mozilla yı bi kaç kez yükledim girdiğim siteler hep aynı temelde.ancak mozilla ile surf yaparken virüs yiyorum makineye .ie ile aynı siteler gezince yemiosun virüsleri.bunun sebebi nedir sizce.bilen bi arkadaş anlatabilir mi.atmadan.bir de google chrome için güçlü makine kullanın eski ve zayıf makinelerde ie den dahayavaş.çalışıor.bende celeron 500 winxpsp3 war işlemci voltajını artırdım yinede en hızlı internet explorer .neden bunları anlatıyorum. yavaş makineler programı daha iyi algılamamızı sağlıyor yavaş ya iyice hangisinin hızlı hangisinin yavaş olduğunu anlamak daha görsel.bu arada ie kullanan arkadaşlar tembel çerezleri ve gözatma geçmişi gibi lüzumsuz dosyaları anlık silerlerse herzaman daha randımanlı sonuç alırlar. makinem yavaş olduğu için hepsini denedim sonuçta enhızlısı temiz kullanan için internet explorer.
yani sayın arkadaşlar programın en ideali biliosunuz winxp dir.vista ve win7 gibi ağırlaştırılmış çok donatılmış programlar makineleri işleme boğduğundan gereksiz.sadece görsel.linux programlarını da herkes bilmiyor.en yaygın en ideali yine win xp.bununla çalışabilecek en iyi uyumlu browser da gözatma geçmişi temiz çerezsiz ie8 dir. kötü pc ile çalışmak dosya çalıştırmaya uğraşmak bazı şeyleri farketmemizi kolaylaştırıyor. siz siz olun mozilla yı pc nizden derhal silin ekle kaldırdan sildikten sonra winrar açıp programlar klasörünün içinde kalan mozlla yı da silin. makinesi p4 3.0 dan ve 3.0 dan daha iyi işlemcisi olan arkadaşlar chrome kullanabilir.iyi program ancak çok kayıt tuttuğundan kısa sürede kasılmaya başlıor.çözümü tüm kayıtlarını iptal ettirin öyle kullanın. biraz gereksiz de olsa makalem bilmenii istedim-eski makine ile çalışırken program hemen belli ediyor.