Eger Kaninda Bİr Damla TÜrk Kani Varsa Bu Yaziyi Oku!!!

arkadasım öncelikle saygı duyduguna tsk ederim bende saygı duyuyorum görüsüne
aksinide söylemem zaten ben ermenidir türküdür
yada baska bi millet kim olursa olsun herzaman masumun yanındayım dedim kalkıpta orda ermeni savunmadım ! HRANK DİNK KİMDİR ? NEKADAR TANIYORUZ DEMİŞSSİN?
SENCE TANIMAK YETERLİMİ Bİ MASUM İNSANIN CANINA KASTETİLMİŞ ÜSTELİK BİZİM TOPRAKLARIMIZDA EVET GECMİŞTE ONLAR YAPTI BİZ DEGİL AMA SUAN ÖLDÜRÜLEN Bİ KİŞİ VAR DEGİLMİ NİCİN ONLARIN YERİNİ BİZ ALALIM NEDEN BÖYLE OLDUK!! DÜSMAN LARIMIZI İİ TANIYALIM EVETAMA ÖNCE İCİMİZDEKİ DÜSMANLARI İİ TANIYALIM NİCİN SEN BEN DEGİL DEMİŞSİN HRANK DAN SONRA Bİ SONRAKİ ÖLDÜRÜLECEK KİŞİYİ İİ BİLİYORUZ BİR TÜRK VATANDASIMIZIN CANINA KASTEDİLCEKTİ !!SENİ BENİMİ VAR ERMENİSİ TÜRKÜMÜ VAR BAK CANİ VAHSET HERYERDE KİM NE TANIMADAN ÖLDÜRÜYORLAR !!
BUNUN DEDİGİM GİBİ SUCLUSU MASUMU VAR !! GECEN BİLİRSİN İZMİRDE PATLAMADA ÖLEN İNSANI KİM TANIYODU SADECE YOLDAN GECEN VATANDAS ONUN NE SUCU VARDI PEKİ !!UMARIM DEDİKLERİM YANLIS ANLASILMAZ !!KIIRK KEREDE OLSA YAZARIM BEN HERZAMAN MASUMUN YANINDAYIM KISKIRTILIPTA ELİNE TOP TÜFEK VERİLENLERİN DEGİL!! İNSANLAR BİYERE GİDİYOR AMA NEREYE GİTTİKLERİNİ BİLMİYORLAR !1ALLAH BİZİ O İNSANLARIN GAZABINDAN KORUSUN ONLARIDA DOGRU YOLA GÖTÜRSÜN !!"BİZ ÖNCE İCİMİZDEKİ DÜSMANLARI YOK EDELİM "NE DEMİŞLER CUVALDIZI KENDİNE İGNEYİ BASKASINA BATIR "TSK ARKADASIM

Ya Rab bu nasıl bir vahşettir ?
Sen görüyorsun...
yardım eyle...
Sen yardım eyle ki bu ne idüğü belirsiz birkaç çapulcu cezasız kalmasın...

muhafaza eyle...
Sen muhafaza eyle ki bu evladı Osmanlı birkaç çapulcuya eğlence olmasın...

Eurovision Şarkı Yarışmasında Ermenistan a 12 Puan Veren Hangi ÜLke? :S

sen ce biz mi verdik 12 yi
verenler belli kişiler hayır ben kimseyi kotüleme amacında degilim

aslen türk olup ta soyle slogan atanlara.....

hepiniz ermenisiniz
hepiniz hırantsınız
hepiniz hristiyansınız

sizleri bi kerede yasadıgınız su kutsal memlekette
hepimiz türküz deyişinizi duymak istiyorum

anlayana.....

Hep şirinliği biz yapacağızya geçen senede 10 puan verildi bunlara..aklıma bir şey geliyor ama hani deve ye diken misali Ne zaman titreyip kendimize geleceğiz merak ediyorum..
Bunları yapanlara İnsan diyenin İnsanlıklarından şüphe ederim..

