Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bende bearshare demek isterdim ama en büyük sorunu elektrikler kesilince indirme listesi kayboluyor ve emekler boşa gidiyor. özellikle uzun dosyalarda cinnet geçirme sebebi oluyor bu bazen....düşünsenize 1gb boşa inmiş oluyor..
bende bearshare demek isterdim ama en büyük sorunu elektrikler kesilince indirme listesi kayboluyor ve emekler boşa gidiyor. özellikle uzun dosyalarda cinnet geçirme sebebi oluyor bu bazen....düşünsenize 1gb boşa inmiş oluyor..
bearshare bende elektrikler kesilince veritabanını kaybediyor.. temp klasöründe saklıyor ama onları tekrar kaldığı yerden devam ettirmek mümkün olmuyor.. o yüzden bearsharei silmek zorunda kaldım sanırım buna rağmen en iyisi yinede bearshare gibi.. çünkü ötekiler bir dosya indirene kadar adamı kanser ediyor...
tabiki bearshare!!!!!
bilgisayarı kapatınca bile dosyalar iniyor.
ares çok kötü bence.onu çoooookkkk azzz kişi kullandığı için hiçbirşey çıkmıuyor.
ares i kullanıyordum bırakytım.artık bearshare.ikisinde bir test yaptım bearshare nin bylduğunu aresa bulamıyordu.
aresin bulduğunu bearshare hayli hayli buluyordu