En hizli Web Tarayicisi Belli oldu!

Vefalı bir firefox kullanıcısıydım.
En sonunda ben de chrome a geçtim.
Opera da iyidir.

Firefox yeniliklerde geç kalmasa iyi olur.

Safari bir rezillik
İe zorunlu sitelerde yalnızca.

firefox en iyisi bence aynı anda açılan 20 sekmede flash playerı dierleri hata verirken firefox bağımsız çalıştırıyor.Ayrıca birçok sitede en iyi görüntü firefox ile alınır

Safari en iisidir !! opera aslında en iyisi ama operanın bazı sorunları oluyor :D operıyı cok sevrım ama o srunları pc :d bıktırdı :D

firefox hem hızlı hem çok tab ta alternatifsiz

bencede chrome cok ıyı yanlız bır seyı cozermedım..
chromeda sık kullanılanları nasıl eklıyoruz....
bilen varsa pmden bana yazabılırmı

Mozilla çok kasıyor sekme actıgımda.. en az 5 sekmeyle dolasıyorum.. Flash vs. varsa bi de sitede daha fazla kasıyor.. Ara sıra çöküyor ama kullanıyoruz napalım :D

ie mozilla chrome opera 4 tarayıcıyıda kullandım fakat hep operaya döndüm.sonuna kadar opera artıq :d

En iyi diye bir şey yok bu konuda. Kullanım alanlarına göre değişiyor. Herkesin internet alışkanlığına göre bir mükemmeli var.

Nazar mi degdi nedir az once Serdar Yayinda programini izlerken okey oynayayim dedim flash coktu :)
ah chrome ah ;) hizlisin iyisin hossun arada cokmesen bir numara olacaksin :)

Safari hariç 4 tane tarayıcıyıda belli süreler kullandım.Sayfa yükleme hızında crome en son sürümü çıkrana kadar birincilik opera'daydı.Anca son sürümle birlikte crome den hızlısı yok...

Benim sıralamam

1Crome
2Opera
3Firefox
4 İnternet Explorer

arkadaşlar hepsinin ayrı ayrı kullanım alanı var operayı kullanıyorum ama hepsini bilgisayarımda bulunduruyorum. operanın çok ram yediği doğru ancak alışkanlık yaptı o yüzden bırakmıyorum diğerleri biraz tuhaf geliyor önceleri ie ye alışmıştım şimdilerde opera mozillayı da arada bir kullanıyorum opera mozilla ie kullanıloyurum bu üçünden birini kullananlarında alışkanlıklarından dolayı kullandıklarını düşünüyorum yani en iyisi diye birşey yok biliyorsunuz sürekli bir gelişme var tarayıcılarda

evde işyerinde heryerde chrome denedim bu test sonrasında hiç birinden firefox'daki kadar verim alamadım çökme derdi yok firefox'un, hızlı hala. bildiğinden şaşmıcaksın arkadaş. chrome'da 3 sekmeden sonra bir ram yio bionic commando o kadar ram harcamıyo.

Geri