Eğitim bölümünün fizik sayfasına bir ara baya merak sarmıştım ama son zamanlarda bu sayfada dönem ödevi isteklerinden geçilmez oldu. Eğitim bölümündeki diğer sayfalara da göz gezdirdiğimde dönem ödevi isteklerini çok gördüm. Bunun için açılmış bir sayfa olmasına rağmen arkadaşlar gözden kaçacağını düşünerek heralde hangi dersten ödevi varsa ödev isteğini hemen o bölüme açıyor. Sayfa mesaj sayısı 25 bile olmayan birsürü öğrencinin ödev istek mesajlarıyla dolu. Bir zamanlar biz dönem ödevi bulacaz diye o kütüphane senin bu kütüphane benim dolaşırdık şimdi internet gibi bir kaynak elinin altında varken öğrencilerimiz tembellik edip hazır ödevler istiyorlar. Bu isteklerden birine kitap tavsiye ettim ve vatandaşa kitabı nerelerden bulabileceğini yazdım adam beğenmedi tabi copy paste yapmak varken kim uğraşsın kitapla. Evet fizik meraklısı biri olarak bu mesajların sayısı arttıkça sayfadan soğudum ve bence bu mesajların sayfalardan silinmesi lazım. Sayfanın altında moderatör ismi görünmediği için buraya yazıyorum. Yardım eden olursa sevinirim.