ekran görüntü vermeyi kesti sorunu

Cix MeKan

CHaPKıN
Reaction score
0
Arkadaşlar acer 5520g notebook kullanıyorum görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve başarıyla bu durumdan kurtuldu uyarısı geliyo işletim sistemin win7 32 bit

SORUN BİOSU GÜNCELLEYİNCE HALLOLMUŞTUR.......

Arkadaşlar acer 5520g notebook kullanıyorum görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve başarıyla bu durumdan kurtuldu uyarısı geliyo işletim sistemin win7 32 bit

ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim...

ne yapınca bu uyarıyı vermeye basladı arkadasım bırde sıstem ozellıklerını yazarmısın sürekli bu hatayı verıyormu?

işlemci: AMD Turion 64 X2 TL-58
Bellek: 2 GB DDR2-667
Ekran kartı: NVIDIA GeForce 8400M G
Sabit disk: 160 GB 5400 rpm SATA, 8 MB önbellek

durup dururken oluyo ve uyarı geliyo ekran kapanıp açılıyo masaüstü de böyle oluyo

ekranalntsmf.png

işlemci: AMD Turion 64 X2 TL-58
Bellek: 2 GB DDR2-667
Ekran kartı: NVIDIA GeForce 8400M G
Sabit disk: 160 GB 5400 rpm SATA, 8 MB önbellek

durup dururken oluyo resmini çekim 1 dk

vista mı kullanıyorsun ısletım sıstemın yoksa wındows 7 mı

windows 7 işletim sistemim,xp de böyle bişi yoktu en güncel yazılımı indirdm nvdianın yine olmadı

ekran kartının driverini sil ve c den dosyalarını kaldırdıkdan sonra sıl sonra reset at makınaya ve buradan driverini kur bir dene win7 desteklı bır drıver kullanmadıgından yapar

tıkla

bilgisayarını cok acık tutma şu sıralar : ) ekran kartın ısındıqından ram performansın etkileniyor. bu da pc nin kilitlenmesine yol acıyor. önce ana kart chipset driverlarının son sürümlerini update yap.. daha sonra ekran kartının driver'ını sil tekrar yukle... sonra servise git ve bios'unu güncellet... sorun yaşamayacaksın..

zaten burdan indirip kurdum kardeşim ,yinede saol ilgilendiğin için

bilgisayarını cok acık tutma şu sıralar : ) ekran kartın ısındıqından ram performansın etkileniyor. bu da pc nin kilitlenmesine yol acıyor. önce ana kart chipset driverlarının son sürümlerini update yap.. daha sonra ekran kartının driver'ını sil tekrar yukle... sonra servise git ve bios'unu güncellet... sorun yaşamayacaksın..

son sürüm güncellemelerini yaptım,bende biosla ilgili olabiliceğini düşündüm teşekkürler...

bu acer ve hp hep mi dertli olur yahu =)

kuzenimdede acer var win 7 yükledikten sonra sapıtmaya başladı ekran.

beta yazılım kullanmamaya çalış.

firefox un betasını kurmuşsun belki bununla bi ilgisi de olabilir tam bilemiyorum.

sonuçta beta yazılım herşey olabilir =)

anlaşılan bu acer 7 ye daha tam uyum sağlayamamış =)

zebaninin dediği gibi acerlar epey ısınır,çok açık kaldığından oluyor olabilirmi ?

biosu kendinde güncelleyebilirsin ama garanti dışı bırakırmı bilmem.

garantili ise servise verebilirsin.

donanımsal olduğunu sanmıyorum.

bu acer ve hp hep mi dertli olur yahu =)

kuzenimdede acer var win 7 yükledikten sonra sapıtmaya başladı ekran.

beta yazılım kullanmamaya çalış.

firefox un betasını kurmuşsun belki bununla bi ilgisi de olabilir tam bilemiyorum.

sonuçta beta yazılım herşey olabilir =)

anlaşılan bu acer 7 ye daha tam uyum sağlayamamış =)

zebaninin dediği gibi acerlar epey ısınır,çok açık kaldığından oluyor olabilirmi ?

biosu kendinde güncelleyebilirsin ama garanti dışı bırakırmı bilmem.

garantili ise servise verebilirsin.

donanımsal olduğunu sanmıyorum.

Sorun biosu güncelleyince geçti =) cvp yazdığın için saol kardeşm...

Geri