En İyi Türk Aşk Romanı? (Yardım)

ayyıldız!

New member
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar sizlerin yardımına ihtiyacım var :001_rolleyes:
Kız arkadaşıma(21) bir türk yazarın yazmış olduğu güzel bir ''AŞK'' romanı almak istiyorum,fakat bende kitap okumayı pek sevmem :crying: Bu yüzden fikir sahibi değilim,tavsiyelerinizi bekliyorum. :001_wub:

Öncelik türk yazarlardır,yabancı yazar tavsiyelerine tabiki dikkate alırım.. :blushing

Reşat Nuri Güntekin - Çalıkuşu

roman olarak bildiğim bu var birtek ama kitap arıyorsan aşk adına

can yücel 1 numara derim hangi kitabı olrsa olsn al pişman olmazsn :)

Tavsiye için teşekkürler :clap Fakat bu konu sanırım tek senin ilgini çekmiş :confused:

biraz basit kaçabilir belki hatta benimde sevmediğim bir yazar ama kitabı bayanlar beğeniyor yazarıda

TUNA KİREMİTÇİ:A.Ş.K NEYİN KISALTMASI

biraz basit kaçabilir belki hatta benimde sevmediğim bir yazar ama kitabı bayanlar beğeniyor yazarıda

TUNA KİREMİTÇİ:A.Ş.K NEYİN KISALTMASI

bahsettiginiz kitap roman değil denemedir(yanlış hatırlamıyorsam).

ama tuna kiremitçi iyi bir secim cunku kendisi basit ask romanlarıyla meshur olmustur. "git kendini cok sevdirmeden" ve "bu iste bir yalnızlık var" kitapları "ayyıldız!" nickli arkadasın istedigi tarza uygun olabilir.

aşk romanlarından pek haz etmem ama zamanında "Nevzat Çelik - Bağışlanmış Hüzün" kitabından etkilenmiştim bunu onerebilirim.

Sen bırak romanı falan.

Kasım ayındayız.

Kasımda Aşk Başkadır filimini al.

Arkadaşınla birlikte izle.

şemsettin saminin yazdığı ilk yerli roman olan taşşuk-ı talat ve fitnat ilk roman olduğu için ayrı bi havası var: )

ayşe kulin den veda konusu aşk olmasada içine hazin bir aşk öyküsüde sıkıştırılmış cumhuriyet öncesi sancılı dönemlerimizi anlatan etkileyici bir kitap... hoşuna gidecektir..

Ilgın Olut'tan NEVA'yı tavsiye edebilirim..

gerçek hayattan yaşanmış bir hikaye..

Fikirler için sağolun arkadaşlar.2 ay sürem var,bakıcaz artık :bow

Elif Şafak'ın AŞK kitabını tavsiye ederim pişman olmazsın. 2 çeşit aşk geçiyor içinde...

nuran ve mümtazın aşkı okunmaya değer tanpınarın "huzur" romanı. elif şafak aşk romanı farklı bir tercih olabilir..

Canan Tan ın Yazmış Olduğu Piraye + Yüreğim seni Çok sevdi isimli Kitapları Tavsiye Ederim

Geri