'StİnG'
Banned
Adobe Acrobat Reader'ı 5'e, Microsoft Reader'ı 15'e katlayan;arabada 5 evde 15 hesabı okudukça okuyasınız geldiği; hiçbir programda tatmadığınız E-BOOK sevgisini aşılayan(bu programlardan önce e-book'ta neymiş hiç bir zevk almıyorum diyordum) tartışmasız en iyi E-BOOK READER'lar.
1) BOOKSHELF v4.12(TEXT-Reader)
http://www.text-reader.com/downloads/setup_bookshelf__eng.exe
REGİSTER KEY:
/////BEGINKEY/////
0y/ x7vRMLADkpNryPInnPJWeJRg2TFuHSz8Pts2QKy8kyg9Cg2osr
fSvoQ+c
xEFb1Y7lV53WuvxqM/3Dv6WMvCNUe47YWD7DCFJsmy8W3IedAJNu1yyJeTg8
DtyDH19owtmuwZSrVxTLCja7bMSXj8qHsa5EzcS+nAI4wOOfu0
jg=
/////ENDKEY/////
-Eksileri-
a)Program'ın desteklediği iki format var.
b).doc formatını desteklediğini belirtmesine rağmen açamıyor.
c)Resim gösterme özelliği(.txt olduğundan) yok.
d)Başka eksi yanı kesinlikle bulunmuyor.
-Artıları-
a)Kesinlikle favori programım.
b)Kullanımı çok kolay.Sade ve anlaşılır.
c)Görünüm süper.(sitesinden birçok tema indirebilirsiniz)
d)Ayrıca resim ve flash dosyalarıyla özelleştirebilirsiniz.
e)Benim .pdf,.pdb,.lit uzantılı e-book dosyalarımı .txt'ye çevirmeme sebep oldu. O kadar yani..
f)Kitap gibi çift sayfa(örneklerinden çok daha iyi) gösterir.Arkaplan,ön plan,yan plan ,yazı tipi,boyutu,büyüklüğü,rengi,sayfayı 12 parçaya kadar bölme(tek ekranda-Çözünürlüğünüzün on yüz bin baloncuk yutması gerekir.Veya Lig tv abonesi bir kahvede ki TV kadar olması gerekir )!
g)O kitap rafları yok mu.Geç karşısına seyreyle manzarayı.(valla rafların tozunu alasım geliyor)
Bu program sadece .txt ve html dosyalarını(.PDF'yi kolayca adobe acrobat reader'la .txt yapabilirsiniz) açar.E-BOOK okuyacaksanız adobe'yi madobe'yi bırakın bunu kullanın.
2) ICE Book Reader Professional 7.6
http://www.ice-graphics.com/ICEReader/ICE Book Reader.exe
-Eksileri-
a)Çok ayrıntılı ayarlar kafa karıştırıyor.(ayar sihirbazı olmasına rağmen)
b)Karışıklıktan başka hiçbir eksisi bulunmuyor.Sade ve mütevazı olmak herzaman iyidir.
-Artıları-
a)Multi format files import (.TXT,.RTF,.DOC,.HTM,.HTML,.SHTML,.XML,.XHTML,.PDB ,.PRC,.TCR,.LIT,.CHM,.FB2,.ZIP,.RAR,.ARJ,.LZH,.HA)
b)Convert: TXT-HTML, HTML-TXT, TXT-DOC, DOC-TXT, PDB-TXT, LIT-TXT, FB2-TXT
c)Ayrıntılı ayarlar(dosya sıkıştırma,cpu,disk cache,ram,anti aliasing,contrast,gamma,vs.......... ayarları)
d)Saat,alarm gibi ayrıntılar.
e)Profesyonellere özel...
f)Book modunda en az Text Reader kadar iyi ve güzel görünümlü.(genede ben pratikliğiyle bookshelf'ten şaşmam.Kullanırsam da genelde .PDB ve .LIT dosyalarını çevirmek için kullanıyorum.
Gerisi sizin ihtiyaç ve tercihlerinize kalmış......
saygılar
sting...
1) BOOKSHELF v4.12(TEXT-Reader)
http://www.text-reader.com/downloads/setup_bookshelf__eng.exe
REGİSTER KEY:
/////BEGINKEY/////
0y/ x7vRMLADkpNryPInnPJWeJRg2TFuHSz8Pts2QKy8kyg9Cg2osr
fSvoQ+c
xEFb1Y7lV53WuvxqM/3Dv6WMvCNUe47YWD7DCFJsmy8W3IedAJNu1yyJeTg8
DtyDH19owtmuwZSrVxTLCja7bMSXj8qHsa5EzcS+nAI4wOOfu0
jg=
/////ENDKEY/////
-Eksileri-
a)Program'ın desteklediği iki format var.
b).doc formatını desteklediğini belirtmesine rağmen açamıyor.
c)Resim gösterme özelliği(.txt olduğundan) yok.
d)Başka eksi yanı kesinlikle bulunmuyor.
-Artıları-
a)Kesinlikle favori programım.
b)Kullanımı çok kolay.Sade ve anlaşılır.
c)Görünüm süper.(sitesinden birçok tema indirebilirsiniz)
d)Ayrıca resim ve flash dosyalarıyla özelleştirebilirsiniz.
e)Benim .pdf,.pdb,.lit uzantılı e-book dosyalarımı .txt'ye çevirmeme sebep oldu. O kadar yani..
f)Kitap gibi çift sayfa(örneklerinden çok daha iyi) gösterir.Arkaplan,ön plan,yan plan ,yazı tipi,boyutu,büyüklüğü,rengi,sayfayı 12 parçaya kadar bölme(tek ekranda-Çözünürlüğünüzün on yüz bin baloncuk yutması gerekir.Veya Lig tv abonesi bir kahvede ki TV kadar olması gerekir )!
g)O kitap rafları yok mu.Geç karşısına seyreyle manzarayı.(valla rafların tozunu alasım geliyor)
Bu program sadece .txt ve html dosyalarını(.PDF'yi kolayca adobe acrobat reader'la .txt yapabilirsiniz) açar.E-BOOK okuyacaksanız adobe'yi madobe'yi bırakın bunu kullanın.
2) ICE Book Reader Professional 7.6
http://www.ice-graphics.com/ICEReader/ICE Book Reader.exe
-Eksileri-
a)Çok ayrıntılı ayarlar kafa karıştırıyor.(ayar sihirbazı olmasına rağmen)
b)Karışıklıktan başka hiçbir eksisi bulunmuyor.Sade ve mütevazı olmak herzaman iyidir.
-Artıları-
a)Multi format files import (.TXT,.RTF,.DOC,.HTM,.HTML,.SHTML,.XML,.XHTML,.PDB ,.PRC,.TCR,.LIT,.CHM,.FB2,.ZIP,.RAR,.ARJ,.LZH,.HA)
b)Convert: TXT-HTML, HTML-TXT, TXT-DOC, DOC-TXT, PDB-TXT, LIT-TXT, FB2-TXT
c)Ayrıntılı ayarlar(dosya sıkıştırma,cpu,disk cache,ram,anti aliasing,contrast,gamma,vs.......... ayarları)
d)Saat,alarm gibi ayrıntılar.
e)Profesyonellere özel...
f)Book modunda en az Text Reader kadar iyi ve güzel görünümlü.(genede ben pratikliğiyle bookshelf'ten şaşmam.Kullanırsam da genelde .PDB ve .LIT dosyalarını çevirmek için kullanıyorum.
Gerisi sizin ihtiyaç ve tercihlerinize kalmış......
saygılar
sting...