E-Mule-Torrent Programlarında Port Açma [Destek]

LoTaR

New member
Reaction score
0
Herkese Selamlar..

Paylaşım Programlarında Port Açma İşlemini Bilmeyen Arkadaşlar İçin Bu Konuyu Açtım..
Tek Yapanız Gereken..

1-Hangi Programı Kullandığınız (E-mule veya Torrent)
2- Modeminizin Marka ve Modeli..

Bu Şekilde Yazarsanız Sizlere Yardımcı Olacağım..

selam

kullandığım modem airties rt205. p2p olarak emule kullanıyorum. yardımcı olursan sevinirim. şimdiden saol.

selam

kullandığım modem airties rt205. p2p olarak emule kullanıyorum. yardımcı olursan sevinirim. şimdiden saol.

Selam

Rt 205 Modelleri İçin Port Açma İşlemini Şu Şekilde Yapabilirsin..

1 İnternet Explorer veya Firefox Web Tarayıcında 192.168.2.1 Yazarak Modemin Ayarlarına Gireceksin
2 Eğer Modemine Şifre Koyduysan Şifreni Yaz Koymadıysan Default Ayarında Şifre Yoktur Tamam Deyip Girebilirsin..
3 Çıkan Menünün sol tarafındaki pencereden NAT ve onun altından Port Yönlendirme seçin. Aşağıdaki gibi doldurun. Kaydet tıklayın.

jpg.php

Tcp ve Udp Portlarını Emuledeki Değerleri Yazacaksın..
Öğrenmek İçin Emule-Seçenekler-Bağlantı Sekmesinde Numaralar Mevcuttur..

selam,
bugün µ torrent yükledim. modemim usb bağlantılı, onixon DSL X202. usb için port açmak gerekmiyor sanırım. ama torrent çok yavaş indiriyor. daha hızlı çalışması için port açmaya gerek var mı? gerekiyorsa nasıl açılacak? yardım ederseniz sevinirim,
şimdiden teşekkürler.

Usb Modemlerde Port Açmana Gerek Yok..
Yavaş İndirmeninNedenlerini Sayayım Sana..

1- Seeder Sayısı Azdır
2- Private Tracker Kullanıyorsundur..

Genelde Seeder Sayısı Azlıgından Düşük Download Yaparsın..

Torrent kullanıyorum kardeş modem de Cnet

şimdiden çok teşekkürler

keysmart modem ve utorrent kullanıyorum ayrıca modemim ethernet kullanıyorum nasıl port açıcam ve eğer port açarsam daha hızlı mı download yapabilirim? yardımcı olursanız çok sevinirim

kardeş pikatel combo max kullanıyorum utorrent yardımcı olrusan sevinirim teşekkürler

Selam

ben torrentturkey de maç indirmek istiyorum Yardımcı olur musunuz?

arkadaş açtığı konuyu unuttu galiba ysselimin sorunuyla aynı benimkide

airties wav 180 . bittorent. şimdiden teşekkürler :)

Utorrent

hocam merhaba ben Zyxsel 661HW-61 modem kullanıyorum. utorrent kullanıyrm. port açtım ancak sanırım port değerlerini yanlış girdim beceremedim. sonuç: çok yavaş indiriyorum malesef 4.38gb film 3 gündür indirmeye uğraşıyo ve 25kb hızı geçemedi

bende arkadaşım emule den download yapacam yüksek id lazım :D modem keysmart KDSL-B4WRr

Picatell Combo Max modem kullanıyorum.Emule baglantısı yaptıgımda surekli düşük id çıkıyor yardımcı olursanız teşekkürler.

Benim modemim RT-205tt ve torrent kullanmak istiyorum..program olarak utorrenti kullanıyorum.
ayrıca ethernet modemler için gerekli denilmis port acma işlemi ama benim modem kablosuz genede gereklimi?? bide hazır yazmısken bunuda soriim bu port acmayı yaptıgımızda utorrent benim internet hızımı etkilermi cünki şuanda baya bi etkiliyo sayfalara cok zor giriyorum

kardeşim modem airties rt205 i kullanıyorum utorrentten port actığımı sanıyorum ama indirme yapmadığı için port acma işlemi yalan oldu gibime gidiyor nattan port yönlendirmeye giriyorum dolduruyorum ama hata veriyor yardımcı olursan sevinirim

Geri