:::...En İyİ ArBesKCi Kim Sizce..???_!!!:::...

:::...En İyi Arabeskic:::...?

• Orhan Gencebay

Kullanılan: 24 34.8%
  • Ferdi Tayfur

Kullanılan: 13 18.8%
  • Müslüm Gürses

Kullanılan: 25 36.2%
  • Digerleri...

Kullanılan: 7 10.1%

• Kullanılan toplam oy
    69

robben07

Banned
Reaction score
0
Ewet arkadaslar bence orhan gencebay...oylarını beklıyorum...

Tabiki Tek Kral Orhan Gencebay Aile Yaşamı kişiliği geçilmez rekoru ile ve sanatıyla Tek ve vazgeçilmez bence

Açıkcası Orhan Gencebay,ı ve Ferdi Tayfur,u ayırmak çok zor benim için ama illede bir seçenek varsa bence Kral Ferdi Baba......

Ne demiş Ünlü Düşünür Müslüm Gürses Aldanma çocuksu mahsun yüzüne Mutlaka terkedip gidecek birgün Kanma sever gibi göründüğüne Seni sevmiyorum diyecek birgün :sigara:

müslüm gürsesin üstüne tanımam... ünlüler arasında zamanında taverna müzigi yapanlar babalarımız adlarını duydugu öle adamlar warki su an arabeskcıyım dıyen cogu adamın hava cıva olduunu kanıtlıcak derecede..

arabesk fazla dinlemem ama türkiyeye gittigimde arkadaslarin genelde ferdi tayur dinledigine sahit olmustum o yüzden ferdi tayfur diyorum

Türkiye de bildiğiniz gibi arabesk deyince akla gelen isimler belli.. Birbiriyle karşılaştırıp aralarından seçmek zor.

Orhan Gencebay, Ferdi Tayfur, Müslüm Gürses.. [önde gelenler]

İbrahim Tatlıses'e gelince, o kariyerinin başında Türk Halk Müziği söylemeye çalışsa da sonradan o zamanın furyası olan arabeske kapılmasından sonra, ses olarak bu üçünden iyi diyebiliriz.

Karakter bakımından Orhan Gencebay derim ben de Majeste gibi..

i162771_gencebayorhanB0307C1copy.jpg

Adam gibi adam ORHAN GENCEBAY çünkü hiç kendinden ödün vermedi ve sürekli ağırlığını korudu..

orhan baba :cool:

Hiç Kuşkusuz MÜSLÜM GÜRSES tabi...

orhan gencebay bile demiştir alem bana ben müslüme hayranım ve iboda bir müslüm baba hayranıdır unutmayalım yorum açısından olsun bana göre her yönden arabeskin kralı ve arabeskin anlam dünyası MÜSLÜM GÜRSES'tir...

Saygılarımla...

Bence Müslüm baba bir numara:biggrin
ats.jpg

Baba hüzünle oturmuş kapamış gözleri rakısını içiyor...

Geri