en cok hangi milleti seviyorsunuz???

hangi millet???

• azeriler

Kullanılan: 20 20.6%
  • hollandalı

Kullanılan: 4 4.1%
  • pakistan

Kullanılan: 6 6.2%
  • kore

Kullanılan: 10 10.3%
  • kızılderililer

Kullanılan: 14 14.4%
  • aborjinler

Kullanılan: 3 3.1%
  • afkan(afkanistan)

Kullanılan: 2 2.1%
  • ruslar

Kullanılan: 11 11.3%
  • amerikanlar ve yunanlar:D

Kullanılan: 6 6.2%
  • diğer

Kullanılan: 21 21.6%

• Kullanılan toplam oy
    97
afganistanlılar (nedense afkanistan diye yazılmış) ilk seçen ben olduğum için bi de nedenini yazayım millet olarak bize en çok benzeyen onlar türkiyeyi de tanıyan ilk ülke bakmayın savaşlar işgalller onları perişan hale getirmiş yoksa dünyada en çok güvendiğim millet onlardır

benim de en sevdiklerim kızılderililer ve aborijinler.
aslında genellemek gerekirse doğayla iç içe yaşayan kültürlerini kaybetmeyen her milleti seviyorum

baba bı arkadaş yazmış rus ları severım ama bayanlarını gerısı boşş..g.kore pakıstan ve kontejandan turkı devletler onlarda bız düşsek ılk tekmeyı vuracak olanlardır ama neyse

Koreliler çok sıcakkanlı bir de Azeriler favorim benim

Slaw Irkini Severim

Walla Ben Slawlardan Yanayim. Ukrayna Diyebilirim :d :d :d

neden amerıkanlarla yunanlıları aynı sıkka koydun merak ettım

kızılderililer fılmlerıne bıle hasta olurdum kucukken SON MOHIKAN muzıgı yeter ya :D

azeriler pakistanlılar ve aborjinler :)

abi bu ara portekiz...
bi kızla tanıştım sevilmeyecek gibi değil.. :p

AsS@SsiN' Alıntı:
***b*e*n*c*e ***k*o*r*e***
ya arkadalşlar bilmediğiniz gormediğiniz millettten adamları neden seviyorsunuz anlamıyom ben amerikadayaım korelilerle yaşıyom ben hayatımda bu kadar bo...tan insanlar goremdim unutun şu kansızları ben ole diyim soylarını 2 dakkada amerikalılara satarlar geçmişerini cok çabuk unutuyorlar ole diyim ben size bide ole bi konun milleti ırkçılığa ve kışkırtmaya sevk edebileceği uyarısında buluni:cool: :cool: m

kendi milletim dururken başka milletleri niye sevmeye çalışayım ya da seveyim

geçiniz..

Geri