce?
--Kimbilir belkide ağzınızdan hiç çıkmamış olmasını dilerdiniz.Hatırlayabildiğiniz en son çirkin kelimenin ....
--Peki ya;
--Dünyalık müziğinizi, kasetlerinizi de saklayacak mısınız?
--Ve bunu yerine ortalığa kitaplığınızın raflarında tozlanmış hadis kitapları mı çıkaracaksınız?
--Yoksa telaşla "ne yapayım" diyerek, sağa sola mı koşturacaksınız ?
--Merak ediyorum
--Eğer Peygamber Efendimiz,
--Birkaç günlüğüne sizinle birlikte yaşasa yapmaya devam edecek misiniz.Her zaman yaptığınız şeyleri?Ailenizdeki sohbetler eski halini koruyacak mı?Her yemekten sonra sofra duası etmeyi yine zor mu bulacaksınız?
--Hiç yüzünüzü asmandan
--Oflayıp puflamadan her vakit namazınızı kılacak mısınız?
--Ya sabah namazı için, sıcacık yataktan erkenden fırlayacak mısınız?
--Peki ya yine mırıldayacak mısınız?
--Her zaman söylediğiniz şarkıları
--Ve okuyacak mısınız her zaman okuduğunuz kitapları?
--Peki izin verecek misiniz ?
--Aklınızın ve ruhunuzun beslediği şeylere?
--Yoksa hiç bilmemesini mi isterdiniz?Şöyle diyelim ya da,
--Gideceğiniz her yere götürebilecek misiniz Peygamberi de?
--Yoksa birkaç günlüğüne değişecek mi planlarınız?
--Tanıştırmaktan onur duyarmısınız en yakın arkadaşlarınızı O'nunla?
--Yoksa hiç karşılaştırmamasını mı umardınız Peygamberin ziyareti bitene dek birbirleriyle ?
--Şimdi söyleyin açık yüreklilikle O'nun kalmasını ister misiniz sizinle sonsuza dek, hep birlikte?
--Yoksa rahat bir nefes mi alacaksınız.Ziyareti bitip gittiğinde?
--Gerçekten bilmek ilgi çekici olabilir değil mi*
--Bilmek ve düşünmek eğer bir gün Peygamber Efendimiz ziyaretimize gelse yapacağımız şeyleri?