en cok okunan kitaplar ?

refko

New member
Reaction score
0
selamlar...

arkadaslar bu baslıgı mazur gorun ama bırseyı kendım bulamadım ama yeteneksızlıkten ama bılgısızlıkten ınternetten aradıgımı bulamadım eger bılen arkadaslar varsa benle paylasmalarını rıca edıyorum. sımdıye kadar en cok satılan kıtaplar hangılerıdır acaba dunyada yada extra turkıyede son sene falan sormuyorum tabı. en cok okunan dıye merak edıyorum ama boyle bırseyı bılmek ımkansız satılan bılınebılır heralde.

verılerını bızle paylasan arkadaslara sımdıden tesekkurler

son zamanların en cok satanlarını sorsan tamam ama geçmişten gunumuze en fazla satılan kitapları soruyosun bilinmesi cok zor.. yayınevlerine sormak lazım : )

Sana İlk 10 da Yer Alanlardan Bİrİnİ Soyleyeyİm ;
Yuzuklerin Efendİsİ

evet tahmını olarak bende bılıyorum
100 m dan fazla sattıgını bılıyorum yuzuklerın efendısının dunya genelınde sıkı bı okuyucusu olarak. da vıncı sıfresıde 25 m uzerı satmıs sanırım gecen sene. bıde harrı potter var :D ama boyle bı bılgıye ulasan olursa rakamlarla falan cok sevındırık olurum.

TÜrkİyede En Çok Satan Kİtap Çilgin TÜrklerdİr Şu Anda 300 Ün ÜstÜnde Baski Yapildi

Çanakkale Mahşeri - Mehmet Niyazi En fazla satanlar listesindedir..

geçenlerde bir yerde okumuştum en çok satılan kitap Kuran-ı Kerim 1milyarın üzerinde satmış

dünyada incil ençok okunan kitap türkiyede ahmet altanın aldatmak kitabı 1 milyondan fazla satmıştır sen bu popülist kitapları bırak az satan ama çok daha edebi eserlere bak isterseniz tavsiye edebilirim size

Geri