En İyİ Komedyen???

EN İYİ KOMEDYEN???

• CEM YILMAZ

Kullanılan: 154 56.6%
  • ŞAHAN GÖKBAKAR

Kullanılan: 29 10.7%
  • YILMAZ ERDOĞAN

Kullanılan: 13 4.8%
  • ATA DEMİRER

Kullanılan: 39 14.3%
  • HAMDİ ALKAN

Kullanılan: 0 0.0%
  • BEYAZIT ÖZTÜRK

Kullanılan: 24 8.8%
  • OKAN BAYÜLGEN

Kullanılan: 4 1.5%
  • DİĞER(İSİM YAZIN)

Kullanılan: 9 3.3%

• Kullanılan toplam oy
    272
'seviyesiz,Karaktersiz, haysiyetsiz, ukala herifin tekidir'
al birader bunlar senin sözlerin sorada dion ki
'Bilip bilmeden herkes atıyor tutuyor..! '
üstüne de dion ki
'Umuma açık bi yerdeyis ben kimseye hakaret etmedim'
dostum ya unutkansın ya da yazdını bilmeyen okuyamayanlardan ne diim hem ona hem onu sevenlere atıp tutyosun beyazla paramı kırışıyosun nedir sende onun kadar komiksin inan bana!!!

Ben buraki kimseye hakaret etmedim..! Bence boşuna bunlar yani..! Ben cemi sevmiyorum kardeşim..! Zorlamı sevecem..? ama izlemiyom mu..? İzlerim herzamanda izlerim..! Her esprisinde de küfür ederim onun dediği gibi..! Onun cd leri olmasaydı askerlik bitmesdi bee falla..!

jakcal'cım senin bir iki yerde çok güsel yarumlarını okudum..! gösterdiğin ve tasvip etmediğin yerde haklısın..! jethrotulx'de aynı yeri göstermiş o da haklı..! Ama gerçekten atanlar var yanii..! Bunlar engelleyemeyis.! Bi kere bu tip meselelerin çoğu yaşlarından kaynaklanıyor herhalde..! ;)

(sana gerçekten inanıyorum bu arada doğrucu çocuksun bak heee gerçekten sende bana inan..! ha bide zekisin hee hemende anladın bayzla aramda bişiler olduğunu ;) ) kimseyi uyandırma bak lütfen..!

ya hemşerim diye söylemiyom cem yılmaz süper fakat son oyunlarında hep bel altı gidiyo :):):) ama yine de 1 numara

Abı saha gıbısını tanımam adamın suratına bakılmıyo baksam gulmekten olucem bu kadar mı adam komık olur yaw herkesın kararına saygımz var

tabiki cem yılmaz sahan da güzel ama cem yılmaz baska canım

cem yılmaz tabki adam bu işi asmıs bence

komedyen deyince cem yılmaz çıkıyo kesinlikle

tabiki cem yılmaz o espiri yapıyo taklit değil...........

Bencede cem yılmaz..

cem yılmaz çok komik ama beyazı da sefiom ya..

elbetteki cem yılmaz en iyileri ama özellikle yılmaz erdoganın yazdıgı oyunlarda mükkemmel :)

bence Cem Yılmaz ama artık üretemio yaa eskiden fırtınaydı ne oldu bilmiorum bence ata demirel yakında cem yılmazın tahtını alır...

Geri