Easy Recovery Professional (veri Kurtarma)

Arpej

♪ iяяєpℓαc&#110
Reaction score
0
Easy Recovery Professional v6.04 (veri Kurtarma)

EasyRecovery uzun zamandır hizmet veren bir veri kurtarma programıdır.

Bu programın amacı; Geri Dönüşüm Kutusu’ndan silinmiş veya Formattan sonra kaybolmuş olan dosyalarınızı bulup onları kurtarmaktır.

Örneğin, size lazım olmayacağını düşündüğünüz bir dosyayı Geri Dönüşüm Kutusu’na gönderdiniz.
Ama sonradan bu dosyaya acilen ihtiyacınız oldu yada Format attiniz fakat yedek almamıştınız.
İşte böyle durumlarda EasyRecovery devreye giriyor ve dosyalarınızı kurtarıyor.

Program, dosyaları kurtarmak için ilk olarak sürücülerde tarama yapıyor ve bulduğu dosyaları farklı farklı bölümlere ayırıyor.
Bu bölümlerin herhangi birinde de sildiğiniz dosya ve dosyaları bulabiliyorsunuz

Evet, Arkadaşlar yanlışlıkla 250 Gb HDD mi aynı eski haliyle kurtaran programı sizinle paylaşmak istedim.
HDD mi formatladığımda çok yıkılmıştım ama şu programı deneyim dedim.
Ve ½ taratmayla beni kurtardı ve şu an çok mutluyum.
İnşallah faydalı olur dosyalarım silindi diye hiç üzülmeyi artık.
Diğer piyasada bulunan programlar hikâye fasa fiso en iyi en sağlam program bunu ben gördüm ve yaşadım.

ta4ily.jpg

5v86yb.jpg

67ktop.jpg

1zfmof4.jpg

j7c8jo.jpg

2n9dyte.jpg

2rq23nk.jpg

2j32l5e.jpg

Teşekkürler

Nod kullaniyorsan normal bence..

süpersin abi.. çok sağolasın.. umarım işe yarar.. çok önemli bi dosya kurtarmam lazım :)

kardeş bunun keyi nerde bu kurtarma dosyalarnı gösteriyo kurtar dedin mi şifre istiyoo serial ner de kardeşş

Ya neden creksiz dosya koyuyorsunuz arkadaşlar yoksa varda benmi yapamıyorum :( dosyaları tarattım ama sonrası yok crekli degil yanii olay orda tıkandı kaldı

arkadaşım bende kurdum tarattım buldu ama dosyaya aktaramadı çünkü pact istiyo yardımcı olurmusun

kardeş bunun keyi nerde bu kurtarma dosyalarnı gösteriyo kurtar dedin mi şifre istiyoo serial ner de kardeşş

Ya neden creksiz dosya koyuyorsunuz arkadaşlar yoksa varda benmi yapamıyorum :( dosyaları tarattım ama sonrası yok crekli degil yanii olay orda tıkandı kaldı

arkadaşım bende kurdum tarattım buldu ama dosyaya aktaramadı çünkü pact istiyo yardımcı olurmusun

bugun çözecem sorunu

arkadaşım çüz şu işide faydalanalım :)

arkadaslar 6.04 versiyonun ekledim linki tekrar indirmek zorundasiniz bu yuzden özür dilerim.
program registered yani seriali girilmiş durumda. ama yinede seriali ayri txt dosyasinda verdim umarim bu sefer sorunsuz çalişir yanliz birsey dikkatimi çekti programi denediğimde ingilizcem cok iyi deildir ama daha once bi yedek almalisiniz gibisinden biseylerden bahsediyordu bunuda dikkate alirisiniz çalişmazsa haber verin gereken yapilcaktir..

edit:

ayriyetten sadece seriali de ekledim onceki versiyonu bi deneyin bu serialle bazen tutabiliyor ama dedigim gibi olmazsa programi tekrar indiriniz. çünkü verdigim serial 6.04 versiyonu içindir.

sağolasın arpej.

sağolasın arpej.

Harddiskinizi Formattan önceye almak Resimli Anlatım [On Track Easy Recovery]

Programla isterseniz 10 format öncesine bile dönebilirsiniz. mecbur kalarak bilgisayarınızı formatlamışsanız ya da istemeden windowsunuz çökmüşse ve buna bağlı olarak dosya ya da dosyalarınız gitmişse, bu program sizin işinize çok yarıyacaktır.

11goy9t.jpg

Üreticinin açıklaması:
Ontrack firmasinin Easy Recovery yazilimi 1999 yilindan beri ev kullanicilarinin veri kurtarma problemlerini çözmelerine yardimci olmaya çalisiyor. En son sürümün yaptigi da farkli degil. Bunun için Easy Recovery ilk etapta sürücüleri tarayarak buldugu bölümlerin bir listesini çikartiyor.Daha sonra istediginiz bölümü seçerek bulunan dosyalarin listelenmesini saglayabiliyor.Ancak ne yazik ki teoride dogru olan sey pratikte gerçeklesmiyor ve örnegin Windows ME gibi bir sistem altinda yazilim her seferinde sabitdisk bölümlerini dogru bulamayabiliyor. Diger taraftan Easy Recovery ile yaratilmis acil durum disketi de sistemi kilitleyebiliyor. Windows XP isletim sistemine sahip bir baska bilgisayarda ise, sabitdisk bölümleri dogru olarak bulunmasina ragmen Easy Recovery silinen ufak bir metin dosyasini bulmakta bile sorunlar yasiyor.Üstelik çesitli formatlarda yaratilan ve silinen dosyalarin da herhangi birinin izine rastlamak mümkün olmuyor.

Nasıl Çalışır?

spkcw2.jpg

348rjbb.jpg

azaukw.jpg

s4164p.jpg

2a8rbyb.jpg

2pplr0k.jpg

nxkwvb.jpg

dcptmt.jpg

Download:

http://rapidshare.com/files/200740691/Ontrack_Easy_Recovery_Professional_v.6.0_by_HoCuSPoCuS.rar
Rar Şifresi: hackhell

Teşekkürler... Bir deneyelim...

Yedek HDD niz o an mevcut olmayabilir, onun yerine Flash Disk te kullanabilirsiniz. [Kapasitesine bağlı olarak]

Geri