E Hadi Youtube'a GireLim Artık ..!

uLash

Kaleidoscope
Reaction score
1
yasak.jpg

Temmuz 2010 itibariyle Telekomünikasyon İletişim Başkanlığının (TİB) kararıyla Google'a ait bazı IP'lere (Internet Protocol Address), “hukuksal nedenlerden dolayı” erişim engellendi. Bu IP'lerin engellenmesiyle birlikte internette gezip dolaşmak sıkıntılı bir hal aldı. Gmail, Blogger, GoogleAps, YouTube gibi tüm Google servisleri zor ulaşılır hale geldi.
Google tabanlı sunucularda bulunan sitemize dahi zaman zaman Türkiye'den bağlanmak imkansızlaşırken, elin oğlu yurtdışından çatır çatır bağlanıyor.

Yapılması gereken dns sunucu adreslerini değiştirerek, Türk Telekom'un SANSÜRCÜ dns sunucularını kullanmamaktır. Dns sunucu adreslerini değiştirmeyi bilenler için aşağıda iki dns sunucu adresi veriyorum. Yurtdışındaki bu dns sunucuları ile sansürsüz ve kesintisiz bir net bağlantısı sağlayabilirsiniz..

DNS Sunucu 1: 216.55.128.7
DNS Sunucu 2: 129.250.35.250

Bulunduğunuz IP adresine bağlı olarak size sürekli en güncel dns sunucularını listeleyen www.dnsserverlist.org isimli bir site var. Ben de zaten dns sunucu IP adreslerini sürekli olarak oradan alıyorum. Tavsiye ederim

Ekli dosyalar

• 71374.jpg
    71374.jpg
    12.3 KB · Görüntüleme: 27,701
farklı bi dns yle giriyodum ama hatrına bunla gireriz abi ne farkeder :D:D

maalesef olmadı.acil yardım !!!!!

Saolasın Hacı Youtube siz Olmuyor=)

birde dolay dolaysız bütün kapılarını kapatcaklarmış youtubenin olum bize site mi dayanır dimi her türlü gireriz :D

dns ile uğraşmayın 1 seferlik kurlup ve arka planda çalışmayan yasak yok3.5 inidrin bitsin

üstad guzel paylasım fakat bişeyi anlamadım burda sitede verilen dns 1 tane bizim dns ayarlama kısmındaki yerde yeğelen ve diğer dns war ve 2 si aynı olmuyor bunu nasıl ayarlıycaz yardım edermisn

2 tane bitanesini üste diğerini alta yaz sonra tarayıcını baştan başlat ..

arkadaşlar 8.8.8.8 dns sunucusu sorunsuz calısıyor ben denedim sadece ilk satıra yazıyoruz ve hersey tamam

çok sağol dostum, uzun zamandır giremiyordum :)

her gün değişik kullanın.............

yasak.jpg

Temmuz 2010 itibariyle Telekomünikasyon İletişim Başkanlığının (TİB) kararıyla Google'a ait bazı IP'lere (Internet Protocol Address), “hukuksal nedenlerden dolayı” erişim engellendi. Bu IP'lerin engellenmesiyle birlikte internette gezip dolaşmak sıkıntılı bir hal aldı. Gmail, Blogger, GoogleAps, YouTube gibi tüm Google servisleri zor ulaşılır hale geldi.
Google tabanlı sunucularda bulunan sitemize dahi zaman zaman Türkiye'den bağlanmak imkansızlaşırken, elin oğlu yurtdışından çatır çatır bağlanıyor.

Yapılması gereken dns sunucu adreslerini değiştirerek, Türk Telekom'un SANSÜRCÜ dns sunucularını kullanmamaktır. Dns sunucu adreslerini değiştirmeyi bilenler için aşağıda iki dns sunucu adresi veriyorum. Yurtdışındaki bu dns sunucuları ile sansürsüz ve kesintisiz bir net bağlantısı sağlayabilirsiniz..

Bulunduğunuz IP adresine bağlı olarak size sürekli en güncel dns sunucularını listeleyen www.dnsserverlist.org isimli bir site var. Ben de zaten dns sunucu IP adreslerini sürekli olarak oradan alıyorum. Tavsiye ederim

Buradan nasıl güncel DNS alıcaz anlatırmısın ben beceremedim

Bunlarla uğraşacağınıza meclisdekilere ses duyurmaya çalışmak daha mantıklı değil mi?
Kimin vekili onlar kimin için yasa çıkartıyorlar.
Anayasayı bile değiştirmeye güçleri yetiyor da sansür yasasını neden değiştirmiyorlar.
Abşabakanımızı Reis i cumhurumuz sözde hepsi üzülüyor. Bir el atıverseler ya 8 senedir.

Geri