Emniyet Kemerinin Önemi +16 [RS]

anama o ne yha briri anam gidiom :S:S:S tırstyım ayy gidiom valla ölüom one nan anaam noliiki anaaam gevşedm anaaaaaaam gevşememişm trans geliii anam nboliiki :S:S:SS

sırf bu yorumlarınız yüzünden izleyemedim:D

vazgeçtim bakmiciim

allahım ne fena yaaa.içim kalktı valla .cok kötü olmuş adam

Adam öyle şiddetli vurmuş ki parçalara ayrılmış.Allah kimseye göstermesin birader...

Bu kadar fazla gibi geLdi bana böle kaza mı olur adamın iç organları koltuklarda geziyo.

Yapılan yorumlardan anladığım kadarıyla bakmamak gerek yinede paylaşım için sağol ben görmedim ama ibreti alem olsun da insanlar emniyet kemeri taksın.

3 tane fotografı neden rapide atıyosunuz yaa...

Kardeşim bu foruma çocuk denecek yaşta kardeşlerimiz de giriyor ve ayrıca bünyesi böyle görüntüleri kaldıramayacak derecede hassas olanlar da var onları da göz önünde bulundurarak upload ettim yoksa buraya resimleri direk koymak ta mümkün ama sen gördüğüm kadarıyla bu forumun gardiyanlığına soyunmuş biri olarak bunada kafayı yormuşsun boşver üç tane resmin niye upload edildiğini de sen asli vazifeni iyi yapmanın yoluna bak ....

{ Şikayet ihbar hattı boş kalmasın... oraya yazsaydın bence daha iyi olurdu her zaman yaptığın gibi...}

Geri