Ekran kartın düşük ise bu programı kaçırma !!!

birkan55' Alıntı:
ya benım ge force mx mx 400 ekram kartım var ben bılgısayarı ılk aldığımda neredeyse pıyasa çıkan butun oyunları kaldırıyordu(mesala need for speed most wanted fıfa 2006 v.b) bılgısayara format çektıkten sonra daha bu gıbı oyunları çalıştırmaz oldu hep şu uyarıyı verıyo 3d grafık sıstemı ıstıyo anlamadım bana bi yardımcı olun arkadaşlar
cahiller daha ATI den falan bahsediyor yaa arkadaslar bu bildiginiz nvidia sürücüsü baska bisey degil.hem bunu admin neden görmemis anlamadim yani.

kurtadam1' Alıntı:
cahiller daha ATI den falan bahsediyor yaa arkadaslar bu bildiginiz nvidia sürücüsü baska bisey degil.hem bunu admin neden görmemis anlamadim yani.

arkadas sen grafik driverini yüklemelisin bence.unutmus olabilirsin

ya ben driverları yukledım hemde bu arada ben ndıvıa olduğunu bılıyorum kardeş sadece 3d grafık eskıden varken sımdı yok kardes bana bı yardımcı olun sadece oyunlar için

1sc0rp!tX' Alıntı:
Size ilk olarak şunu söyliyim. Artık oyun yapımcıları yeni bir devire geçti ve artık ge force fx serisinin altındaki ekran kartları yeni çıkan oyunları çalıştırmayacak. Özellikle piyasada yeni çıkmış oyunları bilgisayarınızın donmadan çalıştırmasını istiyorsanız bu programı indirin ve farkı görün. Mutlaka indirin gerçekten çok fark var.

DOWNLOAD PArt 1

DOWNLOAD PArT 2

DOWNLOAD PART 3

arkadaslar indirmenizi kesinlikle tavsiye etmiyorum çünkü calısmıyo kotanıza yazık uygun sürücü bulanamadı diye bir uyarı veriyor.... benden soylemesi

Arkadaşlar benim laptoptada işe yaramadı uyumlu ekran kartı bulamamış işime yarar diyen arkadaşlar indirsin........

kardeş bu hiçbirşeye yaramıyo nvidia geforce 7400 ekran kartım var bende bile işe yaramadı

kaç Mb yada Gb ? : )
bu dosya..

o link leri veren ark. altta demişki

[arkadaslar indirmenizi kesinlikle tavsiye etmiyorum çünkü calısmıyo kotanıza yazık uygun sürücü bulanamadı diye bir uyarı veriyor.... benden soylemesi]

bu ne dmk oluyo acaba : )

Açıklaması Nvidianın bir firmwaresi ati olanlar zaten indirmesin Nvidia olupta yeni sürücülerde problem yaşayan arklarımız eskisini indirebilirler..(bu sürücü)

iscorpitx bilmiyorum neden böyle yaptın ama bende şaşırdım..

bakacaz
işe yarayacakmı

bakacaz işe yarayacakmı

Teşekkürler.

Geri