Elano mu ? Alex mi ?

Elano mu ? Alex mi ?

• Kullanılan toplam oy
    144
ne alıp veremediği var bu cinconluların alexle anlamam. lincoln de geldiğinde "alex'ten 10 gömlek büyük" diolardı. gördük gömleği, ilk yıkamada cırt oldu :D

ALex iLe karşıLaştırıLan kaçıncı oyuncu bu :gulumseCocuk:

LincoLn
Ricardinho
deLgado

iLk akLıma geLenLer.Bence karşıLaştırmayaLım uğursuz geLiyor futboLcuLara.
Şimdi demeyin bana ELano farkLı diye.OnLarda iLk geLdiğinde farkLıydı =)

Biraz aşın kendinizi yaa.

Biz kendi kendimizle aldığımız futbolcuları kıyaslıyoruz siz her aldığınız adamdan sonra burda anket Alexmi şumu bumu die.

Size Sadece 1 Soru Elano Galatasaraya Gelene Kadar Adını Bilen Varmıydı Galatasaray Taraftarı Arkadaslarım ? Tamam Kıyaslama Elbette Güzel Bişey Ama Daha 25 Dk Top Oynamış Adamla Türkiyede 6. Sezonunu Bitiren ADamı Kıyaslamanda Futbola İhanettir. Elbette Kıyaslacakları Bir Gün Gelecektir. Tabi Hepinizin Görüş ve Oylamasında Saygım Var.

katılıyorum

Yeni anketleri açıyorum:D

Hangisi daha iyi takla atar?
Keita mı? taklacı güvercinmi?:D

tartısmasız elano böyle anketler alexi iyi oyuncu gibi gösteriyo yapmayın arkadslar alex topcu falan degil

Forumda galatasaraylı çok diye elano çok oy almış. Alex ne zamandır türkiye süper liginde. Elano iyi oyuncu olabilir ama suan alex'den iyi değil.

Kısacası Alex

Tabiki alex şimdi sorumu bu güzel oynama 1 maçta belli olsaydı türkiye kral oyunculardan geçilmezdi herkezin iyi yada kötü günü olabilir 30 dk. lık adamla 6-7 sezonluk adam karşılaştırılırmı

Elano avrupada kendini kanıtlamış birisidir.Alex iyi futbolcu olsaydı avrupadan bir çok kulüp isterdi.

ALEX İYİ FUTBOLCU OLSAYDI fenerbahçede OYNAMAZDI :durdurun

1 aylık adamla 6 yıllık adamı karşılaştırmak saçmalık olmuş biraz.

Yeni anket:

elanomu? hadisemi? :D:D

Geri