En İyi Gazete Hangisi ?

En İyi Gazete Hangisi ?

• Kullanılan toplam oy
    160
Milli Gazate...

ankete baktımda aydın doğan denen şerefsizin ne kadarda hayranı varmış. yapmayın etmeyin arkadaşlar. doğan grubundan uzak durun verdiğiniz her kuruş devlete ihanettir vatana ihanettir.

tabiki zaman. ben türkiyeye ilk geldigim de milliyet, cumhuriyet, yeni şafak, posta bi de zaman alıyordum. artık sadece ZAMAN. çünkü diger gazeteler bazı konuları abartıyorlar... size de tavsiyem, önyargısız bi hafta bu gazeteyi okuyun anlarsınız.

Çok mu abartım :saskin

Takvim Gazetesi okuyoruz memnunuz:D

ben Aydınlık takip ediyorum herkese tavsiye ederim Türkiye'de ne olup bittiğini öğrenmek isteyenlere bunun dışında netten takılıyorum.

en guzel gazete okumayan gazetedir hepside yalan dolan zaman gazetesi dinci dedik doğruyazar abone falan olduk oda yalan hepsi ırkçı hackhell yeter bize

Gazeteler Iyi Olarak Değil Içerik Olarak Ayrılır..

gazeteler ikiye ayrılır...

1) magazin ağırlıklıklı keyif almak için.. (belaltı, bulmaca, arka sayfa güzeli v.s.)
2) yorumları yazarları ve keyif almak için.. (kültür, sanat v.s.)
3) tasarımları

ben dünyadaki bütün gazeteleri takip eden biri olarak ZAMAN gazetesini takip ediyorum.. uluslararası tasarım ödülleri ile, BBC nin Türkiye'den bilgi alırken bağlandığı tek Türk gazetesi olarak seçmesi soruları cevaplıyor..

Zaten Türkiye'de CAN DÜNDAR, BİRAND gibi düzeyli programların kapısından MİLLİYET, SABAH, ZAMAN, RADİKAL girebiliyor.. yazdığım gibi bunlardan ZAMAN'ı ayırt etmem yukarıdaki üç maddeden özellikle tasarımı dikkatimi çok çekiyor..

bence en iyisi fotomaç yaff ( ne de olsa spor :D )

posta sabah akşam milliyet cumhuriyet ve zaman okurdum hemde hepsinden alırdım ama posta ve cunhuriyetin yaptığı haberler biraz abartılı hatta baya abartılı bunlarıda zaman ortaya çıkartıp yüzlerine vuruyo kimsede bişey diyemiyo onun için zaman derim zaten tirajındanda belli sıralamada birinci sırada 25 şubat 2 mart arası gazete tirajları ilk üç gazete şöyle
1 Z A M A N 766.568
2 POSTA 638.301
3 HÜRRİYET 522.552

posta sabah akşam milliyet cumhuriyet ve zaman okurdum hemde hepsinden alırdım ama posta ve cunhuriyetin yaptığı haberler biraz abartılı hatta baya abartılı bunlarıda zaman ortaya çıkartıp yüzlerine vuruyo kimsede bişey diyemiyo onun için zaman derim zaten tirajındanda belli sıralamada birinci sırada 25 şubat 2 mart arası gazete tirajları ilk üç gazete şöyle
1 Z A M A N 766.568
2 POSTA 638.301
3 HÜRRİYET 522.552

Tiraja gore gazetenin iyi olup olmadıgını anlayamayız..

Hergun apartmana 1 tane fazladan daha zaman atsalar 2 milyonda olur tirajı :goz:

Geri