E-Book Okuma Programı!!

Eline sağlık kardeş çok açıklayıcı olmuş

teşekkürler çok yardımcı oldu!!!!

arkadaşlar bu bookshelf programının register keylerni nereye nasıl yazacağız bilen bir arkadaş acil yardım ederse çok makbule geçer. bekliyorum...

okumak dışında hiçbir işlem yapamadığım (mesela yazıcıdan çıktı alamıyorum) bir pdf dosyası var... şifresini nasıl çözebilirim... bilginiz var mı?

benimde bi sorum war usta .odt uzantılı dosyaları nasıl acacam bu programlar acmıyo galiba

teşekkürler dostum uzun zamandan beri lit uzantılı dosyaları açamıyordum bu siteye arkadaşımın tavsiyesiyle girdim artık çıkamıyorum bye bye

valla aynı dertten muzdaribiz bende böyle bişi arıyom bulursan bana haber verir misin sana zahmet?

PC OKUR programının linkini bilen var mı arkadaşlar.!
hani şu kitapları türkçe ve anlaşılır bir dilde okuyan var ya.!!
bilen varsa lütfen acil yardımcı olabilirmi..!

süper bi program, ayrıca key de sağlam..
eline sağlık..
teşekürler

Bookshelf Key

ahmert' Alıntı:
arkadaşlar bu bookshelf programının register keylerni nereye nasıl yazacağız bilen bir arkadaş acil yardım ederse çok makbule geçer. bekliyorum...

Sevgili Arkadasim,

Bokshelf programini kurdugun zaman ayni klasor icerisinde bir de "unlock" diye bir dosya olmasi lazim. Bu dosyayi ac oradaki pencereye "begin key" in basindan "end key" in sonuna kadar olan metni kopyalayarak yapistir ve "unlock"a tikla. Umarim yardimci olabilmisimdir.

arkadas, saol ama hiicte o kadar iyi bi program deil..

benim şu ana kadar indirdiğim kitapların hiçbiri txt formatında değil bu programı kullanamadım henüz :melek

hoca guzel program sagoll

pc okur yazar cizer. nerde bu program veya benzeri bi program. gözlerim bozuldu.

türkçe kitapları hatalı karekter şeklinde açıyor

paylaşımlarınız için teşekkür ederim

siz galiba bu programları ingilizce kitaplar için kullanıyorsunuz çünki ben
Türk edebiyatıyla ilgileniyorum dolayısı ile de ingilizce okuduğu için işime yaramıyor
bu programlar.Türkçe okuyan varsa ve sizinde bundan haberiniz varsa paylaşırsanız sevinirim

saygılar / sevgiler

Geri