ekran kartı yenileme yardım lütfen

yavrukurt1

New member
Reaction score
0
System Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd.
system Model: 945PL-S3P
Processor: Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.00GHz (2 CPUs), ~2.0GHz
Memory: 2048MB RAM
Card name: NVIDIA GeForce 7300 SE/7200 GS 512mb

arkadaşlar ekran kartından pek memnun deilim 32bit sanırsam bana düzgün bi ekran kartı söyliyebilirmisiniz 200tl gibi bi bütçe verebilirim (3-5 oynama olabilir tabiki).

win 7 kullanıyorum. ama xp ' ye dönüş yapabilirim önemli olan kartan alacağım performans.

ati nin ekran kartları fena deil .. Geçenlerde bi arkadaş aldı .. 1gb ati 120 tl almış .. Tabi özellikleri nedir bilmiyorum .. Yaklaşık 4 senedir ati kullanırım ve memnunum bi araştır derim

NVIDIA GeForce 7300 SE/7200 GS 512mb bu ekran kartının neyini begenmiyosum onu anlamadım ben...yuksek kalitede oyun oynamak içinmi ekran kartı istiyosun...

NVIDIA GeForce 7300 SE/7200 GS 512mb bu ekran kartının neyini begenmiyosum onu anlamadım ben...yuksek kalitede oyun oynamak içinmi ekran kartı istiyosun...

arkadaşım bu kart sadece oyunları açıyor en düşük ayarlarda oynıyabiliyorsun.ama en düşük ayarlarda oynamak rezalet oluyor oyun hiç zevk vermiyor yüksek ayarlarda oynıyabilceğim bi kart arıyorum

ZOTAC 9600GT Synergy, 1024 MB, PCIExp Ekran Kartı, Direct X10, DDR3, 256 bit, 675/1800

bu kart nasıl gider sizce benim sisteme ?

hocam sana bir tavsiyede bulunacağım 1 1.5 sene sonra bilgisayarımı yenilerim diyorsan bence bekle ve direct x 11 destekli bir kart al 1 seneye kadar fiyatı düşer ama yok ben ekran kartını alınca götürür beni 2 3 sene dersen tavsiye edeceğim kart ati HD 4770 ve ya 4850 dir aralarında birazcık fiyat farkı war ortalama senin dediğin rakamlara ulasıyor öncelikli tercihin 4850 olsun çünkü 256 bit param war diyorsan o kartı al derim ekran kartında nvidia tercih etmemeni ati tercih etmeni şiddetle tavsiye ederim test sonuclarında ati daha iyi cıkıyor çünkü. diyeceklerim bu kadar. saygılar..

http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=2409

Win 7 kullanıyorsan HD 5870 al.

DX 11 destekli o kart win 7de destekliyo Dx 11i.

Biraz fazla para verirsin ama baya götürür seni.

Ancak o işlemciyle tam performans alamazsın ekran kartından.Dar boğaz yapar kart.

düşük seviye ekran kartları anca çalışır senin işlemcinle.

Win 7 kullanıyorsan HD 5870 al.

DX 11 destekli o kart win 7de destekliyo Dx 11i.

Biraz fazla para verirsin ama baya götürür seni.

Ancak o işlemciyle tam performans alamazsın ekran kartından.Dar boğaz yapar kart.

düşük seviye ekran kartları anca çalışır senin işlemcinle.

Biraz Sakin Yau 5870 Dediğin O Kadar Basit Bişey Olsa Önce Ben Alırdım Kafadan Hesap 399$ Ekran Kartı 100$da Onu Götürebilecek Bi Psu Alsa Adam İflas Eder Bea :) Biraz Aşşağıdan Gidelim Adam Zaten Bütçesini Vermiş :durdurun

Biraz Sakin Yau 5870 Dediğin O Kadar Basit Bişey Olsa Önce Ben Alırdım Kafadan Hesap 399$ Ekran Kartı 100$da Onu Götürebilecek Bi Psu Alsa Adam İflas Eder Bea :) Biraz Aşşağıdan Gidelim Adam Zaten Bütçesini Vermiş :durdurun

Ne kadarlık istediğini yazmamışki:D

Sağlam bişey istiyosa onu alsın dayı.Aldımı bi kere alır hiç deilse.

Ama o işlemciyle fazla hayır beklemesin.Sen sağlam bi kart almaya kalksan şu anda o işlemciyi mecbur değiştircen.Birde sağlam güç kaynağı lazım tabi:D

Benim x1600 prodan 4850ye geçmem 1000 ytlye mal oldu var sen düşün:D

Geri