Türkiye'nin siyaseti yaptıkları ve yapacakları ab ve abd güdümünde olduğu sürece ve siyasetimizde bu yönde gittiği sürece anca böyle kendi aramızdaki muhabbetlerde kalır bu konular. ayrıca Türkler ermenilere değil ermeniler Türklere katliyam yapmıştır. şu günlerde van'da da bir Türk toplu mezarı bulundu. ayrıca bugün ermeniler abd ye soykırım kanunu çıkması için şuanda baskı yaparken abd dış işleri bakanı rise soruyor "bana ermenilerden kanunun çıkması için istek gelirken neden Türklerden itiraz gelmiyor" (geçenlerde bi haberde okudum kaynağı bulursam vericem) demekki problem bizde ve büyük!! bugün doğudaki Türk milletlerinin en örnek aldığı ülkeTürkiye'dir. ab ve abd de bunu bilerek bizimle bu kadar yakınlar zatenn. amaçları belli. satılmış medyamız sayesinde insanlarımızda gündengüne bilgisizleştiriliyor. şu anki gençlerin ne kadarının kültürü eskilerimiz kadar sağlam.. hepsinin tv lerdeki saçma sapan dizilerden ve yarışmalardan başka bildiği bişey varmı? Hırant Dink için yapılan yürüşte o insanların kaçta kaçı kim olduğunu araştırıpta gitti. Hırant Dink'in..?? 301 den niçin ceza aldığını kaçı biliyordu? demekki sorun bizde... halk kötüye gittiği sürece iktidarada yanlış meclis gelir. ülke de yanlış yönetilir. işte bu zincire girmiş durumdayız. devletin bazı şeylere kesin önlem alması gerekir. haksızmıyım??

İnsanın kanını donduran şeyler bunlar hiçbir söz yetmez anlatmaya.Güçlü bir Türkiye olsaydı o katliamı yapamazlardı.Ne zaman birlik olursak o zaman Türkiye'den korkmaya başlarlar. Bunuda bildikleri için bizleri bölmek için herşeyi yapıyorlar.Yıl 2007 yine bir kutuplaşmaya doğru gidiyoruz...uyuyan Dev belki birgün uyanır... benim halen ümidim var...

Kardes türkiyenin haberi vardı ama o zaman hocalı rusya federasyonuna bağlıydı ve türk bölgesi olarak geçiyordu. Bölücü olarak nitelendiriliyordu hocalı. 1991 de kuruldu Azerbaycan cumhuriyeti ve birçok ülke Azerbaycanı 1993 de tanıdı. Nedeni bu yani bağımsızlık için onlarda Asil Türkiye cumhuriyeti gibi ülkemiz gibi birçok şehitler verdiler. Allah tüm Şehitlerimizin ruhunu şaad etsin. Amin...

Bir an önce kendimize gelip soydaşlarımıza ve dindaşlarımıza sahip çıkmalıyız

Kendin söylüyosun ilk önce içimizdeki Düşmanları yok edelim diye (Hrant Dink Dead) 2milyon nüfuslu gödü boklu Ermenisinin yaptıklarına bak, Türkü ermenisi mi var diyosun Azerbeycanda Azerileri Türkler mi öldürdü

YA RABBİM sen rahman ve rahimsin yüce allahım sen gecenin karanlığında kara taşın üzerindeki kara karıncayı gören ayak sesini işitensin o yüzden bunlarıda görüyorsun bunların hesabı burda dünyada olmasada emin olunki yemin ederim ahirette alıcaz ve bir duadan bulunucam eğer mükünse allahım peygamber efendimiz MUHAMMED MUSTAFA (sav) hazretlerinin yüzü suyu hürmetine eğer mümkünse cezalarını dünyadada ver allahım AMİN.....!

eyw cok qüsel paylasm zamanı qelınce hepsını teker teker odeyecekler

Bir ermeni vurulduğu için yapılan yürüyüşü organize edenlerde, onu vurduranlarda ve ertesi gün gazete manşetlerinde tek ses olanlar yürüyüşteki pankartlarda aynı yazıları yazdıranlar(her ne hikmetse bir gecede o kadar pankart maşallah nasıl yapmışlar) bu ülkeyi bölmek isteyenlerdir. O dönem sırf bu haberler yüzünden televizyon seyretmez olmuştuk. Hemen her kanalda aynı yayınlar, aynı propagandalar. Ama bunları konuşmak out oldu; orhan pamuk ve onun gibi haysiyetsizce davrananlar in oldu. Hatta nobel ödülü alıp sağda solda ahkam keser oldular. Bu adamı vatandaşlıktan neden atmıyorlar anlamış değilim?

Geri