'En güvendiğim liderlerden biri Erdoğan'

degazor35

TÜRK oğlu TÜRK
Reaction score
0
forumda bu kadar HIYAR varken,ortalığın CACIĞA dön
ABD Başkanı Barack Obama "iyi ilişkiler içinde olduğu" ve "sözüne güvendiği" liderler arasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı da saydı.

en_guvendigim_liderlerden_biri_erdogan_h513.jpg

Amerikan Time dergisi, ABD Başkanı Barack Obama'yı kapağına taşıdı. Derginin yazarlarından Farid Zakaria ile bir söyleşi yapan ABD Başkanı Obama, "dünya liderleriyle ikili ilişkilerde soğuk olduğu" yönündeki soruya, böyle bir düşüncenin doğru olmadığını belirterek, iyi ilişkiler içinde olduğu liderleri sıraladı.

Obama, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Hindistan Başbakanı Manmohan Singh, Güney Kore Devlet Başkanı Li Myung-Bak, İngiltere Başbakanı David Cameron ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la iyi ilişkilere sahip olduğunu ve sözlerine güvendiğini söyledi.

Obama, "Onların sözlerine güveniyorum çünkü verdikleri sözlerin arkasında duruyorlar. Ayrıca bizim kaygılandığımız konular ve çıkarlarımızı da dikkate alıyorlar. Bu nedenlerden ötürü onlarla çok yakın iliişki içinde çalışıyor ve birçok konuya da birlikte çözüm getirdik" dedi.
ÖNCEVATAN

Obama, "Onların sözlerine güveniyorum çünkü verdikleri sözlerin arkasında duruyorlar. Ayrıca bizim kaygılandığımız konular ve çıkarlarımızı da dikkate alıyorlar. Bu nedenlerden ötürü onlarla çok yakın iliişki içinde çalışıyor ve birçok konuya da birlikte çözüm getirdik" dedi.

Ne kadar güzel özetliyor değil mi? :)

siz hala "kahrolsun israil" diyenleri içeriye atadurun :)

haberiniz yok değilmi müslüman kardeşlerim !!!

bu memlekette "kahrolsun israil" diyenleri coplayıp içeri atabiliyorlar :)

sonrada müslüman geçiniyorlar...tüküreyim lan topunuzun müslümanlığına...

Ne kadar güzel özetliyor değil mi? :)

siz hala "kahrolsun israil" diyenleri içeriye atadurun :)

haberiniz yok değilmi müslüman kardeşlerim !!!

bu memlekette "kahrolsun israil" diyenleri coplayıp içeri atabiliyorlar :)

sonrada müslüman geçiniyorlar...tüküreyim lan topunuzun müslümanlığına...

Kanki bunlar kanki
dokunma kankilere :durdurun:durdurun

Kanki bunlar kanki
dokunma kankilere :durdurun:durdurun

aga dur sakinleşmeye çalışıyorum,az önce başka bir haber okudumda,daha geçmişlerindeyim,geleceklerinide bitirince normal cümlelerde sarfedeceğim:durdurun

aga dur sakinleşmeye çalışıyorum,az önce başka bir haber okudumda,daha geçmişlerindeyim,geleceklerinide bitirince normal cümlelerde sarfedeceğim:durdurun

Bu günü atlamışsın
Geçmiş
Şimdiki zaman
Gelecek

Sırayı bozma :durdurun:durdurun

aynen bende degazor35 gibi burayı aldım çünkü o kırmızı cümle fazlasıyla özetliyor durumu.bu adamlar herşeyi böle açıkça belirtiyorlar çünkü hem hiçbirşeyden korkuları yok hemde tayyip gibi liderlere çok güveniyorlar.

allah aşkına sevdiği güvendiği liderlere bi bakın.tayyip i kimlerin listesine almış =) şaka gibi.

chp nin mhp nin ottan b.ktan cümlelerinden binbir türlü anlam çıkaran zihniyet,adamların açıkça korkusuzca açıkladığı cümlelerden hiçbir b.k çıkartamaz.

ne varsa bu abd nin uşağı çakma müslümanlardan geldi bu ülkenin başına.

size diyorum çakma müslümanlara oy verenler,destekleyenler,çok büyük vebalin altında kalıyorsunuz,çok.

biz sizi affederiz belki ama abd-israil-emperyalizm uşağını destekleyen sizleri allah nasıl affeder bilemem.

vatanımıza müslüman bi devlet dahi saldırsa vatanı korumak dinin emridir.ee siz daha baştan dışardakilere destek verdiniz =)

aloo artık topla tüfekle savaş dönemi bitti,uyanın kendinize gelin =)

size ne diyim allah sizleri ıslah etsin.

"Obama, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Hindistan Başbakanı Manmohan Singh, Güney Kore Devlet Başkanı Li Myung-Bak, İngiltere Başbakanı David Cameron ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la iyi ilişkilere sahip olduğunu ve sözlerine güvendiğini söyledi."

Hayret Fransa C.Başkanı Sarkozy nasıl olmaz:confused::confused1:

Geri