Emulation Bölümüne Mod Adayıyım....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Unknownn

New member
Reaction score
0
Oyunlar Emulation bölümüne mod adayıyım...

Aslında Bölümün 2 tane modaratoru var fakat revolation, freemitnick kardeşlerimiz genelde başka konularla ilgileniorlar(aman yanlış anlamayında, yani diğer bölümlerle ilgilenmekten emulationa pek bakamıolar). Emulaton bölümüne Büyük Canlılık getirdiğimi düşünüyorum.Zaten site içinde olduğum sürece sadece emulation bölümündeyim.Bu ne denle Emulation bölümüne modluğu hakkettiğimi düşünüyorum.... Bilmem siz ne düşünürsünüz?

SAYGILARIMLA....

2 Tane Mod un Yeteceğini Düşünüyorum Biraz da Erken -1

yorum yapmaya gerek varmı :saskin

revo'yu dark emulatıon'a yanlıslıkla mod yaptı bızzat ben sahıdım :D revo gorunce konuyu oda soyler :D adaylıga gelınce emu'dan anlıyorsun fakat suan erken -1

Teşekkür Sayısı: 388
101 Mesajına 190 Kere Teşekkür Edildi Çok Erken Ve Modlar Yeterli

daha kıvama gelmemişsin :)

SkуAηGєL' Alıntı:
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=675

Sence Linkte YazıLanLara Uygunmusun? Bence DegiLsin..!!

Sky yakıştıramadım sana...

Unkownn seni tanırım,Emulation'dan iyi anladıqını biliyorum. Fakat dedikleri gibi biraz daha çaba sarfet oradasın.. Oy vermiyorum - versemde haksız olucam + versemde..

Kolay gelsin..

PRotype' Alıntı:
Sky yakıştıramadım sana...

Neyi Yakıştıramadın AnLamadım!!!!
Arkadas In Bilgisi MutLak VArdır Belkı Olabılecek kapasitededirde Ama Su an için erken Oldugunu soyledım o Da gayet medeni bir sekilde Saygı duydugunu Söyledi.

Unknownn' Alıntı:
Oyunlar Emulation bölümüne mod adayıyım...

Aslında Bölümün 2 tane modaratoru var fakat revolation, freemitnick kardeşlerimiz genelde başka konularla ilgileniorlar(aman yanlış anlamayında, yani diğer bölümlerle ilgilenmekten emulationa pek bakamıolar). Emulaton bölümüne Büyük Canlılık getirdiğimi düşünüyorum.Zaten site içinde olduğum sürece sadece emulation bölümündeyim.Bu ne denle Emulation bölümüne modluğu hakkettiğimi düşünüyorum.... Bilmem siz ne düşünürsünüz?

SAYGILARIMLA....

SĦARK' Alıntı:
revo'yu dark emulatıon'a yanlıslıkla mod yaptı bızzat ben sahıdım :D revo gorunce konuyu oda soyler :D adaylıga gelınce emu'dan anlıyorsun fakat suan erken -1

la bi durun la!!!

sharkında dediği gibi ben tamamen bir hata sonucu oraya mod oldum =)

cs bölümü yeni açılmıştı ve shark, karma ve ben konuları ilgili bölümlere taşımaq için dark tarafından cs bölümüne geçici mod olmuşuk. sonra Dark geçici cs modluğumuzu geri alırken yanlışlıkla bana Emulation bölümüne modluk vermiş. valla ilgilenmiyor fln demeyin çünkü o işlerden pek çakmam =) bi psp var bende ama emulation fln bilmem.

bu arada Dark'a söyleyeyim de oradan yetkimi silsin =)

bende şuan oy vermeyeceğim. tanımadığım biri profiline bakmam lazım. o zaman yazarım...

bu mesajım bir açıklama - bilgilendirme mesajıdır.

lütfen benim mesajıma cevap mahiyetinde mesaj yazarak arkadaşın başvurusunu kaynatmayalım...

SkуAηGєL' Alıntı:
Neyi Yakıştıramadın AnLamadım!!!!
Arkadas In Bilgisi MutLak VArdır Belkı Olabılecek kapasitededirde Ama Su an için erken Oldugunu soyledım o Da gayet medeni bir sekilde Saygı duydugunu Söyledi.

Tamamdır Sky,ben yanlış anlamışım pardon =)

olmaz,
ps yasak diye kilitlediğim konularını hatırlıorm...
foruma, forum kurallarına sahip olman gerekiyor...
bir başka seneye..

freemitnick' Alıntı:
olmaz,
ps yasak diye kilitlediğim konularını hatırlıorm...
foruma, forum kurallarına sahip olman gerekiyor...
bir başka seneye..

hata bende mi yoksa PS YASAK Duyurusunun Emulation bölüğmüne değilde Oyun Dağıtımları bölümüne koyanda mı ben emulation bölümüne bakıorum herhangi bi uyarı konulmamış...bENCE DUYURU EMULATİON BÖLÜMÜNE DE KONMALI....

Nese artık zaten emu modu olmak istemiorum paylaşımlara devam ederim Konuyu Closed Yaprsanız iyi olur....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri