Я@SmUsSعN ™
♥ нєяşєуỉи нαуıяℓıѕı ♥
Elano mu ? Alex mi ?
Usta yanlış bi anket açmışsın Alex'in mi hagi mi deye sorucaktın. Elano iyi olabilir ama alex'in topuğuna ulaşamaz.
Size Sadece 1 Soru Elano Galatasaraya Gelene Kadar Adını Bilen Varmıydı Galatasaray Taraftarı Arkadaslarım ? Tamam Kıyaslama Elbette Güzel Bişey Ama Daha 25 Dk Top Oynamış Adamla Türkiyede 6. Sezonunu Bitiren ADamı Kıyaslamanda Futbola İhanettir. Elbette Kıyaslacakları Bir Gün Gelecektir. Tabi Hepinizin Görüş ve Oylamasında Saygım Var.
Size Sadece 1 Soru Elano Galatasaraya Gelene Kadar Adını Bilen Varmıydı Galatasaray Taraftarı Arkadaslarım ? Tamam Kıyaslama Elbette Güzel Bişey Ama Daha 25 Dk Top Oynamış Adamla Türkiyede 6. Sezonunu Bitiren ADamı Kıyaslamanda Futbola İhanettir. Elbette Kıyaslacakları Bir Gün Gelecektir. Tabi Hepinizin Görüş ve Oylamasında Saygım Var.
Sanki Alex size gelmeden önce sen tanıyodun Alexi :durdurun
Ben tanıyodum eLanoyu canım kardeşim..Managerlikte Banko adamım benim o Matias Fernandez ile birLikte =)
Sanki Alex size gelmeden önce sen tanıyodun Alexi :durdurun
Ben tanıyodum eLanoyu canım kardeşim..Managerlikte Banko adamım benim o Matias Fernandez ile birLikte =)
ℓσя∂;4577100' Alıntı:[VIDEO]wHhF7ZzAjTI[/VIDEO]
:goz:
sende alex fenere gelmeden önce neyini biliyodun alexinSize Sadece 1 Soru Elano Galatasaraya Gelene Kadar Adını Bilen Varmıydı Galatasaray Taraftarı Arkadaslarım ? Tamam Kıyaslama Elbette Güzel Bişey Ama Daha 25 Dk Top Oynamış Adamla Türkiyede 6. Sezonunu Bitiren ADamı Kıyaslamanda Futbola İhanettir. Elbette Kıyaslacakları Bir Gün Gelecektir. Tabi Hepinizin Görüş ve Oylamasında Saygım Var.
aL işte Mestan başLadıLar yine hacı laf atmaya =)
yaşın ne alakası var karşındaki insana sen diye hitap edersin yaşca benden büyüksen saygıda kusur olmaz abi deriz