Emin Çölaşan kadın mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
osiris_cemo' Alıntı:
Herzamanki İ..Melih Gökçek tavrı Emin Çölaşana ispat edeceğim dediği şeyleri ispatlayamadı saçma sapan şeylerle uğraşıyor.Haber programında fena bozuldu gökçek efendi :D
yoo valla emin cölaşan bozludu gibime geldi fena kıvırdı...:melek

ONUR&bozo' Alıntı:
yoo valla emin cölaşan bozludu gibime geldi fena kıvırdı...:melek

Gökçek ispatlayacağım dediği neyi ispatlayabildi "HİÇBİRŞEYİ" bu durumda kim bozulmuş oluyor.bütün program boyu saçmalamış durmuş.Bir programda özetini izledim o bile gökçeğin acizliğini görmeme yetti.

osiris_cemo' Alıntı:
Gökçek ispatlayacağım dediği neyi ispatlayabildi "HİÇBİRŞEYİ" bu durumda kim bozulmuş oluyor.bütün program boyu saçmalamış durmuş.Bir programda özetini izledim o bile gökçeğin acizliğini görmeme yetti.
gökcek iyi demiyorum ben yanlış analama...ama emin cöl aşanda pek tekin adam deyil cemo...

Emin çölaşan biraz h cesur olsaydı imzalardı o kağıdı dansöz gibi yakışştırmalarıda yapamazdı kimse ama malesef
Kıvırmaya devam her zamanki gibi
Ülkede Dansözler oryantal kursu açsa keşke başka işlere bulaşmasa ne güzel olur :D

ONUR&bozo' Alıntı:
BUNU KANITLA:victory

ismi İbrahim Melih GÖkçek
İsmail diye biliyordum gazetede İbrahim okudum İsmailde olabilir
İ. kısmı biraz şaibeli açıkçası

ilk adı ibrahim abi onun.. ayrıca bu kadar cirkef bi insan olamaz. programın bi bolumunu izledm.. sonnda yaptıgıysa terbiyesizlkten seviyesizlikten eziklikten baska bşi deildr. karsısındakini karalayarak yada karaladıgını sanarak kendini bi bot zanneden bu İ. melih e hala inanan guvenenlere yazklar olsn

İnternetten haberLerden izLedim ben bu haberi
Çok güzeL demiş Sayın Gökçek..
yıLLarıdır oturduğun yerden ne kadar siyasi varsa hepsi hakkında attın tuttun
bakanından Başbakanına MiLLetvekiLinden BeLediye Başkanına..
Şimdi de sen hesap vereceksin..
Ama Yavuz hırsız ev sahibini bastırır..
Adam minareyi çaLar da kıLıfını hazırLamaz mı?
ÇöLaşan bu yaa

Emin çölaşanında hakkını yememek lazım sayesinde ankarada 50den fazla
Bedava döner dağıttırmış Melih Gökçek aldığı tazminatlarla
Sen konuş Emin ABLA (nüfus kayıtlarında yazan şekli bu kesinlikle bi kısaltma yada yakıştırma değil :D)
Millet senin kaleminin yamukluğundan bi yerde karnını doyuruyo
Helal olsun Melih gökçek sanada bu davranışından ötürü
Eminin malı deniz misali ....

şimdi yiğidi öldür hakkını yeme demişler,
polemik konusunda kimse gökceği geçemez,
konuları nasıl dağıttı,
bence elle tutulur bir tartışma olmadı,
kimlikte yanlışlık olmuyormu,
sırf bu yanlışlık için gazetecilik mesleğinimi bırakacak,
ancak gülünç duruma düşer farkında değil,
saygılarımla

ishynum846' Alıntı:
Acaba bu i.min çölaşan pembe kimlik mi taşıyor?
pembe bekLerken umduunu göremessen aazın acık kaLmasın ??? :biggrin :biggrin :biggrin

karizma_5' Alıntı:
konuları nasıl dağıttı,
saygılarımla

Yiğidi öldür hakkını yeme Ama yiğit dediğin kişinin o sıfatı haKektmesi gerekir ya ağzından çıkanın arkasında duracak yada Nesrin topkapıya rakip olacak :D

Eğer Gazetemin (Hürriyet) benim yazılarımdan cümlelerimden ve hatta sözcüklerimden birine sansür uygulandığı kanıtlanırsa kanıtlanmanında ötesinde bir tek belirtisi gösterilirse BEN BU MESLEĞİ O GÜN BIRAKIRIM .... ÇÜNKÜ ONURLU ve ŞEREFLİ bir gazeteci yazısındaki, her sözcüğün sahibidir. BİR TEK SATIRINA SANSÜR UYGULANMASI ONUN DERHAL İSTİFASINI GEREKTİRİR
(ONURLU GAZETECİ :D) EMİN ÇÖLAŞAN

Noldu Melih Gökçek bu sözüm ona onurlu gazetecinin suratına kendi yazılarını vurduğunda sansürlenmiş yazılarını paçavra gibi vurduğunda ne oldu bu onur kelimesi ağzına yakışmadığı halde ağzından düşürmeyen kalemşörün cevabı
Gazete yönetimi kendisinden özür dilemişte yazmaya devam etmişmişte falan filan yüzsülüğün son noktası gülünç duruma düşmesi hakkında yaznaya bile gerek yok :D

Büyük konuşma hiçbir zaman adamın suratına vuruverirler ağzından çıkanı insan içine çıkamaz hale gelirsin
erkeğim DİYE GEZEMEZSİN YA onunda çaresini bulmuş çölaşan :D
sorsan şimdi ben bugüne kadar erkeğim diye gezmiyodumki der belgesimi onuda gördük o gece :D

Dansözlerin esas mesleklerine dönmeleri temennisiyle:D

sebep ve olay ne olursa olsun bir kalem istifa etti kalemini bıraktı kültürel bi kayıp söz konusu ...

karizma_5' Alıntı:
konuları nasıl dağıttı,
saygılarımla

hakkaten öyle ama

adam tartışmada 10 kaplan gücünde oluyor. aynı anda 5 kişiyle tartışabilme kabiliyetine sahip:durdurun

emin çölaşan, melih gökçekten acilen tartışma dersleri almalı.
nası alttayken üste çıkılır. nasıl çamur atılır. nasıl konu alakasız yerlere çekilerek dağıtılır. söz nasılkesilir. bunları ecilen melih gökçekten örenmeli. yoksa demokrat bi tavırla, sıra bana gelsinde ozaman konuşurum fikriyle, bu adam tartışma masasında ayyatta alt edilemez.

Demokrat olduğunu iddia eden bir insan bu kadar kıvırmaz
Kendi sözlerini emin çölaşanın suratına vurmak yeterli gazeteciliği bırakması için ama
Nerde o Delikanlı ......
Habire kıvırdı satılmış kalem olmanın ezikliğini atamadı üzerinden program boyunca

Konu Kapandı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri