'StİnG'
Banned
duygusallığı bi kenara bırakıyorum ve de üyelikten istifa ediyorum ... eğer biryerlerde moderatör olup hackhell ailesinde moderatör olunmuyosa bende bu işte yokum ..reactor un bi arkadaşı sanırım o mesajı atan konuya
neyse ......pess artık sıkıldım bazı kişilerin bu muhabbetlerinden ... benim açtığım topiçlere attığı bazı mesajlardan ...konu içinde güzellik aramayıp açık yakalamaya çalışan bazı arkadaşlardan .. sıkıldım ve de yoruldum !
eğer ciddi anlamda özür dilenecek olursa son 1 saat içinde cevap gelmesini bekliycem ...
yaptığım paylaşımlardan dolayı beni destekleyen ve de bana destek veren tüm arkadaşlarıma teşkkr ediyorum ...
özellikle yönetici arkadaşlarımıza ayrıca teşkkr ediyorum bize bu ortamı sağladıkları için ...
mutlu bir aile ortamı yarattıkları için 7 den 77 ye herkese saygılar sevgiler ...
söyleyecek bişi bulamıyom ki ne diim başka ...
hadi hoşçakalın iyi forumlar ...
eğer ciddi anlamda özür dilenecek olursa son 1 saat içinde cevap gelmesini bekliycem ...
yaptığım paylaşımlardan dolayı beni destekleyen ve de bana destek veren tüm arkadaşlarıma teşkkr ediyorum ...
özellikle yönetici arkadaşlarımıza ayrıca teşkkr ediyorum bize bu ortamı sağladıkları için ...
mutlu bir aile ortamı yarattıkları için 7 den 77 ye herkese saygılar sevgiler ...
söyleyecek bişi bulamıyom ki ne diim başka ...
hadi hoşçakalın iyi forumlar ...