Elano mu ? Alex mi ?

Elano mu ? Alex mi ?

• Kullanılan toplam oy
    144
Saol Abi Sanada İyi Forumlar İyi Paylaşımlar

Keita mı Santos mu ELano mu ALex mi ya bunLarı aşın artık her oyuncunun kendine göre meziyetLeri vardır..
Bu şey gibi oLmuş söyLe bakıyım yavrum anneni mi daha çok seviyorsun babanı mı..
KarşıLaştırma yapmak çok yanLış..

Laz boşver Keyfini çıkar formun bu kadar takıntı yapma =) millet cvp lamak istemese zaten cvp lamaz sende sevmiyorsan böyle anketleri yorum bile yapmazsın ;) içimden geldi açtım kime zararı var seven cvplasın sevmeyen uzak kalsın ...

Size Sadece 1 Soru Elano Galatasaraya Gelene Kadar Adını Bilen Varmıydı Galatasaray Taraftarı Arkadaslarım ? Tamam Kıyaslama Elbette Güzel Bişey Ama Daha 25 Dk Top Oynamış Adamla Türkiyede 6. Sezonunu Bitiren ADamı Kıyaslamanda Futbola İhanettir. Elbette Kıyaslacakları Bir Gün Gelecektir. Tabi Hepinizin Görüş ve Oylamasında Saygım Var.

Birader bu adam hiç mi top oynamadı m.city de görmedinizmi özetleri Benim anketim hangisi takımında güzel oynar anketi değil ! elano mu alex mi dedim ne kadar üzülmüşsün bu konuya !

Elano alex kadar yararlı olabilirse süper olur

Ankete Sadece GüLüyorum =) NasıL Bir MantıkLa AçıLmıştır =) Nedir Bu ALexLe KıyasLama Merakı =) Aşın Artık Bu OLayları =) ALex Desek Ne OLur, ELano Desek Ne OLur =) Sezon Sonu Şampiyon OLunca O Bundan Daha KaLiteLiymiş DeğiLmiş, BunLar Beş Para Etmeyen YorumLar OLuyor =) Bu Tarz PoLemikLer Çok Gereksiz =) Rasso BöyLe AnketLer Açma =)

Ankete Sadece GüLüyorum =) NasıL Bir MantıkLa AçıLmıştır =) Nedir Bu ALexLe KıyasLama Merakı =) Aşın Artık Bu OLayları =) ALex Desek Ne OLur, ELano Desek Ne OLur =) Sezon Sonu Şampiyon OLunca O Bundan Daha KaLiteLiymiş DeğiLmiş, BunLar Beş Para Etmeyen YorumLar OLuyor =) Bu Tarz PoLemikLer Çok Gereksiz =) Rasso BöyLe AnketLer Açma =)

Real SenTuvalete giderken mantık mı arıyorsun Herşeyde mantık arama Kaybolursun Dostum... :)
Bu benim keyfim Benim de Forumum İster
Cengiz kurtoglu hasan şaş kıyaslaması yaparım İster =)
Bülent ersoy - kadir inanırı kıyaslarım =)
Sen Bana AÇMA diyemezsin Kardeşim ! ;)

Arkadaş ne kadar Dert oldu ... Ölene kadar açıcam böyle konuları Bi laf bellemişsiniz ''Aşın artık şu olayı yawwww '' =)
Ortada olay varda bizmi Görmedik hey allahım Ben Keyifle açtım Bu konuyu ne olayından bahsediyor bu millet ...

Star tv de '' keita dos sontos '' anketi yaptı İmza toplayın gidin şikayet edin Kanalı Gücünüz banamı yetio :)

Nasıl olur efendim Aşın artık bu olayları olamaz kıyaslıyamazsınız Günahtır Mekruhtur ... :gulumseCocuk:

Kaç Saatte Yazdın BunLarı =) Bu Kadar Dert Edeceğini BiLsem Yorum Yazmazdım :)

hacı keita - santos kıyaslaması bir yere mantıklı da bu biraz mantığıma ters geldi hem elano daha yeni yeni Türkiye'de oynuyor hem de tek mevki değil adam forvet arkası kanatlar ve forvette oynayabiliyor... yanlış bir kıyaslama bence....

Size Sadece 1 Soru Elano Galatasaraya Gelene Kadar Adını Bilen Varmıydı Galatasaray Taraftarı Arkadaslarım ? Tamam Kıyaslama Elbette Güzel Bişey Ama Daha 25 Dk Top Oynamış Adamla Türkiyede 6. Sezonunu Bitiren ADamı Kıyaslamanda Futbola İhanettir. Elbette Kıyaslacakları Bir Gün Gelecektir. Tabi Hepinizin Görüş ve Oylamasında Saygım Var.

Ben Biliyordum ARKADAŞIM ! BREZİLYA MİLLİ TAKIMINDA OYNUYOR.ALEX NERDE ?

Kaç Saatte Yazdın BunLarı =) Bu Kadar Dert Edeceğini BiLsem Yorum Yazmazdım :)

Dikkat edersen cvp hemen gelmedi Gezdim tozdum geldim baktım Detlenmişsin bu anket e bende cvp yazdım hiç düşünmeden 2 dk da :)
Yoksa real şunu demiş bunu demiş aman Dert mi sanki bana ;)
Ben sizin benim ankete neden bu kadar dertlendiğinizi sormak için cvp verdim ...
bu kadar Mantıksız konuya bile cvp yazmışsın... Karizman Getmesin real ! :)
Neyse işin rastgele

:dilCocuk:

Her geleni Alex'le karşılaştırmak yanlış .
Bu tür Konular açılınca da Alex'le Hagi'yi karşılaştırmak yanlış .
Hagi tartışmasız Türkiye Ligine gelmiş geçmiş en iyi Yabancı Futbolcudur .
( geyik yapacaklar çıkmasın - futboldan anlayan iki gözü gören kişi bunu bilir )

Alex'le Elano'yu şimdi tartışmak yanlış .
Elano'nun geçmişi iyi olabilir fakat Elano'nun Tükiye liginde başarısı ve Avrupa Liginde GS'ye katkıları bize ilerleyen zamanlarda bilgi ve fikir verecektir .
Daha zamana ihtiyacımız var Ligin ilk devresi bitsin derim ben tartışmalar yada kıyaslamar için .

Avrupa Ligindeki Başarı ve Elano'nun katkısı ne derece olur onuda görürüz .

Tartışmasız Alex.
Adamın yıllardır yaptıkları ortada.Elano daha dünkü şey.

Birde dünkü golle ölçmüş millet o çok tuhaf:D

O zaman Alexin rövaşatayla attığı golü hiç izlemeyin :D

Ayrıca senelerdir her aldıklarınızla Alexi kıyaslıyarak zaten onun ne kadar büyük olduğunu kabullenmişsiniz !!Ama hepside fos çıktı.

Elano Alex'i Ezmiş Ankette Zaten Doğrusu'da Bu
Elano Tabiki

Her kafadan bi ses çıkmış maşallah.Gereksiz bi anket olmuş onuda belirtiyim

Geri