Ekran kartı sorunu

KOÇİL

New member
Reaction score
0
Ekran kartını daha önceden sökmüştüm.
İşlemciyi değiştirdim. Şimdi ekran kartını taktığımda bilgisayar açılmıyor.
Daha doğrusu kasa çalışıyor ama ekran açılmıyor.
Ne yapabilirim.?

kasa normal açılıo ışıkları fln yanıo tam açıldı diyosun ama monitöre görüntü mü gelmiyor. böyl e ise aynı sorunu bende yasadım servise gitti öle yapldı.ama ben söktüğümde kartın içinden çok kçk bir parça düşmüştü sndede oldu mu blmiorum.

Ekran kartının slota iyice oturdugundan emin olun, slotun dibinde toz,kurum vs varsa ondanda olabilir

İşlemcin fazla voltaj çekiyor yüksek ihtimal dolayısıyla ekran kartın tam olarak beslenemediğinden görüntü alamıyorsun . Diğer donanımlarını da yazarsan daha iyi yardımcı olabiliriz belki..

anakartında onboard vga varmı varsa işlemciyi söküp takınca bios resetlemiştir ilk onu görüyor dolayısıyla ekran kartını görmüyor olabilir
. diğer ihtimal işlemciyi oturtamamışsındır ekrana görüntü gelmez.yada ramleride söktünse onlarada bak.

Ekran kartının slota iyice oturdugundan emin olun, slotun dibinde toz,kurum vs varsa ondanda olabilir

katılıyorum,herşeyin yerli yerinde olmasına dikkat et.Daha önce başıma geldi böyle bişey.
Meğer arakabloyu takmayı unutmuşum :001_rolleyes:

işlemciyi neden değiştirdin yandığı içinmi eğer yandıysa bir ihtimal anakart a da zarar vermiştir kontrol kalemi veya benzeri cihazlarla ekran kartı slotlarını incele akım geliyomu

Geri