Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
demin kurt kapanını isledim vizyona giren yeni korku filmi.. orda ki katile ana avrat gittim kadınlara zarar verdiği çok pis öldürdüğü için.. zaten avusturalya da gerçek yaşanan bi hikayeden alıntı film.. yolda kalmış arabaları yardım amaçlı çekip, kendi mekanına sürüklüo sonra da öldürüolar gerçek bu hala devam ediomuş.. orda ki insanlara da yasık be.. kıslara kalkan ellere,şiddete hele öldürülmelerine çok küfür ederim.. kıyamam ben onlara
ince, tiz sesiyle rahatsız eden kızlara..
(örn: otobüste, minibüste, otobüs-minibüs durağında, banka kuyruğunda vs vs..)
dünyada en nefret ettiğim şeyler arasındadır...
bir gün katil olursam sebebi bu olur, gayet ciddiyim
onslaught aynen kardeşim o sahneyi unuttum walla abi o an ki çaresiz korkuyumu yansıtmaya çalıştılar yoksa salaklığınımı anlamadım ama orda adam yerde yatarken bacaklarını koparırdım yada kafasını bi b.k yapamasdı ozaman.. bi de insan bindiği arabanın arka koltuğuna bakar be.. gitti kıs.. neyse.. adama çok pis küfür ettim..
minibüste çançan konuşan kızlara hele bizim okulun kızları ayrı gerizekalılıkları war!!!En çok kendini bişey sanan kızlara küfür ederim istemeden kaçıyo adamın ağzından!