Emin Çölaşan - Kovulduk Ey Halkım Unutma Bizi

facetoface

Altın Üye
Reaction score
0
284566_2.jpg

Okurken sadece Hürriyet'te değil, AKP döneminde medyanın büyük bölümünde yaşanan akıl almaz değişikliği, gazeteciliğin nasıl iktidar çizgisine çekildiğini, bazı büyük işadamı patronların ve onlardan emir alanların hükümetten nasıl korktuğunu göreceksiniz.

• Böyle bir kitap Türkiye'de ilk kez yazıldı.
  • İktidar korkusu, baskı, sansür!.. Bir yanda boynunu eğenler, öbür yanda başını dik tutanlar! Bu kitap hem Türkiye'de bir ilk, hem de bir medya belgeseli.
  • Okurken sadece Hürriyet'te değil, AKP döneminde medyanın büyük bölümünde yaşanan akıl almaz değişikliği, gazeteciliğin nasıl iktidar çizgisine çekildiğini, bazı büyük işadamı patronların ve onlardan emir alanların hükümetten nasıl korktuğunu göreceksiniz.
  • Anlatılan olayların tümü gerçek ve belgeli.

Emin Çölaşan'ın öteki kitapları gibi bunu da bir solukta okuyacak ve bazı acı medya gerçeklerinin içyüzünü, perde arkasını öğreneceksiniz...Ve şaşıracaksınız!
(Tanıtım Yazısından)

*Dosya .cbr uzantılıdır. Dosyayı açabilmek icin bilgisayarınıza yüklemeniz gereken küçük program klasörün içerisindedir.

"Bakunin" e Teşekkürler...

çoktran beri arardım bu kitabı.Sağol arkadaş.

çok güzel paylaşım ellerine saglık...

Tayyibe ve Gülin'in önderliğindeki sadrazamın sağ balları'nın saltanat-ı şerrefsizlik için açık seçik geçik bir kitap!
İlk gün aldım okudum!...
Ey Ülkem Düzüldük!!!!

Ellerine saqlık Tşkler...

Teşekkürler.CBR olması da ayrı bir özellik kazandırmış.Sağolun...

kovulmadan önce yayınlasaydı daha güzel olurdu. teşekkürler

Medyada dönen dolapları anlamak için bu kitap okunmalı bence...

Geri